Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Ayakkabı tutkunlarına göz kırpıyor  

Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı bugünlerde sezonun çizme ve bot ürünleri, ayakkabı tutkunlarına göz kırpıyor. Soğuk kış günlerinde tarzıyla görenlerin içini ısıtmak isteyenler için Ayakkabı Dünyası yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Kombinlerin vazgeçilmezi

Charm bileklikler Atasay’ın ışıltısı ile tüm kombinlerin vazgeçilmez parçası olacak. Özenle işlenen mavi, sarı, beyaz ve mor renklerdeki göz alıcı taşların, altın, rose ve beyaz altınla kusursuzca buluştuğu Atasay Charm bilekliklere indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Tüm ailenin kışlık ihtiyacını karşılıyor

Gencallar; mont, kaban, palto, bot demeden kadın, erkek, çocuk ayırt etmeden tüm ailenin kışlık ihtiyacını karşılamak üzere sizi mağazalarına bekliyor.

Daima en iyisini kullanıyor 

Modern teknoloji ve el işçiliğini ustaca birleştiren, doğal taş ve madenlerin daima en iyisini kullanan JUJU küpelerinin her biri birbirinden farklı taşların özelliklerinden ilham alıyor.

Saçları besleyerek kuvvetlendiriyor 

Ducray Neoptide Losyon, kadınlarda görülen kronik saç incelmelerinin ve dökülmelerinin önüne geçerken, yeni saç büyümesini uyarmaya yardımcıdır. Neoptide Losyon saçları besleyerek kuvvetlendirir. Bu şekilde güçlendirilen saçlarda dökülme ve kopmalar minimum düzeye iner. Saçlar canlılık ve hacim kazanır. Saçların uzamasında gözle görülür etki yaratır.

Renkli ve eğlenceli koleksiyon 

Koton Kids, yeni sezonuyla renkli ve eğlenceli koleksiyonlarına bir yenisini daha ekliyor. Çocukların moda dünyasına hayal güçlerini geliştiren ve hareket özgürlüğünü sağlayan konforlu tasarımları kazandıran Koton Kids, ilkbahar-yaz döneminde canlı ve hareketli modelleriyle dikkat çekiyor.

Yaşam alanınızı ısıtın

Ayna dekor, her ihtiyacı karşılayacak ürün çeşitlerinin yer aldığı dekorasyon ürünleriyle evinizde sıcacık bir atmosfer oluşturmanızı sağlıyor. “Ayna dekor” aradığınız atmosferi yaşam alanlarınıza yansıtabileceğiniz mücevher gibi ürünleri Instagram hesabından takipçilerine sunuyor. 

Arzu nesnesi tasarımları 

Tasarımcının en sevdiği renkler olan zümrüt yeşili, siklamen, yakut, soluk mavi, siyah beyaz ve altın tonları stil alfabesini kimono kolları, pagoda kolları, bükülmüş ya da alevlenen modeller, yassı yaylar ve geometrik kesikler ortaya çıkarıyor. Lanvin’in yaratıcı, çağdaş ve arzu nesnesi tasarımları, İlkbahar-Yaz sezonunda yenilenerek dönüyor.

Şıklığı hedefliyor 

Gülnur Güneş GİGİİ’S ile ulaşılabilir şıklığı hedefliyor. Tasarımlarıyla kadınların günün her diliminde anı yakalamalarını ve daima göz alıcı olmaları için tasarladığı kıyafetlerini hem sade hem de iddialı kombinlerle buluşturuyor.

Kuru ciltlere rahatlama

Cildin sıvı tutmasına yardımcı nemlendirici faktörlere sahip içeriğiyle cildin doğal nem koruma sistemini güçlendirmeye ve doğal koruyucu bariyerini iyileştirmeye destek olan Cetaphil Nemlendirici Krem, hafif yapısıyla özellikle soğuk havalarda daha fazla özen isteyen hassas ve kuru ciltlerde rahatlama sağlıyor.

