Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Canlılığını kaybetmiyor 

Yeni yılda kendinizi ve sevdiklerinizi tüm zamanların en özel elyafı kaşmirle mutlu edebilirsiniz. Yıllar boyunca canlılığını kaybetmeyen Hemington saf kaşmir kazak ve aksesuarlar yeni yılda her anınızı özel kılıyor.

Kırmızısıyla göz kamaştırıcı

Barbie’nin her yıl farklı bir konseptte tasarlanan ve tüm dünyada sınırlı sayıda bulunan ‘Mutlu Yıllar Bebeği’ bu yıl, yılbaşı kırmızısıyla daha da göz kamaştırıcı. 2018’i simli kırmızı elbisesiyle karşılayan Barbie’nin özel serisi, Türkiye’de de satışa sunuluyor.

Parlak ve ışıltılı ciltler 

4 farklı renk tonuyla  tüketicisiyle buluşan hafif formüle sahip Nude Wear Aydınlatıcı Fondötenler, içeriğinde bulunan ışık yansıtıcı pigmentleri sayesinde cildi aydınlık, parlak ve ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor, doğal bir sonuçla yüksek kapama sağlıyor.

Rahat ve büyüleyici

Liu Jo 2017 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda yer alan kıyafet ve aksesuarlar 31 Aralık akşamı size eşlik ederken, ‘seneye nasıl girerseniz öyle geçermiş’ motivasyonuyla moda tutkunu kadınlar tüm seneyi stil sahibi, rahat ve büyüleyici geçiriyor.

Çarpıcı renkler

Türkiye’nin ilk çanta markalarından Mehry Mu’nun modaseverlerin hafızalarında yer ederek ikonikleşen Fey Box ve Hammam modellerini 2017 Sonbahar-Kış  sezonunda yeniden yorumluyor. Kullanışlı ve özgün formlarla birleştirildiği “Mini Fey Box” ve “Hammam Mini Bucket Bag”i; çarpıcı renklerdeki rugan detayları, eklektik ve hareketli dokularla harmanlıyor.

Zamansız stil

adL “Night Zoom Styled By Mert Aslan” koleksiyonun 70’ler ve 80’lerin dikkat çeken disko trendi yılbaşı gecesine hazır… Sezon trendlerini zamansız stil kodlarıyla harmanlayarak adL tasarım ekibiyle kağıda döken Mert Aslan, “Night Zoom Styled By Mert Aslan” koleksiyonuyla stil algısını değiştirmeye devam ediyor.

Doğal bileşenler 

Anne ve Bebek Cilt bakım Uzmanı Mustela tarafından patentli doğal aktif bileşenlerin eşsiz kombinasyonuyla oluşturulan Mustela 123 Vitamin Bariyer Pişik Kremi, yüzde 98 doğal kökenli içeriği sayesinde her bez değişiminde kullanılmaya uygundur.

Genç kalmayı hedefleyenler 

Yeni yılda yaş almak yerine genç kalmayı hedefleyenler, Farmasi’nin Dr.C.Tuna Age Reversist serisiyle 15 dakikada daha genç bir görünüme sahip oluyor. Yüz temizleme jeli, bakım serumu, nemlendirici krem ve anında botoks etkisi veren kremin bulunduğu Yaşlanma Karşıtı Dr. C. Tuna Age Reversist Serisi, genç kalmak isteyenlere etkili sonuçlar sunuyor.

Büyüleyici bir dünya 

L’Occitane, dünyanın çizgilerle en iyi hikâyelerini tasarlayan Rifle Paper Co ile bir araya geldi ve Shea Ürün serisini birer sanat eseri haline dönüştürdü. Kâğıttan kaleme akan sonsuz fikirleriyle Rifle Paper Co. Bu çalışmaya “Shea ve aşkın birlikteliği” ismini verdi ve renklerle büyüleyici bir dünya yarattı.

Özgün çizgiler 

NUXE, hassas ciltlere özel olarak geliştirilen Pétales de Rose (Gül Yaprağı) serisi ile nazik bir temizleme deneyimi vadediyor. Her cildin ihtiyacına uygun seçenekler sunan Pétales de Rose serisi güçlendirici, yumuşatıcı ve yatıştırıcı etkisiyle cildi arındırarak yeniliyor.

Yılbaşında zarafetiniz konuşsun!

Klasik formların yeniden tasarlayan mücevherin zamansız tasarım ustası Melis Goral, yılbaşı için klasik çam ağacı süslerini andıran inci küpeleriyle hem özel gecenizde sizi zirveye taşıyor, hem de eşsiz hediye alternatifi sunuyor.

Her anın keyfini çıkarın 

Marks & Spencer’ın sunduğu binlerce hediye alternatifiyle yeni yılda da hayatı dolu dolu yaşayın, her anın keyfini çıkartın! Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer, yılbaşı alışverişi için yine vazgeçilmez adres oluyor. 

Birbirinden şık ve fonksiyonel 

MarbleLine, mermerin sağlamlığı ve kalitesini kullanışlı tasarımlarla buluşturarak keyifli bir yaşam alanı oluşturmanıza katkı sağlıyor. Birbirinden şık ve fonksiyonel ürünleri ile dikkat çeken marka, özel tasarımlarıyla ev ve ofislere bambaşka bir hava katıyor.

Gözler üzerinizde olacak 

Kendine güvenen ve cesur kadının markası Love my body’nin 2017 sonbahar/kış sezonundaki Dark Koleksiyonunda yer alan çekici tasarımlarıyla yeni yıla girerken de gözler üzerinizde olacak. 

Aydınlatıcı denince…

Ürünlerinin ambalaj tasarımlarıyla dikkat çeken, her ürünü ile vazgeçilmez marka haline gelen The Balm, aydınlatıcı koleksiyonuna bir yeni renk daha ekledi. Aydınlatıcı denince ilk akla gelen Lou Manizer serisine eklenen Bonnie, fenomen ürünler arasına giren Mary Lou ve Cindy Lou kadar iddialı olacak.

Nesilden nesile  

Özenle hazırlanan yeni yıl yemekleri için en güzel sofralara sahip olmak isteyenlere Le Creuset’den müjde! Üstün kalitesiyle nesilden nesile aktarılan ürünlerin yaratıcısı Le Creuset 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak indirimleriyle bu yılın en güzel hediyesini sevenleriyle buluşturuyor. 

Masaj içerikli tasarımlar 

Farklı desenleri bir arada kullanmak, soğuk kış günlerine inat canlı renkleri yanımızdan ayırmamak kadar dikkat çekici bir trend de mesaj içerikli tasarımlar…

Kışın vazgeçilmezi 

Çorbalar, kış mevsiminin vazgeçilmezi. Peki, hep aynı çorbayı içmekten sıkılmadınız mı? Yemektarifleri.com, kışın içinizi ısıtacak farklı çorba tarifleri sunuyor.

Kırtasiye tutkunlarına

Graf von Faber-Castell’in yeni “Renkli Seri” koleksiyonu yılbaşı alışverişi için kalemden deftere, şık ve kullanışlı hediye seçeneklerini bir arada sunuyor. New York’tan Paris’e moda dünyasında yüksek etki yaratan renklerle tasarlanan koleksiyon birbirinden canlı tonlarıyla kırtasiye tutkunlarının kalbini çalıyor.

Yılan semboller 

Ivana Sert’in La Princesa Jewelry için tasarladığı 40 parçalık mücevher koleksiyonu “Ivana Sert by La Princesa Jewelry” ejderha, yılan gibi sembollerle süslü fantastik dünyadan parçalardan oluşuyor.