Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Masalsı yolculuk 

MACHKA 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, sofistike silüetleri modern dünyanın renk kartelasıyla buluşturarak sizi yaz günlerine doğru masalsı bir yolculuğa davet ediyor. Parıltılı, hareketli ve narin detaylarla zenginleşen koleksiyon, Machka kadınının zamansız ve sakin tavrına tazelik katıyor.

Nemsiz kalmış ciltlere

L’Occitane El Kremi Shea, içindeki bal, tatlı badem özütü, yasemin ve ylang-ylang esanslarıyla nemsiz kalmış ciltlerin kurtarıcısı olmayı sürdürüyor. 

Rengârenk modeller 

Soğuk kış günlerine veda edip baharın enerjisini kucaklamaya başladığımız Mart ayında Silk and Cashmere’in güneşli bahar günlerinde serin tutan, rüzgarlı bahar akşamlarında ise bulut gibi vücudu kucaklayan yaz kaşmiri koleksiyonu rengarenk modelleriyle ısıyı yükseltiyor!

Kurtarıcı lezzetler

Lezzet tutkunlarının buluşma noktası Sbarro®, yeni tatlarla menüsünü zenginleştirmeye devam ediyor. Sosisli, Sucuklu ve Kavurmalı seçenekleriyle bol malzemeli “Fırın sadviçler”bir öğünü karşılayacak cinsten. Günlük hayatın içinde koşuştururken kurtarıcı olacak birbirinden lezzetli sandviçler, cazip fiyatlarla Sbarro® restoranlarında.

Sımsıcak bir kış 

FLO, modanın nabzını tutan ayakkabılarıyla bir kez daha ayakkabı severlerin kalbini fethediyor. Kadın, erkek, çocuk ve spor kategorilerinde sezonun en şık modellerinin sergilendiği 2017 – 2018 Kış Koleksiyonu, sımsıcak bir kış mevsimi yaşatıyor.

Çekici dokunuş

Flormar“Metallic Lip Charmer”  serisi, trend ve çarpıcı renklerdeki yeni likit rujlarıyla karşınızda! Metallic Lip Charmer Matte dudaklara kadifemsi ve çekici bir dokunuş katarken, Metallic Lip Charmer Glaze ise yoğun ve ışıltılı yapısıyla tüm bakışları üzerine topluyor.

Dinamik ve atletik gardırop 

Koleksiyon günlük kıyafetlere yoğunlaşarak, sizlere gerçek, dinamik ve atletik bir gardırop sunuyor. İtalyan zanaatı ve kalitesinin yani sıra, her zamankinden farklı bir tarz ve ruh haliyle Cavalli’nin yaz koleksiyonu günlük yaşamınıza modern bir büyü katıyor. 

Baharda özgün desenler

Oxxo, mevsimin hafifliğini özgün desenlerle ve dokunuşlarla yorumladığı “Wonderland” koleksiyonuyla şehirli kadının stilini tekrar yorumluyor. Bahar aylarına hareket katacak renkli koleksiyonları, baharın kilit parçaları ve tasarımlarıyla rahat, rengârenk bir yaz stili vadediyor. 

Alternatif keyif

Mor renkli ambalajı ve ergonomik şişesiyle dikkati çeken yeni el ve vücut losyonlarıyla Eyüp Sabri Tuncer kişisel bakımına özen gösterenlerin yeni adresi olacak. Hindistan cevizi, tatlı badem ve keçi sütü içerik seçenekleriyle doğallığa ve doğal ürünleri sevenlere alternatif keyifler yaşatacak. Eyüp Sabri Tuncer’in yeni el ve vücut losyonlarıyla günlük bakımınıza ayrı bir keyif katmaya ne dersiniz?

Kış stilinin önemli tamamlayıcısı

Kadınların kış stilinin en önemli tamamlayıcılarından olan botlar, hem rahat hem de şık olmak isteyenlerin bu sezon da ilk tercihi oluyor. Son yılların en gözde moda akımlarından biri olan maskülen tarzı benimseyen kadınlar, Dockers by Gerli’nin bot koleksiyonunda yer alan modern tasarımlı modellerle günün her anında kendine güvenen adımlar atıyor.

Kirpiklere yüksek hacim 

YENİ Max Factor Dark Magic Maskara, dalga hareketli fırçası sayesinde tek kat uygulamada bile kirpiklere yüksek etkili hacim veriyor. Dark Magic Maskara, daha dolgun görünümlü, tüm gün süren yoğunluk ve kalıntı bırakmayan formülü sayesinde birkaç saniye içerisinde gözle görülür hacimli kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor.

Her tarza hitap ediyor 

Rahatlığı ve şıklığıyla her tarza hitap eden modeller sunan Polaris; farklı renk ve tarzda yüzlerce alternatifin yer aldığı çizme ve bot koleksiyonuyla göz dolduruyor. Kırmızı, lacivert, taba ve siyah renklerin ön plana çıktığı modeller, toka, bağcık ve kürk detaylarıyla kombinleri tamamlıyor.

Doğadan gelen ilham 

Lüks İtalyan parfüm markası Acqua di Parma, erkeğin doğasından gelen enerjiden ilham alarak yaratıcılığı tutkuyla harmanlayarak Colonia pura Deodorant ve Colonia pura Deostick’i oluşturdu.

Göz alıcı bakışlar 

Kısa ve seyrek yapılı kirpikler için geliştirilen essence i love serisi, üstün fırça teknolojisi ve yenilikçi formülüyle kirpikleri dolgunlaştırıyor. “I love maskara” serisinde yer alan “extreme crazy” ve “extreme volume” kirpiklere hacim katıyor ve dolgun bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. 

Cesur ve zarif 

Tasarım, detay ve işçiliğin birleşiminden doğan romantik, cesur ve zarif olan Saysha’nın ‘Luxury’ koleksiyonu, birbirinden göz alıcı parçalarıyla tasarımlarında feminenliğin yanı sıra maskülen dokunuşlara da yer veriyor.

Kombinlerin tamamlayıcıları 

MUDO’da İlkbahar- Yaz sezonuna renk ve tazelik katacak aksesuarlar mağazalarda ve mudo.com.tr’de yerini almaya başladı. Kombinlerin tamamlayıcıları bu yaz daha canlı renklere ve değişik formlara kavuşuyor. Daha fazlasını keşfetmek için koleksiyona göz atmayı unutmayın!

Yeni nesil çocuklara

LEGO® BOOST, gelişmiş donanım ve yazılım teknolojisiyle LEGO® oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Kodlamayı eğlenceli ve zevkli bir şekilde yapma imkânı sunan LEGO® BOOST, programlanabilir 5 farklı model ile çocukların kendi başlarına robot yapmalarını sağlıyor. Yeni nesil çocuklar, yeni oyun arkadaşları LEGO® BOOST’u önce inşa ediyor, kodluyor ve sonra eğlenceli vakit geçirmenin keyfine varıyor.

Yumuşak bir cilde kavuşun 

Cildin canlı ve ışıltılı görüntüsüne gölge düşüren değişen hava koşulları nedeniyle kış boyunca cildiniz daha çok korunmaya ihtiyaç duyuyor.  L’Oréal Paris, Mucizevi Yağ Besleyici Bakım Serisi, doğal içeriğiyle, sizi, kış aylarında da ışıl ışıl, yumuşacık bir cilde kavuşturuyor.