Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Zenginleşen koleksiyon 

MACHKA 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, sofistike silüetleri modern dünyanın renk kartelasıyla buluşturarak sizi yaz günlerine doğru masalsı bir yolculuğa davet ediyor. Parıltılı, hareketli ve narin detaylarla zenginleşen koleksiyon, Machka kadınının zamansız ve sakin tavrına tazelik katıyor.

Şık hediye seçenekleri

Scooter’lar sevdiğinizin aklını başından alacak! Her mevsime ve her zevke uyan modelleriyle beğeni toplayan Scooter, Sevgililer Günü’nde de birbirinden şık hediye seçenekleri sunuyor…  

Kolay taşınır valizler

Sezon trend’lerini, kaliteyi ve modayı uygun fiyatlarla buluşturan FLO; birbirinden renkli, sağlam ve kolay taşınabilen valiz modelleriyle seyahat etmeyi rahat kılıyor.

Yaşam alanlarınızı baştan yaratın 

addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi ile yaşam alanlarınızı baştan yaratabilirsiniz. Kusursuz dokunuşlarla eviniz için a’ dan z’ye tüm ihtiyaçları sunan addresistanbul’ da sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz.

Modaya uygun stiller 

Zaman herkes için değerli. Özellikle de günlük hızlı temponun içinde sevdiklerimize ayırabildiğimiz küçücük zaman yaratmak hepimiz için çok kıymetli… Rowenta, Sevgililer Günü’nde bu kıymetli zamanınızı arttıracak bir hediye önerisi sunuyor. İşte hayatın her anında güzelliğinizi pekiştirmenin ve modaya uygun stiller yaratmanın yolu Rowenta’nın saç bakımını kolaylaştıran ürünlerinden geçiyor.

Her tarza ve ana uygun 

Kiğılı, spor çizgideki parçalardan klasik pantolonlara, kullanışlı yeleklerden sıcacık trikolara, her tarza ve her ana uygun sayısız parça, sevgiliye onu düşündüğünü anlatmanın en keyifli yolunu sunuyor.

Her anı özel kılacak 

Lacoste saat modelleri stil sahibi kadın ve erkekler için en özel Sevgililer Günü hediyesi olarak dikkat çekiyor. Birlikte geçen her anınızı özel kılacak Lacoste saatlerle sevgilinizin gönlünü tekrar çalacaksınız.

Eşsiz deneyim

İtalyan profesyonel makyaj markası KIKO Milano, Sevgililer Günü’ne özel olarak çıkardığı Lip Me Lots Koleksiyonu ile bu özel günde canlı ve ışıltılı bir makyaja sahip olmak isteyenlere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Özgün tasarımlar 

Dünya medeniyetlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlar ile fark yaratan L’Objet’den Sevgililer Günü’ne özel bir seri hazırladı.

Şehirli kadının modern tarzı

Butigo, kışın bahar havası yaşadığımız şu günlerde ayakkabı modelleriyle şehirli kadının modern tarzına hitap ediyor. Günün her anına kolaylıkla uyum sağlayabilecek alternatiflerin yer aldığı koleksiyonuyla Butigo, tasarımlarında kadınların farklı tarz ve kombinlerde kullanabileceği ayakkabı çeşitliliğini ön planda tutuyor.

Kendinden emin 

Güçlü, rahat ve kendinden emin bir görünüme sahip olmak sizin için önemliyse, Sevgililer Günü’nde popüler kültür ikonu Puma Basket Heart ve yıllara meydan okuyan ikonik model Suede Classics tam size göre.

Her bütçeye uygun 

Decathlon’da sevdiğiniz için sevgililer günü hediyesi bulabilirsiniz! Her bütçeye uygun binlerce ürünün bir arada olduğu Decathlon mağazalarında kayaktan snowboard’a, koşudan bisiklete, fitness’tan yogaya, trekkingden kampar daha pek çok spor dalında her türlü sportif ürün bulunuyor.

Saçlar nemleniyor 

Ashley Joy Argan & Zeytinyağlı Mor Şampuan, hem erkek hem kadın kullanımına uygunluk gösteriyor. İçeriğindeki argan sayesinde saçlarınızı nemlendirerek daha parlak ve canlı görünmesini sağlarken içeriğindeki zeytinyağı ise saç uçlarının kırılmasını önlemeye yardımcı oluyor.

Herkes tarafından ulaşılabilir

Boğaz, Barrus’un kapsül koleksiyonu ‘Bosphorus by Barrus’a ilham kaynağı oldu. Moda severler tarafından büyük beğeni toplayan kapsül koleksiyon Trendyol’a özel fiyatlarla satışa sunularak herkes tarafından ulaşılabilir olmayı amaçlıyor.

İkonların tercihi

Modanın kalbi Milona’da doğan ve Avrupa’da moda ikonlarının tercihi olan Superglamourous markasının elyapımı ayakkabı modelleri Türkiye’de de satışa çıktı. Özel modeller sevgililer gününde sevgilisi için ayrıcalıklı hediye arayan kadınların beğenisini topluyor. 

Ebeveynlerin vazgeçilmezi

Tasarladığı birbirinden spesifik bebek, çocuk ve genç odalarıyla ebeveynlerin vazgeçilmezi olan Çilek, anne kucağı kadar sıcak ve yumuşak sepet beşiğiyle bebeklerin geceleri mışıl mışıl uyumasını sağlıyor. Bebeklerin huzurla uykuya dalacağı her yere rahatlıkla taşınabilen sepet beşik ile  Çilek, annelerden tam not alıyor.

Erkeklerin yardımcısı

Moda dünyasının en sevdiği trend olan sneaker ayakkabılar; tasarımları, renkleri ve geniş kullanım alanıyla her mevsim sokak modasının gündeminden düşmüyor. Gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelen sneaker’lar, kışın da en dikkat çeken tarzı yakalamaları için In Street erkeklerin yardımına koşuyor.

Şık dokunuş isteyenlere

Linens, Nevresim Takımı ve Yatak Örtüsü ile hem duygulara hem de yatak odalarına şık bir dokunuş yapıyor. Pudra ve ekru gibi soft renkleri, özenle işlenmiş güpür detaylarıyla Linens yatak örtüsü ve nevresim takımları yatak odasına neoklasik bir hava katmak isteyenlerin gözdesi olacak. 

Kampanya zamanı 

Boyner, Sevgililer Günü için sunduğu kozmetik kampanyasıyla sevgilisini en özel hediyelerle şımartmak isteyenleri Boyner, YKM mağazaları ve boyner.com.tr’ye bekliyor.

Göz kuruluğunu giderir

Gözyaşının doğal yapısında bulunan sodyum hiyalüronat içeren Artelac Splash göz kuruluğunun giderilmesine doğal olarak yardımcı olur. Herhangi bir koruyucu madde içermediğinden, kullanıldığında gözde bulanıklık yapmaz.