Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Sevenlerin kalbini çalıyor

Sephora, Sevgililer Günü’nüne özel parfüm kampanyasıyla tüm sevenlerin kalbini çalıyor. Parfüm kampanyasının yanı sıra Sephora Collection’da yer alan birbirinden güzel ürünler Sevgililer Günü kutlamasını bir keyfe dönüşüyor. 

Pratik ve çok amaçlı 

Parex; kadınların hayatını kolaylaştırmaya, üstün ürünler sunmaya devam ediyor. Parex’in pratik ve çok amaçlı ürünleri yardımınıza koşuyor ve hayat müşterektir deyip sevdiklerinizi de iş paylaşımına davet ediyor. 

Aşk dolu hediye

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken çiftlerin hediye telaşı da artıyor. Herkes sevdiği kişiye özel anlamlı bir hediye seçmek için alternatifleri düşünmeye başladı bile… İç çamaşırından pijamaya, saten geceliklerden baskılı tişörtlere kadar birçok farklı alternatifi sevgililerle buluşturan Dagi, çiftler için “Aşk Dolu” hediyeleri bir araya getiriyor.

Özel indirimler 

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken tüm âşıkları hediye telaşı sardı. Morhipo.com, yılın en aşk dolu gününe özel sunduğu indirimler ve Hopi kampanyalarıyla sevgilinize en özel hediyeyi seçmenize yardımcı oluyor.

Küçük sürprizler 

Küçük ev aletleri, yüzde 25’e varan indirim fırsatıyla Koçtaş mağazalarında satışa sunuluyor. Sevdiklerine küçük sürprizler yapmak isteyenler, 14 Şubat tarihine kadar Koçtaş mağazaları ve koctas.com.tr’yi ziyaret edin.

Fonksiyonel tasarımlar 

Arzum, Sevgililer Günü’nde hayatının aşkını mutlu etmek isteyenlere birçok hediye önerisi sunuyor. Geniş ürün yelpazesi ve fonksiyonel tasarımlarıyla kadınların yaşamına kişisel bakım ürünleriyle güzellikler katan Arzum, Sevgililer Günü’nde sevdiklerinizi mutlu etmenize yardımcı olacak.

Kadınların rüyalarını süslüyor

Her bir takısını el işçiliğiyle özenle üreten Lion Diamond, Sevgililer Günü için yeni bir koleksiyon hazırlıyor. “Passion Collection” adını verdiği Sevgililer Günü koleksiyonu, kadınların rüyalarını süslüyor. 

Geniş ürün portföyü

Aşkın ve sevginin günü olarak kutlanan Sevgililer Günü’nde, sevgiline alacağın hediye ve giyeceğin kıyafet kadar özen göstereceğin bir başka detay da nasıl bir makyaj yapacağın olacak. Geniş ürün portföyü sunan essence, Sevgililer Günü’nde özel makyaj ürünleriyle dikkatleri üzerinize çekecek.

Her gün ayrı bir keyif

Bosch Ev Aletleri’nin CreationLine Serisi mutfak makineleriyle hazırlanan harika lezzetlere eşlik eden Bosch kahve makinesinde yapılmış bir fincan kahveyle artık her gün ayrı bir keyif. Sevgililer gününde sevdiklerinizi farklı renk seçeneklerine sahip Bosch ürünleriyle keyiflendirin. 

Her zevke uygun

Yılın en romantik günü yaklaşıyor! Ayakkabı Dünyası, âşıklar için en özel günlerden biri olan ‘Sevgililer Günü’nde, ayakkabı ve aksesuar alternatifleriyle sayısız hediye seçeneği sunuyor. Ayakkabı Dünyası’nın her zevke uygun ayakkabı, çanta, cüzdan ve aksesuar seçenekleri ile Sevgililer Günü kombininizi tamamlayabilir ya da sevgiliniz için en özel hediyeyi bulabilirsiniz.

Kurumuş saçları nemlendiriyor

Sephora sayesinde soğuktan kurumuş bir cilt ve günlük yoğun tempodan yıpranan saçlar artık sorun olmaktan çıkıyor. Kurumuş saç uçlarını nemlendirmek, saçları tazelemek ve cildinizin nem oranının artmasına yardımcı olmak için Sephora Collection en yeni cilt bakımı ürünlerini İlkbahar için sunuyor…

Kusursuz görünüm 

COSMED, Sevgililer Günü’nü kusursuz bir görünümle karşılamak isteyenlerin yanında oluyor. Sağlıklı bakımın herkesin hakkı olduğuna inanan COSMED, birbirinden özel dört farklı ürünüyle hem kadınlara, hem de erkeklere kusursuz bir görünüm sunuyor.

Çok kuru ciltlere 

Hassas ve narin cildiniz kışın daha fazla bakım ister. Soğuk havanın etkisiyle daha da kuruyan cildinizi, cilt bakımında doktorların tavsiyesi olan Cetaphil’in çok kuru ve kaşıntılı cilt için geliştirilen Restoraderm Serisi ile koruyun, sevgililer gününde cildinizin yenilenmesine destek olun.

Birbirinden farklı alternatifler 

DeFacto, 14 Şubat Sevgililer Günü ruhunu yansıtan özel koleksiyonuyla sevgilisini en güzel hediyelerle mutlu etmek isteyenlere birbirinden farklı alternatifler sunuyor.  Sevgililer için özel olarak hazırlanan koleksiyonda couple tshirlerden, gömlek ve jeanlere, kış mevsiminin vazgeçilmez aksesuarlarına kadar her tarz ve zevke uygun hediye alternatifleri yer alıyor.

Anı biriktir 

OMO, #anıbiriktir kampanyasına bu yıl anne ve babaları “çocuklarıyla çocuk olmaya” çağıran sosyal deney filmiyle devam ediyor. Film, yetişkinlerin asla yapmayacaklarını söyledikleri şeyleri, söz konusu çocukları olduğunda hiç düşünmeden yapabileceklerini ve böylece birlikte güzel anılar biriktirebileceklerini eğlenceli bir şekilde ailelere gösteriyor.

Birbirinden farklı ürünler 

Cosalindo, yaşam alanlarınızı stilinize uygun şekilde oluşturmanız için birbirinden farklı tarzdaki ürünleri bir araya getirerek beğeninize sunuyor. Cosalindo.com ürün portföyüyle kullanıcılara ayrıcalıklı bir alışveriş ortamı sağlıyor.

Topaklanmayan özel formül 

Hacimli, güçlü ve uzun kirpiklerin sırrı doğru maskarayı seçmekten geçer. Göz kamaştıran güzellik, etkileyici ve yoğun bakışlar Loreal ‘Volumissime Royale’ maskarayla gerçek oluyor. Sevgililer Günü makyajınızda yoğun ve çarpıcı başlıklarla asaletinizi yansıtırken, kirpiklerinizi taçlandıracak.

Özel hissettirin 

Chakra, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel ve kaliteli hediye arayanlar için kişiye özel alternatifler sunuyor. Sevgililer Günü’nde hayatınızdaki en değerli erkeğe Chakra’nın özel tasarım sehpasıyla tavla keyfi yaşatabilirsiniz. Chakra’nın özel kozmetik ürünlerinin yanı sıra, kişiye özel hediye trendine uygun olarak, Chakra’nın kişiselleştirilebilir hediye bölümü Monogram&Gift ile sevgilinize kendisini özel hissettirebilirsiniz.