Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Yaz etkisinin keyfini sürün 

Nostalji rüzgârının yansıması fırfırlar, volanlar ve püsküller; yaz etkisinin keyfini süreceğiniz detaylar bir arada kullanılıyor. Gece ve gündüz size eşlik edecek modelleri ile 70’lerin şık ruhunu ve desenlerin en cool halini keşfedebilirsiniz.

Her tarza hitap ediyor 

Tüm dünyada kısa dönemde büyük trend yakalayan marka Nomadic State of Mind, yüzde 100 el yapımı Amerikan sandaletler, geri dönüştürülmüş polipropilen maddesinden yapılmış ve makinede yıkanabilir özellikleriyle yaz aylarınızın vazgeçilmezi olacak. Zengin renk alternatifleri ile kadın, erkek ve çocuk olarak her kategoride çeşitli modelleri bulunan marka her tarza hitap ediyor.

Sıradanlıktan çıkın 

Tarzına önem veren şehirli kadınların tercihi Poison By Kıramer, ipek fularlarını tam 12 farklı renk seçeneğiyle birlikte sunuyor. Deniz Yıldızı figürlü bu eğlenceli tasarımlar boyun, ayak ve bileklerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca bu senenin saç trendleri arasında yerini alan fularlar hoş bir aksesuar olarak tarzınıza renk katacak.

Teknolojiye ayak uyduruyor 

Cross; yenilikleri teknolojiyle buluşturduğu dünyanın ilk takip özellikli kalemi Cross Peerless TrackR’le her geçen gün yenilenen ve değişen teknolojiye ayak uyduruyor. Eğer siz de babanızın “ben kalemimi nerede unuttum?” demesini artık istemiyorsanız babalar gününde Cross’un kaybolmayan akıllı kalemi Cross Peerless TrackRi hediye edebilirsiniz...

Doğa tutkunu babalara

Canon, Babalar Günü için birbirinden kullanışlı ve şık hediye önerileri sunuyor. EOS 77D hızıyla doğa tutkunu babalar için en iyi seçenek. PIXMA TS5050 yazıcı modeliyse evinde çalışan babaların işini kolaylaştırıyor.

Tamirat ustası babaların hediyesi

Babalar, evlerdeki tamirat ve tadilat işlerinin ustası. Hatta bu işler, bazı babaların evde keyifli vakit geçirmek için vazgeçemediği sevdası. Kaliteli ve yüksek performansa sahip el aletleri ise onların en büyük ihtiyaçları… Dünyanın önde gelen markalarından PANASONIC’in profesyonel el aletleri serisi ile şimdi Babalar Günü’nde tüm babalara harika bir sürpriz yapmanın tam sırası. 

Yazmayı seven babalara

Keskin Color’ın defter ve bloknot serileri, hem çalışan hem de yazmayı seven babalar için oldukça ideal. Birbirinden çok farklı tasarımlara sahip alternatifler içinden babanızın beğenisine uygun olanı seçmeniz ise son derece kolay.

Tamirat ustası babaların hediyesi

Babalar, evlerdeki tamirat ve tadilat işlerinin ustası. Hatta bu işler, bazı babaların evde keyifli vakit geçirmek için vazgeçemediği sevdası. Kaliteli ve yüksek performansa sahip el aletleri ise onların en büyük ihtiyaçları… Dünyanın önde gelen markalarından PANASONIC’in profesyonel el aletleri serisi ile şimdi Babalar Günü’nde tüm babalara harika bir sürpriz yapmanın tam sırası. 

Çamaşır yıkamada farklı boyut 

Çamaşır yıkama alışkanlıklarına farklı bir boyut getiren ve iki farklı çamaşır grubunun aynı anda yıkanmasına imkân sağlayan LG TWINWash™, yıkama süresini de önemli ölçüde azaltıyor. 

