Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Koleksiyonunda düz renkler

Dagi’nin yeni sezonda erkeklere özel hazırladığı uyku giyim koleksiyonunda düz renkler, pötikareler ve çizgiler; modern dokunuşlarla yeniden hayat buluyor. Sadece yatakta değil gün boyu evde giyinebilecek rahatlık ve şıklıktaki ikili pijama takımları ve sabahlıkları ile Dagi, erkekler için özgün tasarımlar sunuyor.

Dünya medeniyetlerinden ilham alıyor 

Dikkat çekici ve özgün tasarımlarıyla kısa zamanda adını geniş kitlelere duyuran, dünya medeniyetlerinden ilham alarak azırladığı koleksiyonlar ile fark yaratan L’Objet; Nişantaşı Luxuria mağazasında, gezgin ruhunu tasarım tutkunları ile tanıştırıyor!

Makyajınızla dikkat çetin 

2018’i karşılayacağınız parti ve organizasyonlarda kıyafetiniz kadar makyajınızla da tüm gözlerin üzerinde olmasını istiyorsanız, essence portföyünde yer alan ürünleri tercih edebilirsiniz. Tırnakları canlandıracak ojelerden, parti modu yaratacak rujlar ve gözlerinizi vurgulayacak farlara kadar makyajınızda kullanacağın her detayı essence ürünleriyle sağlayabilirsiniz.

Yüzde yüz organik 

Annelerin ihtiyaçları doğrultusunda yeni doğan bebek koleksiyonunda yüzde yüz organik pamuktan üretilen parçaları ekleyen LC Waikiki, 0-18 ay aralığındaki bebekler için çeşitli tulum, hırka, çıtçıtlı body ve yeni doğan setleri hazırladı.

En özel modeller bir arada

Yılbaşı gecesine en yakışan renk kırmızı! Morhipo MAG editörleri yeni başlangıçlara hazırlanırken içindeki enerjiyi görünümüne yansıtmak isteyenler için yılbaşı partilerine özel en şık kırmızı elbise modellerini bir araya getirdi.

Yeni yılı karşılayacak

Elegan ve gösterişli koleksiyonuyla yeni yılı karşılamaya hazırlanan Calvin Klein watches + jewelry adeta yıldız etkisi yaratıyor. Zamanı değerli kılan, koleksiyonun iddialı tasarımı gold saatler, saatlerin şıklığını tamamlayan gold ve siyahın mükemmel uyumu kolye ve küpeler, yeni yılın arzu nesnesi olmaya aday…

Rahatsızlık hissini hafifletiyor

Tekrarlayan yağlı kepek sorunu için geliştirilmiş Bioderma Nodé DS+ Shampoo, saçlı derideki inatçı kepeğin giderilmesine yardımcı oluyor. DSactiveTM patentli Nodé DS+ Shampoo, kepek oluşumu gözlenen saçlı deriye bakım yaparken, derinin yağ dengesini koruyor, kaşıntı ve rahatsızlık hissini hafifletiyor.

Yılbaşına özel setler 

Koton Beauty, en sevilen ürünlerini yılbaşı dönemine özel setlerle bir araya getiriyor. Yeni yıl gecesine özel tasarlanan ürünlerin de yer aldığı setler kendini ve sevdiklerini hediyelerle şımartmak isteyenleri bekliyor.

Yatıştırıcı etki 

NUXE, hassas ciltlere özel olarak geliştirilen Pétales de Rose (Gül Yaprağı) serisi ile nazik bir temizleme deneyimi vadediyor. Her cildin ihtiyacına uygun seçenekler sunan Pétales de Rose serisi güçlendirici, yumuşatıcı ve yatıştırıcı etkisiyle cildi arındırarak yeniliyor.

Çarpıcı tasarımlar

Ayyıldız çarpıcı tasarımlarla hazırladığı yeni saten koleksiyonuyla kadınları daha “feminen” parçalarla buluşturmaya devam ediyor. Sezonun öne çıkan bebek mavisi, pudra, ekru, ördekbaşı yeşili, mor ve gece mavisi renklerini de içeren koleksiyonda gecelik, şort takım, pijama ve sabahlıkların yanı sıra set takımlar da yer alıyor.

Farklı topuk tasarımlar 

İLVİ, kusursuz şıklık için stilettodan vazgeçemeyenleri farklı modelleriyle karşılıyor. Yüksek topukla rahat yürüyemeyenleri de düşünerek alçak topuklu stiletto seçenekleri de sunan İLVİ, farklı topuk tasarımları, taş ve metal aksesuar detayları, farklı renk seçenekleriyle göz alıcı kombinlere imza atmanızı sağlıyor.

Zirveleri fethedin 

Columbia, kayak sezonunun başlamasıyla zirveleri fethetmeye hazırlanıyor. En zorlu ve soğuk koşullarda bile sizi sıcak tutmak için tasarlanan Columbia Sıcağı° ile dağların zirvelerinde konforlu ve stil sahibi kayak deneyimleri sizi bekliyor.

Benzersiz objeler

Dünyaca ünlü markaların ve tasarımcıların eşsiz koleksiyonlarına ev sahipliği yapan Luxuria, dünyanın dört bir yanından şeçilen benzersiz objeler, özel hediyelikleriyle yılbaşına dair aradığınız her şey Nişantaşı Luxuria mağazasında sizleri bekliyor.

Bebekler rahat uyur 

TAÇ’ın bebeklere özel nevresim takımları ve uyku setleri, yüzde 100 pamuklu oluşuyla bebeklerin rahat uyumasını sağlarken rengârenk modelleriyle de odalarına neşe katıyor.

Yepyeni deneyim 

Starbucks Reserve™ konseptiyle dünyanın en özel çekirdeklerini kahve fincanınıza taşıyan Starbucks, İstinye Park AVM’deki yenilenen mağazasıyla misafirlerine yepyeni bir kahve deneyimi sunuyor. 

Hijyenik deneyim

Fresh’n Soft, anne ve bebek sağlığı konusunda benimsediği ilkeler ışığında ürettiği göğüs pediyle, sızıntıları bir sorun olmaktan çıkarıyor. Yepyeni göğüs pedleriyle Fresh’n Soft, pratik ve hijyenik bir deneyim sunuyor.

Tüm cilt tiplerine uygun

NARS Cosmetics ödüllü kapatıcısı Radiant Creamy Concealer ailesine katılan 6 yeni rengi sunuyor. Kolaylıkla uygulanabilen, orta-yüksek kapacılığa sahip ürün tüm cilt türleri için çok amaçlı mükemmelik vadediyor. 

El değmeden üretildi

60 yıllık İtalyan tecrübesiyle el değmeden üretilen Silverstone model yatak, bedenin her noktasını sarıp, bütün vücut kıvrımlarını doldurarak rahat ve huzurlu bir uyku sağlıyor.