Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Mutlu ve stil sahibi kadınlara… 

Mutlu, stil sahibi ve kendine güvenli kadının markası adL, doğa dostu Nature Love koleksiyonu, adL+CENGİZ ABAZOĞLU ve ‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’  koleksiyonlarıyla bayram şıklığını modaseverlere sunuyor… 

90’ların esintileri 

Günün her saati ve her anına uygun modelleriyle şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşatan Camper yeni ilkbahar - yaz 2017 koleksiyonuyla fark yaratıyor. Kreatif direktörlüğünü dünyaca ünlü tasarımcı Romain Kremer’ın üstlendiği Camper’ın özellikle 90’ların esintilerini taşıyan yeni koleksiyonu, tüm Camper mağazalarında yüzde 40’a varan indirim fırsatıyla satışa sunuluyor.

Hayaller gerçek oluyor 

Tasarım ve moda dünyasının, başta bedeni saran ve daha alımlı gösteren kalıpları olmak üzere, çizgileriyle fark yaratan ismi Fidan Şimşek, hayalini kurduğunuz gelinlikleri gerçeğe dönüştürürerek en özel anınızda size tasarımlarıyla eşlik ediyor. 

Birbirinden farklı figürler 

Lion Diamond, yeni doğan bebekler için özel olarak hazırladığı ve birbirinden farklı figürleriyle dikkat çeken yaka iğneleriyle bebeklerin en zarif aksesuarı oluyor.

Akıtmaz bardak 

Wee Baby akıtmaz bardak kategorisi ek gıda başlangıcında su içimini kolaylaştırıyor. Bebeğinizin kendi kendine su içebilme yeteneğini keşfetmesi için geliştirilen bardaklar sayesinde bebeğinizle birlikte siz de rahat edeceksiniz. Özel tasarımlarıyla biberondan bardağa eğlenceli geçiş sağlayan akıtmaz bardaklar, seyahatler için en ideali. 

Her vücut tipine göre

Ayyıldız, yeni koleksiyonu 4 ana tema altında hazırladı. Her bir tema, 2017 trendlerini farklı çizgiler ve desenlerle yansıtıyor. Ayyıldız 2017 koleksiyonu; her vücut tipine mükemmel oturan, farklı kalıplarıyla, plajlarda farkını ortaya koymak isteyen kadınların bir numaralı tercihi olmaya hazırlanıyor.

Reçetelerin vazgeçilmezi

Tarih boyunca güzellik ve bakım reçetelerinin vazgeçilmez parçası olan maden suyu, 3 farklı üründen oluşan yeni Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisiyle cildin ihtiyaçlarını hem pratik hem de etkili biçimde karşılıyor. Doğal maden suyu içeren Uludağ Premium Cilt Bakım Sprey serisinde, Sade ve E Vitaminli yüz spreyleriyle Güneş Koruyuculu sprey yer alıyor. 

Zengin bayram paketi 

AVON, Ramazan Bayramı’nı kadınlara ve erkeklere özel iki zengin bayram paketiyle kutluyor. Temel bakım ihtiyaçlarını karşılayacak paketlerde AVON’un en beğenilen ürünlerinden özel bir seçki yer alıyor.

Giyinmek artık daha keyifli 

Cacharel, hayattan zevk almasını bilen stil sahibi erkekler için Meksika esintili tasarımlarıyla farklılaşıyor. Aynı zamanda hafifleyen, hareket özgürlüğü sağlayan detaylarıyla da sezona konfor katıyor. Konfor desteğini daha çok kumaş, form, kalıp aracılığıyla sunarken, konforu kumaşın ipliksel bükümüne kadar en ince ayrıntılara gizleyerek giyinmeyi keyifli hale getiriyor. 

Kombinlerin vazgeçilmezi olacak

İnci’nin Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde hazırlanan 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. İnci’nin koleksiyonunda yer alan dolgu topuklu modeller bu yaz tüm kombinlerin vazgeçilmezi olacak! 

Kendinizi özel hissedin 

Palmolive, ipeksi bir ten ve kendinizi özel hissettiren koku deneyimini bir araya getirme tutkusunu Summer Edition tasarımları ile bir kez daha kanıtladı. Palmolive, ürünlerinin her birinin karakterini ayrı ayrı yakalayarak,  yaz aylarında bize enerji ve canlılık verecek tasarımlar geliştirdi. 

Yaza güzel bir başlangıç

Head&Shoulders, Ekstra Dolgunluk şampuanıyla, dolgun ve hacimli saçların formülünü tüm kadınlarla paylaşıyor. Bu yaz saçlarıyla fark yaratmak isteyen kadınlar, Head&Shoulders Ekstra Dolgunluk ile yaza güzel bir başlangıç yapıyor.

Spordan vazgeçmeyenlere 

LC Waikiki, yaz sıcağında spor yapmakta zorlananlara, serinleten activewear koleksiyonunu öneriyor. LC Waikiki Activewear Koleksiyonu, hem kadınlar hem de erkekler için tasarlanan modelleriyle yaz aylarında spordan vazgeçmek istemeyenler için rengârenk alternatifler sunuyor.

Doğal koruma sağlıyor 

NUBIA Mağazaları bünyesinde bulunan THALGO; Age Defence Sun Screen Cream- Güneş Kremi içeriğindeki yosun özleri sayesinde cildinizde doğal koruma sağlıyor ve cildin yaşlanmasını  önlüyor.

Şık ve kullanışlı ürünler 

Crate and Barrel, uzun sohbetlere eşlik eden bayram sofraları için ilham kaynağı oluyor. Sevdikleriyle ister sabah kahvaltıda, ister öğle veya akşam yemeğinde buluşacaklar için şık ve kullanışlı ürünler sunan Crate and Barrel, bu bayram da özel sunumlar ile yemeklerin lezzetine lezzet katıyor. 

Uyku kalitesini iyileştiriyor 

Taç, doğal kristal poliol teknolojisiyle üretilen, cildin serin hissetmesini sağlayan Serin Tutan Pike, uyku sırasında vücut nemini dengeleyerek terlemeyi önlüyor ve uyku kalitesini iyileştirmeye yardımcı oluyor. Uyku anında, vücudun ısınmasıyla ortaya çıkan cilt yüzeyindeki ısıyı ve nemi emerek cildin serin kalmasını sağlayan pike, sıcak geçen yaz gecelerinde konforlu bir uyku ortamı sunuyor.

Kırılmaları önlüyor 

Yaz aylarında deniz ve havuz suyundan yıpranan saçlar ekstra bakıma ve ilgiye ihtiyaç duyuyor. Kırıkların önüne geçmek için özel olarak tasarlanan UniTemp Sensöre sahip olan Philips Kırık Önleyici Saç Düzleştirici, yüzde 95’e kadar kırılmaları önlüyor; yaz gecelerine ışıltılı geçiş başlıyor.

Güzelliğe ışıltılı dokunuş 

Yaz mevsiminin büyüsü ve gizemiyle güzelliğinize ışıltılı bir dokunuş yapan Koton Beauty’nin Sunset in Paradise serisi; ruj, allık, far ve oje seçenekleriyle etkileyici parlaklık ve bronzluk sağlıyor.