En özel İstanbul kokuları 

Boğaziçi gibi canlı mı, Yerebatan Sarnıcı gibi gizemli mi, yoksa Eyüp Sultan gibi huzur dolu mu? Babanız İstanbul’un hangi büyülü kokusunu tercih eder? Eyüp Sabri Tuncer, İstanbul’un kokularını kattığı özel serisinde babanız için en güzel İstanbul kokusunu bulmanızda yardımcı olacak.

Kadın samurayların hikâyesi tasarımlarda

Doğay Can 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda kadın samurayların hikâyesini tasarımla buluşturuyor. Yardımseverlik, bilgelik, nezaket, içtenlik, sadakat ve inanç... Samuray kadınlarının mücadelesinde, hamlelerini gizlemek için giydikleri kostümleri bu erdemleri simgeleyen pili detaylarıyla dikkat çekiyor.

Cips severler buraya 

Patos, yepyeni ürünleriyle cips severlerle buluşuyor. Patos, yoğun baharatlı ve ezber bozan şekilli cipslerine Patos Mixos Kuruyemiş Tadında ve Patos Rolls Çiğköfte Tadında’yı ekledi. 

Birbirinden farklı modeller 

Yeşil Kundura, birbirinden farklı renk ve modelleriyle Babalar Günü’nü özel bir kampanya ile karşılıyor. 5 -18 Haziran tarihleri arasında yapacağınız tüm alışverişlerde ikinci ürüne yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Hem ışıltılı hem de bakımlı 

Flormar’dan sıcak yaz aylarında dudaklarınızın kuruyup çatlamasını önlemenin en şımartıcı ve eğlenceli yolu “Care4Lips” dudak bakımı! Yoğun meyve aromalı kokusuyla taze meyveleri yaz boyunca dudaklarınızda hissettirecek “Care4Lips” ile hem ışıltılı hem de bakımlı dudakların keyfini çıkarın.  

Doğal taşlar, evlerde, ofislerde…

Dünyanın birçok ülkesine doğal taş ihraç eden Temmer Mermer'in, Etiler showroom ve Haliç plaka galerisinde hem kendi ocaklarından çıkardığı hem de dünyanın birçok ülkesinden özel olarak getirttiği yüzlerce çeşit doğal taşları, yaratıcı ve yenilikçi mobilya fikirleri isteyenler için yüzlerce seçenek sunuyor. Özellikle darbelere karşı dayanıklılığı ve temizleme kolaylığı taşları tercih edilir kılıyor.

Fark yaratmak isteyenlere 

Tudors Gömlek Krallığı, babanız için en uygun hediye seçeneklerini sizinle buluşturuyor. Binlerce renk ve desenden oluşan Tudors, alışverişi keyifli bir hale getiriyor.

Sınırlı sayıda modeller 

Oleg Cassini 2017 koleksiyonunun en dikkat çekici parçaları arasında. Viola Chan koleksiyonunda yer alan sınırlı sayıdaki modellerin yanı sıra, blush, cappuccino, champagne ve nude gibi farklı renklerdeki detaylarla zenginleşen fildişi gelinlik tasarımları da, hayatının en özel gününde, unutulmaz bir görünüme sahip olmak isteyen gelinleri bekliyor.

Yaza damga vuracak 

Penti, bu kez filenin en kısa halini moda severlerle buluşturuyor. Siyah, beyaz, ten renklerinde yaza damgasını vuracak kısa file çoraplar elbise, etek, şort ve denimlerle iddialı kombinlerin tamamlayıcısı olacak.

Renkli koruma 

Eau Thermale Avène 50+ Creme Teintee UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlarken, E vitamininin antioksidan etkisiyle serbest radikallere karşı savaşır. Işıltı ve renk veren doğal yapısıyla cilt kusurlarının kapatılmasına yardımcı olur.

Saçlarınıza tam koruma 

Phytoplage yaz boyunca güneşe, deniz tuzuna ve klora maruz kalan saçlarınıza tam koruma ve özel bakım sağlıyor. İlhamını 60’lı - 70’li yılların efsanevi kadın figürü Brigitte Bardot’tan alan Phytoplage, sahip olduğu özgür ruh ve stili ile de ön plana çıkıyor.