Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

İçinizi ısıtacak

Lidyana.com; yeni sezon ürünleriyle sonbahar esintilerini kapınıza getiriyor. Soğuk havalarda içinizi ısıtacak kazaklardan rengârenk yağmurluklara, işlemeli süet botlardan boyfriend ceketlere uzanan ürün çeşitliliğiyle Lidyana.com dolaplarınızı süslemeye hazır.

Eğlenceli renkler 

Flormar’ın eğlenceli renkleri, üstün kalıcılığı, kolay kullanılan yapısı ve yumuşak dokusuyla da dikkat çeken StyleMatic dudak kalemi ve Color Up rujlarla makyajınızın yıldızı dudaklarınız oluyor!

Karışmış saçlara özel

Dalin, banyo sonrası karışmış ve zor taranan saçları açmak için özel olarak geliştirdiği ‘kolay tarama spreyi’yle çocukların banyo sonrası saç tarama işlemini eğlenceli bir hale getirirken saçların parıldamasını da sağlıyor.

Günün her anında konfor

Dockers® Smart 360 Flex Khaki Koleksiyonu, erkeklere günün her anında daha fazla konfor ve dayanıklılık sağlayan, inovatif dört yönlü esneme teknolojisiyle üretildi.

Yüksek dozda şıklık 

İtalyan “SUPER” güneş gözlükleri, bu sezon da Tuttolente Full Lens Koleksiyonu ile standartların dışına çıkmaya hazır!  Parlak renkleri çerçevesiz görünümle buluşturarak yeni bir dinamizm oluşturan SUPER Tuttolente Full Lens koleksiyonunda yüksek dozda şıklık var!

Sonbahara renk katıyor

FLO, mevsim sonbahar olunca birbirinden sevimli yağmur çizmeleri kendini gösteriyor. İçi kürklü modeller minik ayakları sıcacık tutarken, yağmura karşı dayanaklı yapısı sayesinde ayakları ıslanmaktan koruyor. Mavi, kırmızı, pembe gibi canlı ve alternatif renklere sahip çizmeler sonbahara renk katıyor.

Siyah noktalara son 

Garnier; yepyeni maskesiyle de beğeni topluyor.  İçeriğinde sakinleştirici etkisiyle bilinen papatya özleri bulunan yeni Nem Bombası Dinlendirici Kâğıt Maske; cilt bakımını rahatlatıcı bir ritüele dönüştürüyor. Nem Bombası Dinlendirici Kâğıt Maske hiç kuşkusuz vazgeçilmeziniz olacak.  

Özel lezzetler

Siyah çaylardan yeşil çaya, dünya çaylarından bitki çaylarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Beta Tea, Tera Nova serisiyle çay severlere tadına doyamayacakları çok özel lezzetler sunuyor.

Asi duruşun vazgeçilmezi

Forever New’in omuzlarınızda bambaşka bir stile bürünen ceket ve trençkotlarına göz atmanın tam zamanı! Ofis şıklığını tamamlayan blazer ceketlerde bu sene boyfriend tarzı ön plana çıkarken, asi duruşun vazgeçilmezi deri ceketler, yüksek topuklular ile birlikte feminen bir görünüm kazandırıyor.

Mobilya çiziklerine son 

Ufak bir çarpma ya da sürtme dahi mobilyalarda çiziklere neden olabiliyor. Çiziklerin artması ise masa, sandalye, dolap, konsol, ahşap kapı ya da sehpalarda kötü görüntü meydana getiriyor. Edding, mobilyalarda meydana gelen çizik ya da hasarları Mobilya Rötuş Kalemi ve Mobilya Tamir Mumu ile onarıyor.

Evlerini güzelleştirmek isteyenlere

Koçtaş, yılın son “İndirimin Kralı” kampanyasıyla evlerini güzelleştirmek isteyenlere yüzlerce üründe indirim fırsatı sunmaya devam ediyor.

Canlı ve dinamik

Lacoste Motion saat modeli yeni sezonda canlı ve dinamik tasarımıyla zamanı kolunuzda görmekten çok daha fazlasını, saatinizle tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtmanızı sağlıyor.

Romantik tasarımlar

Faik Sönmez 2017-18 Sonbahar Kış koleksiyonu, volanlı fırfırlı romantik tasarımlardan maskülen detaylara, sezonun tüm trendlerini yansıtan birbirinden iddialı sayısız parçayla açılıyor. Sezonun ilk bakışta göze çarpan başrol oyuncuları ise; bomber ceketler, oversizesweatshirtler, omuz detayları ve volümlü kollar…

Özgün ve zamansız 

New Balance, 574 modelini, yepyeni bir bakış açısıyla tekrar yorumluyor. Modern çağın hızla gelişen ve değişen dinamik yapısı içerisinde, performans ve estetiğin buluştuğu New Balance 574S, özgün ve zamansız bir tarzın mükemmel birleşimini sunuyor.

Nefes kesen takılar

Kloto” tasarımları, atom çekirdekleri, elektronlar gibi en küçük detaylara kadar evrenin eşsizliğini resmediyor. Altın, gümüş gibi değerli elementlerle tasarlanan koleksiyonun başkahramanları,  nefes kesen girdaplarını sergileyen küpeler, bileklikler, yüzükler ve chokerlar olarak öne çıkıyor!

Güzellik hakkında her şey

“Güzellik Hakkında Herşey” sloganıyla yola çıkan NUBIA, kadın ve erkeklere yönelik dünyaca ünlü kozmetik markalarını tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor…

Saçlar güçleniyor

İşlem görmekten yıpranan ve elastikiyetini kaybeden wwsaçlar, argan ve zeytinyağı özleriyle canlılığını yeniden kazanıyor. Ashley Joy Argan ve Zeytinyağlı Şampuan, güçlendirmeye yönelik özel formülüyle daha canlı ve parlak saçlara kavuşmanızı sağlıyor.

Modaya uygun

Intimissimi yeni basic kıyafetlerini sunarak ana faaliyet alanına biraz daha yaklaşıyor. Bu koleksiyonu tanımlayan anahtar kelimeler işlevsellik ve performans: hırkalar, body’ler, basic renklerde üstler… Kumaş seçimine gösterilen özen ve dokuların özellikleri sayesinde ağırlık vermeyen, rahat, doğal aynı zamanda da modaya uygun bir hava veriyor.

Tutkulu bordo

Valeron, tutkulu bordonun ve dantelin romantik çizgileriyle buluştuğu “Arnia” koleksiyonuyla romantizm ve şıklığı yatak odalarına taşıyor. Tasarım konusundaki iddiasının yanı sıra “ulaşılabilir lüks” olma özelliğini de koruyan Valeron, yatak odalarında kendine özgü bir atmosfer yaratmak isteyenlere “Arnia” nevresim takımını sunuyor.

Kendini temizleyen perde

TAÇ, inovatif ürün koleksiyonunda yer alan Kendini Temizleyen Kumaş Perde ile şaşırtmaya  ve hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. TAÇ Inova çatısı altındaki Kendini Temizleyen Stor Perde’nin bu kez Kumaş Perdesini üreten TAÇ, perde yıkama derdini ortadan kaldırıyor.