Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Işıl ışıl bir gece 

2017-18 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan ihtişam dozu yüksek Machka tasarımlarıyla kış davetleri ve yılbaşı partilerine geri sayım başlıyor! Işıl ışıl bir yılbaşı gecesine Machka’nın ihtişam dozu yüksek tasarımlarıyla hazır olun.

Alternatif seçimler 

Home Store, yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde stil sahibi kadınların karşısına yepyeni bir koleksiyonla çıkıyor. Günün çizgilerini taşıyan elbiseler, farklılık arayanlar için alternatif bir seçim oluyor. 

Doğal görünümlü bukleler 

Arzum ‘Belisa’ saç maşası, saçınızı kolaylıkla buklelerle şekillendirmenize olanak sağlarken, görünümünüze eşsiz bir güzellik katacak. Özellikle doğal görünümlü bukleler için ‘Belisa’ vazgeçilmeniz olacak.

Saç dökülmesine son 

Clear, saçlarınızı hem kepeğe hem de dökülmeye karşı koruyor ve saç tellerini güçlendiriyor. Clear, saç derisini besleyerek kepeği yok ediyor,  saç dökülmesini ise yüzde 98’e kadar engelliyor.

Güne enerjik başlayın 

Palmolive Aroma Sensations Banyo ve Duş Jelleri, ihtiyacınız olan hisse yönelik güçlü bir etki sunuyor. Yeni yılın ilk gününe enerjik başlamak, yeni yılın ilk davetinde göz kamaştırıcı hissetmek ya da geceyi özel bir hisle sonlandırmak… Seçim Sizin!  Yeni yıla nasıl girmek istediğinizi seçin ve kendinizi  Palmolive‘ in etkisine bırakın! 

İçleri ısıtacak renkler

Dagi, içleri ısıtacak renklerle tasarlanan sonbahar- kış uyku giyimi koleksiyonu ile sezona merhaba diyor. İkili pijama takımları, polar ve kadife sabahlıklar, cesur gecelikler, gömlek pijamalar, eğlenceli desenler ile Dagi bu sezonda da göz dolduruyor.

Kendine özgü tasarımlar 

Diesel, Sonbahar/Kış 2017-2018 saat modeliyle geniş kasa saat severlerin ilgisini çekiyor. Diesel, alışılageldik stil statükolarını yıkarak, kendine özgü tasarım çizgisiyle ‘moda’ kavramını yeniden tanımlıyor. Sonbahar-Kış 2017/2018 saat modeli, Diesel’in vazgeçilmez favori modeli Mr. Daddy’den ilham alıyor ve geniş kasalı saat tutkunları için vazgeçemeyecekleri bir aksesuar doğuyor.

Mutlu anları anlatıyor 

Her biri birbirinden çok farklı olan saf, büyüleyici ve zengin Serge Lutens parfümlerinin tek ortak özelliği Bay Serge Lutens’in hayal gücünün yatırımları olmasıdır. Kendi yaşanmışlıklarından ya da yaşayamadıklarından parfümler yaratan Serge Lutens, parfüm serisinde çocukluğunda ya da yetişkinliğinde yaşadığı mutlu anları anlatan parfümler de bulunuyor.

Tasarım tutkunlarıyla buluşturuyor 

Senem Gençoğlu’nun hayat verdiği Kloto,”KOD”la evrenin kodlarını tasarım tutkunlarıyla buluşturuyor! Sadece Beymen BLENDER’a özel tasarlanan “Kod by Kloto”; bir kar tanesinin formunu oluşturan moleküllerden, bizi biz yapan DNA’ya kadar evrenin kutsal geometrisiyle varoluşumuzun formülünü tasarımlarında anlatıyor!

Her kombinin tamamlayıcısı 

Lumberjack, modası hiç geçmeyen Lumberjack River botlarıyla bu kış sezonunda da sokağın hâkimi! Kampüse, ofiste ve hafta sonu etkinliğinde her kombinin tamamlayıcısı olan Lumberjack River botlar, modern yorumuyla da dikkat çekiyor.

