Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Evde şık olmak isteyenler 

Yeni İnci, 2018 koleksiyonunda yer alan rahat kesim ve renkli pijama tasarımlarıyla evde şık olmak isteyenlere farklı seçenekler sunuyor.

Özel hediyeler 

Ödevler, sınavlar, karne heyecanı derken yarıyılın sonu geldi ve sömestr dönemi başladı. Morhipo.com, genç aktif spor ve çocuk kategorilerindeki sevilen markalarda yaptığı indirim kampanyalarıyla çocuklarını mutlu etmek isteyen ebeveynlere yüzlerce karne hediyesi seçeneği sunuyor.

Rengârenk tatil 

L’Oréal Paris’in, son yıllarda en çok tercih edilen saç renklerini bir araya getirdiği saç boyası Colorista’nın; “Spray” , “Washout” ve “Paint” serileriyle genç kızlar, sömestrda rengarenk bir tatil geçirecekler.

Kalp sembollü pırlanta

Zamansızlık etkisini her tasarımında hissettiren MELIS GORAL, kalp sembollü pırlanta ve mutluluk getirdiğine inanılan oniks taşının siyah renkteki etkisiyle sevginizi parmağınızda taşıyın.

Profesyonel temizlik 

Kärcher, yüksek emiş gücüyle fark yaratan torbasız elektrikli süpürgesi VC 3 ile profesyonel temizliği evlere taşıyor. Vakumlu havayı altı aşamada temizleyerek toz, toz akarları ve atıklarını ortadan kaldıran VC 3, HEPA 13 filtresiyle de alerjisi olanlar için büyük fayda sağlıyor. 

Sofistike çizgiler 

Calvin Klein’in 2018 yılı için tasarladığı yepyeni erkek takı koleksiyonu plate, modern ve sofistike çizgileriyle cool bir görünüm sergiliyor. Şık mimariden esinlenilerek tasarlanan Calvin Klein plate koleksiyonunda yüzük, bileklik ve kolye seçenekleri ince ve düz çizgileriyle çağdaş erkeklerin stilini tamamlıyor.

Renkli taşlı kolyeler 

Astrolog Zeynep Turan’ın 2018 yılı burç yorumlarının yer aldığı kolyelerin bir yüzünde burcun sembolü, diğer yüzünde ise burcun yıldız haritası bulunuyor. Zincirinde ise burca ait olan renkli taşlar kolyelere renk katıyor. 12 farklı burç sembolünün yer aldığı 14 ayar altın kolyeler, 490 lira fiyatla satışa sunuldu.  

Yağmurlu günlerin trendi 

Boyner, hafta sonu beklenen yoğun yağışlı havaya, yağmurlu günlerin şık trendi ve aynı zamanda en büyük koruyucusu yağmur çizmeleri ve botlarla eşlik ediyor. Markaların kış koleksiyonlarında yer alan yağmur çizmeleri ve botlar, yağmurlu ve soğuk havalara karşı yüzlerce seçenek ve avantajlı fiyatlarla Boyner’lerde bir araya geliyor.

Aşkın karşı konulmaz hali 

L’Occitane’ın efsane haline gelen kadın parfümü Arlésienne ve erkek parfümü L’Homme Cologne Cedrat, eşsiz aromaları, yarattıkları doğal illüzyonla aşkın karşı konulmaz ateşini hediye ediyor. 

Cesur formlar 

Oleg Cassini yeni sezonda incelikli işçiliği maksimal kalıplarla birleştirdi. Yansıyan ışığı görsel bir şova dönüştüren özel kesim kristaller, boncuk ve tüllerin hâkim olduğu 2018 koleksiyonunda, elegan ve cesur formlar göze çarpıyor. 

Kepek problemine son 

Yeni Clear, Yumuşak ve Parlak 2’si  1 arada şampuan, kepek probleminizi ortadan kaldırırken aynı zamanda saçlarınızda yumuşak  ve parlak bir etki  bırakıyor.

Her biri ayrı etkiye sahip 

Beta Tea, yeni koleksiyonu “Herbtea”deki, papatya, rezene, ıhlamur, nane – limon, adaçayı, zencefil – limon çaylarıyla, soğuk kış günlerine keyifli lezzetler katıyor!

Gece ve gündüz makyajın tercihi

2018’in rengi seçilen ultra violet, gece ve gündüz makyajının en çok tercih edilen renkleri arasında yerini almaya başladı. Farmasi, yılın rengine özel hazırladığı mor ruj, oje ve dudak kalemiyle makyajda farkını ve cesaretini ortaya koymak isteyenlere sesleniyor.

Dinamik tasarımlar

Lumberjack, bu kış çocukların vazgeçilmez ayakkabıları arasında yerini aldı. Lumberjack Junior Koleksiyonu’nda yer alan ve dinamik tasarımlarıyla dikkat çeken outdoor modeller, zorlu kış şartlarında çocukların ayaklarını koruyacak.

En güzel karne hediyesi

Koton, sömestr tatilini  heyecanla bekleyen çocuklar için en güzel karne  hediyelerini arayan anne  ve babalara birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor.  Koton ile tüm çocuklar, soğuk kış günlerinde sıcacık, eğlenceli ve renkli koleksiyonlarla buluşuyor. 

Tamamen doğal içerik

Dünyanın en saygın natürel dermokozmetik ürünlerini Türk kadınlarıyla buluşturan Cortex Pharma, tamamen doğal içerikli Sensilis marka makyaj ürünleri ile “Sevgililer Günü” için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. 

Eşsiz formül 

Flormar’ın kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı ve eşsiz  formülüyle öne çıkan diplinerılarından Matte ve Vinyl  Waterproof Dipliner’lar ile  bakışlarına yepyeni bir  boyut kazandıracak!

Odalara renk katın 

TAÇ’ın lisanslı nevresim takımı koleksiyonunda çocuklar için yerini aldı. Bu sömestr’da çocuklarının odalarına renk katmak isteyen aileler, yüzde 100 pamuktan üretilen TAÇ’ın şirin nevresim takımıyla odalarda farklılık yaratabilirler.

Yeni sofra aksesuarları

Hermes, bu kez de yeni sofra aksesuarları koleksiyonu H Deco Rouge ile Luxuria’da meraklısıyla buluşuyor. Hermes, Fransız balkonlarının estetik ve şık havasından ilham alarak yaratılmış yeni sofra aksesuarları koleksiyonu H Deco Rouge ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Cildinizin konforunu artırın 

Fransız markası Thalgo; kış aylarında cildinizin konforunu arttırmak için keyifle kullanabileceğiniz Cold Cream Marine Serisi ile cilt bariyerinizi kuvvetlendirirken aynı zamanda yoğun nemlendirme sağlıyor.