Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Çılgın indirim başladı

Boyner’in beklenen “Milyonlarca üründe net yüzde 50 Çılgın Kelebek İndirimi” başladı. Kadın, erkek, çocuk, aktif spor ve ev koleksiyonlarında kış modasına dair her şeye, kozmetikte dünya markalarının ürünlerine Çılgın Kelebek İndirimiyle sahip olmanın şimdi tam zamanı…

Doğal görünümlü bukleler 

Arzum ‘Belisa’ saç maşası, saçınızı kolaylıkla buklelerle şekillendirmenize olanak sağlarken, görünümünüze eşsiz bir güzellik katacak. Özellikle doğal görünümlü bukleler için ‘Belisa’ vazgeçilmeniz olacak.

Gizemli şehir kadınlarına

Raisa&Vanessa ve Trendyol iş birliklerinin üçüncü yılını özel bir “Yeni Yıl” koleksiyonuyla kutluyor. Gizemli şehir kadınları için; Midnight Dream.

Gün boyu kalıcılık 

Cosmegram, cildin yapısıyla uyumlu olan setteki ürünler, ciltteki lekeleri kapatırken aynı zamanda doğal ve hafif bir görünüm sağlıyor. Mascarayla kirpiklerinizi istediğiniz gibi şekillendirirken, göz şeklinizi belirginleştiren Dipliner ise ter veya nem yüzünden akmıyor ve makyajın gün boyu kalıcılığını koruyor.

Makyaj tutkunlarının kalbini çalıyor 

MAKE UP FOR EVER yeni yıl için sunduğu özel kitleriyle yine makyaj tutkunlarının kalbini çalıyor. Herkesin sahip olması gereken ürünlerden, far paletine, fırça setlerinden hacim veren maskara ve çantasına kadar MAKE UP FOR EVER kadınlar için her şeyi düşünüyor.

Heyecan katlanıyor… 

2018, içinde hayalleri, yeni başlangıçların heyecanını barındırarak geliyor. L’Occitane‘ın “her yeni gün için” içinde bir sürpriz barındıran takvimli bakım setiyle bu yıl heyecan daha da katlanıyor.

Hediye  telaşına son 

Timberland tasarımlarına doğru çeviriyor. Erkeklere yeni yılın ilk dakikalarında verilecek özel hediye alternatifleri arasında da ön plana çıkan markanın geniş hazır giyim ve ayakkabı koleksiyonu, hediye telaşına da bir son veriyor. 

Tasarımlarıyla fark yaratıyor 

Samsung’un ikonik dairesel kablosuz şarj cihazı Wireless Charger yeni ve inovatif tasarımıyla fark yaratıyor. Cihaz kullanıcının ihtiyaçlarına bağlı olarak hem şarj pedi hem de stand olarak kullanılabiliyor.

Yeni yılı sağlıklı karşılayın 

Soğuk havalarda daha fazla bakım isteyen hassas ve kuru cildinizi, Cetaphil’in çok kuru ciltler için özel olarak geliştirilen Restoraderm Serisi ile koruyun, yeni yılı daha sağlıklı bir ciltle karşılayın...

Alternatif seçimler 

Home Store, yeni yılı karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde stil sahibi kadınların karşısına yepyeni bir koleksiyonla çıkıyor. Günün çizgilerini taşıyan elbiseler, farklılık arayanlar için alternatif bir seçim oluyor. 

Dinamik duruş 

D’S Damat 2017/18 Sonbahar Kış Koleksiyonu özenle seçilmiş kumaşları, kusursuz kalıp seçenekleri ve geniş koleksiyonuyla bu sezon da size şık ve dinamik bir duruş kazandırıyor.

Lezzetli atıştırmalık

Pınar, ‘Yüksek Proteinli Yoğurt’u tüketicilerin beğenisine sundu. “Sade” ve gerçek meyve püresi içeren “Muzlu-Yulaflı” seçenekleriyle “laktozsuz” Pınar Protein Yoğurt; sporseverlerin yüksek protein ihtiyacını karşılayacak ve lezzetli bir atıştırmalık deneyimi sunacak.

Her zaman yanınızda 

American Tourister, ikonik ve sevilen Star Wars “Son Jedi” filminin vizyona girişini kutlamak için, evrenin en uzak köşelerine giden yolculuklarda güvenebileceğiniz valizleri, sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacak olan sırt çantaları ve her zaman yanınızda olacak çantalarıyla harika bir koleksiyon sunuyor. 

Gönülleri fethediyor 

Dynamight ve D’lites Air koleksiyonları ile desen modasına uygun alternatifler hazırlayan Skechers, günlük hayatında spordan ve şıklığından vazgeçemeyenlerin favorisi olmuş durumda. Özellikle D’lites Air koleksiyonunda bulunan metalik detaylı deri desenler kadınların gönlünü fethediyor. 

Bağımlılık yaratacak

Koska’nın yeni ürünü ‘fındık püreli tahin – pekmez karışımı’ bilinen geleneksel lezzete yeni bir yorum katıyor. Yüksel lif, bitkisel protein, zengin vitamin ve minarellerle sağlığımızı desteklerken enfes kokusu ve tadıyla yeni bir bağımlılık yaratacak.   

Doğanın değerli mücevherleri 

Karaca, yemek takımı anlayışında çığır açan gerçek inciden üretilen Fine Pearl ile sofraları fethetmeye devam ediyor. Fine Pearl, inci formundaki yeni tasarımlarıyla doğanın en değerli mücevherini sofralarınızla taşıyor.

Işıl ışıl başlangıç

Paşabahçe, 2017 Kış Koleksiyonu’nu yeni yıla ışıl ışıl bir başlangıç yapmak isteyenlerin beğenisine sunuyor. Koleksiyondaki bardak ve tabaklar yılbaşı sofralarına estetik katacak. 

İçinizi ısıtacak 

The Ruf, dünya trendlerinin peşinde, yüksek kalite üretimiyle ilk koleksiyonunu yeni yılı karşılayacağımız şu günlerde moda severlerle buluşturdu. Koleksiyonda alpaka kürklerden üretilen farklı tasarımlar, deri kullanılarak tasarlanan etek, pantolon ve ceketler  yer alıyor. İçimizi ısıtan koleksiyonda, çift taraflı kullanılabilen paltolar ile hem deri hem de kürkü bir arada tercih edenlere hitap ediyor.

Saç köklerine koruyucu tabaka 

Saç, cilt ve vücut bakımında çok yönlü uygulama sunan Ligne St.Barth Pure Coconut Oil; cildi koruyup beslerken kurumasını da önlüyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan, güzel kokusu ve ferahlık veren etkisiyle dikkat çeken hindistan cevizinden elde edilen  yağ, saç köklerinde koruyucu bir tabaka oluştururken saç neminin korunmasını sağlıyor.