Ayrıcalıklı bakım

Cildimize mucizevî bir dokunuş sunan Vaseline Nemlendirici Jel Original, ayrıcalıklı bakımı ile yaz aylarından kalma tenlerimizi soğuk kış günlerini rahat geçirmemizi sağlıyor. 

En güzel gülüş 

Yılbaşı gecesini unutulmaz bir anıya dönüştürmek elinizde… Yeni yılın en iddialı rengi kırmızı kendini en iyi bembeyaz dişlerde belli eder! En güzel gülüşünle görenleri hayrete düşürmen için özel olarak tasarlanan Colgate Optik Beyaz Extra Güç Diş Macunu ile gülüşün bu yıl da güçlü!

Banyoların havası değişiyor

Selpak Parfümlü Tuvalet Kağıdı Serisi’nden ‘Pudra Kokusu’ ile banyoların havası değişiyor. Pudra yumuşaklığını banyolara taşıyan Selpak Pudra Kokulu Tuvalet Kağıdı; Fresh Center parfümleme teknolojisi ve alerjen içermeyen formülü sayesinde cilde zarar vermiyor, anneler çocukları için de güvenle kullanabiliyor.

Büyüleyici etki yaratıyor

Flormar, Matte Oje serisine eklenen 9 yeni rengiyle tırnaklarında da modayı yakalıyor! Kült tonlardan, klasikleşen nudelara ve capcanlı renklere kadar uzanan geniş renk skalasıyla her yaşa hitap eden Matte Oje koleksiyonu tırnaklarında büyüleyici bir etki yaratıyor.

Cildi yeniden onarıyor 

Bioderma, yoğun cilt kuruluğuna sahip hassas ciltler için geliştirdiği Atoderm serisiyle, cilt bariyerinin bütünlüğünü yeniden sağlayarak cildi onarıyor. Nemlendirici bakım kremi Atoderm Intensive Balm yoğun cilt kuruluğuna sahip ciltler için etkili günlük bakım sağlıyor.

Zengin aksesuar koleksiyonu 

Koton, yeni sezonda tarzıyla fark yaratmak isteyenlere, zengin aksesuar koleksiyonunu sunuyor. Farklı konseptlerde hazırlanmış 2017-2018 Sonbahar-Kış Aksesuar Koleksiyonu, çanta, bot-çizme, atkı-bere-eldiven, şapka ve bijuterilerden oluşuyor.

Hayaller gerçeğe dönüşüyor

Lezzetini uzun süre unutamayacağınız tatlı anların yaratıcısı Qurabiye, özel günlerinizi Butik Pastalar ile taçlandırıyor. İnce ince özenle işlenerek hayalleri gerçeğe dönüştüren pastalar, tasarımlarıyla göz doldururken, lezzetiyle damaklarda unutulmaz izler bırakıyor.    

Makyaj tutkunlarının kalbini çalıyor 

Make up for ever yeni yıl için sunduğu özel kitleriyle yine makyaj tutkunlarının kalbini çalıyor. Herkesin sahip olması gereken ürünlerden, far paletine, fırça setlerinden hacim veren maskara ve çantasına kadar Make up for ever kadınlar için her şeyi düşünüyor.

Sağlıklı kışın ip uçları

Tertemiz topraklarda yeşeren tohumlardan tabaklarımıza gelene kadar doğallığını koruyarak, hiçbir katkı maddesi kullanmadan hazırladıkları artizan lezzetleri sunan eskitadinda.com, kahvaltılıklardan bakliyata, sebze - meyveden bebek ürünlerine uzanan lezzetleriyle sağlıklı bir kışın ipuçlarını veriyor.

Tasarımcılara şans veriyor

Tibelya, genç tasarımcılara dünyanın en önemli alışveriş merkezlerinden Paris’te koleksiyonlarını sunma ve satış imkanı sunuyor. Türk girişimci Vedat Taylan tarafından kurulan Tibelya, Saint-Germain’in en dikkat çeken mağazalarından biri olurken, dünyaya açılmak isteyen yetenekli tasarımcıların koleksiyonlarına yer veriyor.