Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Cıvıl cıvıl renkleriyle sezonu ısıtıyor 

bonprix.com.tr, yaz koleksiyonu ve plaj trendleriyle sezonu ısıtıyor. Cıvıl cıvıl renkleri, çarpıcı desenleri ve kusursuz bir görünüm sunan modelleriyle keyifli bir yaz müjdeleyen bonprix’nin plaj koleksiyonu, artık yalnızca 24 saat içerisinde kargoya verilerek moda tutkunlarının alışveriş keyfini katlıyor.

Stilinizi belirliyor 

MER’S, tropikal adalardan esinlendiği Aloha Koleksiyonu ile deniz, güneş, kum, palmiyeler ve sahilleri yansıtıyor. Canlı renkleri ve çizgileriyle yazı çağrıştıran Aloha Koleksiyonu özgün tasarımlarıyla 2017 İlkbahar-Yaz sezonunda stilinizi belirliyor.

Stilinize özgürlük katın 

HAPPY-NES, kişiselleştirilmiş ürün deneyimi yaşayacağınız geniş ürün gamıyla hayatınıza farklılık ve canlılık katmaya devam ediyor. Ürün yelpazesinde sunduğu rengarenk flip floplarla stilinize özgünlük katarken, alacağınız her bir ürünle aynı zamanda yardıma muhtaç çocuklara destek olarak, Tohum Otizm Derneği’ne de bağışta bulunacaksınız.

Sofraların tamamlayıcısı

Ramazan sofralarının tamamlayıcısı zarif desenleriyle Solo Rengârenk Peçeteler oluyor. İlhamını doğadan alan üç farklı deseni ve yumuşak dokusuyla sofralarda çiçek açan Solo Rengârenk Peçeteler, hesaplı olmasıyla da günlük sofraların vazgeçilmezi oluyor.

Yüzlerce ürün çeşidi 

Morhipo.com, her sezon olduğu gibi yine yüzlerce ürün çeşidi ve özel indirim kampanyalarıyla ailelere kolaylık sağlarken minikleri mutlu ediyor. Elbiseden spor malzemesine, oyuncaktan polaroid kameraya, akülü araçtan spor ayakkabıya, mayodan çantaya kadar geniş hediye alternatifleri çocuklar için tek bir platformda buluşuyor.

Hayatın kokusu

Selin’in doğadan gelen kokularla oluşturduğu “Hayatın Kokusu” yeni kolonya serisi raflarda yerini aldı. Ardıç, bahçe gülü, hanımeli, incir, lavanta ve sığladan oluşan eşsiz kokular, anıları tazeleyerek özlenen zamanlara götürecek.

Kovandan sofralara…

Havaların ısınması ve bahar mevsiminin başlangıcı, hastalıkları da beraberinde getiriyor. BEE’O UP kovandan sofraya sağlık misyonuyla ürettiği Propolisli Ballı Boğaz Spreyi ile hem boğazdaki tahriş ve kuruluk problemleri hem de ferah bir nefes için size yüzde 100 doğal bir çözüm sunuyor. Diş ve diş eti sağlığının korunması ve sigaradan oluşan ağız kokusunun engellenmesine de yardımcı oluyor.

Cazip kampanyalar  

H&M, Babalar Günü için birbirinden farklı tarzda ürün seçenekleriyle bu yıl da hediyenin ideal adresi. Babanız için aradığınız hediyeyi şimdi özel olarak sunulan cazip kampanyayla almanın tam zamanı. H&M, Babalar Günü’ne özel seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. 

Cazip kampanyalar 

H&M, Babalar Günü için birbirinden farklı tarzda ürün seçenekleriyle bu yıl da hediyenin ideal adresi. Babanız için aradığınız hediyeyi şimdi özel olarak sunulan cazip kampanyayla almanın tam zamanı. H&M, Babalar Günü’ne özel seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor. 

Başarılı çözümler sunuyor 

LIERAC Laboratuvarları ilhamını ‘doku oksijenizasyonu’ tekniğinden alarak geliştirdiği ve yenilenen HYDRAGENIST serisiyle başarılı çözümler sunuyor. Yenilenen seride Hydra O2 kompleksi, oksijen benzeri mineraller, hyalüronik asit, Vernonia yaprağı ve vitamin konsantrasyonu sayesinde çok daha etkili sonuçlar veriyor. 

Tüm cilt tipleri için uygun

 Bioderma, Photoderm Max Aquafluid ile çok yüksek güneş korumasının ultra hafif dokuyla ve hızlı emilimle birleşiminin en iyi örneğini sunuyor. Hassas, karma ve yağlı ciltler dâhil olmak üzere tüm cilt tipleri için uygun olan yüksek koruma faktörlü güneş kremi Photoderm Max Aquafluid SPF 50+, Hücresel Bioprotection özelliğiyle yüzde 99.8 DNA koruması sağlıyor.

Hassas ve etkili temizlik 

Caudalie, yüzde 94’ün üzerinde doğal içerikle formüle edilen hipoalerjenik Temizleme Köpüğü, cildi makyajdan rındırıyor, 

hassas ve etkili bir temizlik sunarak ve sonraki bakımların etkinliğini artırıyor.

Babalara en güzel hediye

Rado, Babalar Günü’nde en güzel hediyeyi bulmanıza yardımcı olmak için çok şık iki modelini sunuyor. Köşeli hatlara sahip, avangart görünümlü, yüksek seramik teknolojisiyle tasarlanmış Rado Ceramica, modern babalara çok yakışacak.

Davetlerinize şıklık katacak 

Villari’nin lüks sofra çay takımları ve sofralarınızı süsleyecek dekorasyon ürünlerinden oluşan yeni koleksiyonları Ramazan’da iftar davetleri ve sahurlarınıza şıklık katacak. 

Alternatif hediye seçenekleri

Hayatının kahramanının yüzündeki o güzel tebessümü görmek isteyenler, bu yıl da babalarını mutlu etmek için Boyner’e 

geliyor. Giyimden ayakkabıya, çantadan aksesuara, cilt bakım ürünlerinden sezonun güçlü kokuları, Babalar Günü’ne özel alternatif hediye seçenekleriyle Boyner’de.

Lekeler ortadan kalkıyor 

Olmazsa olmaz kahve, çay gibi alışkanlıklar, sigara kullanımı ve tüm bunların yanında düzenli olarak fırçalanmayan dişler, her geçen gün dişlerde sararmaya ve lekelenmeye yol açıyor. Dr. White Diş Beyazlık Kalemi, özel formülü sayesinde dişlerdeki kahve, sigara ve benzeri lekeleri ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.

Mayokiniler dikkat çekiyor 

Bonesta Swimwear 2017 koleksiyonunda yer alan mayokini modeller göz alıcı ve bir o kadar de tutkulu… Bu senenin moda renk ve desenleriyle tasarlanan mayokiniler, Bonesta farkıyla plaj ve sahiller daha çarpıcı ve mistik olacak.

Şıklığından ödün vermeyenlere…

Şıklığından ve stilinden asla ödün vermeyen babalar için en özel hediye alternatifleri NetWork mağazalarında… Erkek giyiminin klasikleri pantolon ceket takımlar, sezon modası bileğin üstünde biten pantolonlar, polo yaka tişörtler veya inovatif gömlekler babaların tarzına göre kombinlenmeyi bekliyor.