Kadınların tercihi

Home Store; şapka, kazak, hırka ve kaban gibi kış aylarının kurtarıcıları modelleri ve aksesuarlarıyla kadınların tercihi olmaya devam ediyor…

Modern tarza hitap ediyor 

Butigo, kışın en trend rengi olan bordo ayakkabı modelleriyle şehirli kadının modern tarzına hitap ediyor. Günün her anına kolaylıkla uyum sağlayabilecek alternatiflerin yer aldığı koleksiyonuyla Butigo, tasarımlarında kadınların farklı tarz ve kombinlerde kullanabileceği ayakkabı çeşitliliğini ön planda tutuyor.

Modern tasarımlı modeller 

Kadınların kış stilinin en önemli tamamlayıcılarından olan botlar, hem rahat hem de şık olmak isteyenlerin bu sezon da ilk tercihi oluyor. Dockers by Gerli’nin bot koleksiyonunda yer alan modern tasarımlı modellerle günün her anında kendine güvenen adımlar atıyor.

Genç görünüm

Yeni Zeitgard Beauty Diamond Yüz Bakım Yağı içerdiği A, E ve F vitaminleri ile cildi besliyor ve cildin yenilenmesine yardımcı oluyor. Değerli yağlar ile ciltte nem kaybını önlerken zengin yağ içeriği ile cilde ışıltı katıyor. 

Rengârenk görünüm 

Kış tatili denildiğinde akla gelen ilk yer olan kayak merkezleri, internetin en zengin giyim markası bonprix.com.tr ile rengârenk bir görünüme bürünüyor. Kadın ve erkek kategorilerinde outdoor mont, çocuk kategorisinde ise pantolondan tuluma kar kıyafetleri sunan bonprix’nin ürünleri soğuk, rüzgâr ve su geçirmediği gibi sınırsız hareket özgürlüğü de sağlıyor.

Mucizevi güç

NUXE, erkeklerin cilt bakım gereksinimlerine özel geliştirdiği Nuxe Men serisiyle kapsamlı bir cilt bakım deneyimi sunuyor. Sevgilinize bu Sevgililer Günü’nde NUXE Men serisinden yüzünü doğaya dönen bir cilt bakım deneyimi armağan edin, doğanın mucizevi gücünü onunla paylaşın. 

Etkileyici görünüm 

Sıcacık kış sezonunda etkileyici bir görünüm elde etmenin yolu elbette doğru lens seçimini yapabilmekten geçiyor. Doğal bir görünüm isteyenlerin tercihi yeşil tonlar; Bausch + Lomb’un Amazon, Natural Look, Sophistic ve Starcolors Serileri ile kışın soğuk günlerinde gözlerinize ışıltı ve derinlik katıyor.

Kaşmir ve yün karışımlı elbiseler 

Giovane Gentile Limited Edition ve Giovane G. Designers, bu sezona da damgasını vuruyor. Kaşmir ve yün karışımlı takım elbiseleri yüzde 100 pamuk gömleklerle kombinleyen Giovane Gentile, kış günlerinin değişmezi yün paltoları düğme ve fermuar aksesuarlarıyla renove ederek duruşunda farklılık arayan beylerin beğenisine sunuyor.

Evlilik paketi 

Karaca, tasarladığı ürünlerle yeni evleneceklerin imdadına “Her Şey Tamam Evlilik Paketi” ile yetişiyor. Avantajlı fiyatı ve her evin olmazsa olmaz ürünlerine sahip içeriğiyle, “Her Şey Tamam Evlilik Paketi” sayesinde, tek seferde yapacağınız alışverişle, evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceksiniz.

Vitamin içerikli besinler 

Kış aylarında olası hastalıklara karşı önlem almak için vitamin içerikli besinler ve içecekler tüketmelisiniz. Freşa C Plus Limon Aromalı Doğal Maden Suyu, içeriğindeki vitamin ve mineraller aynı zamanda C vitamini ilavesi ile kış hastalıklarına karşı önlem almanızı sağlıyor. 1 şişesi ise günlük tüm C vitamini ihtiyacınızı karşılıyor.