Vitrinde bu hafta

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Uygun fiyatlarla alışveriş imkânı

Home Store, 2017 İlkbahar – Yaz koleksiyonunda yüzde 50 ‘ye varan indirimleriyle, yaz sezonu öncesi uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyen müşterilerini bekliyor.

Sofistike stiller 

Dilek Hanif, Hazır Giyim 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’yla romantik yaz düğünleri için sofistike stiller yaratmaya devam ediyor. 1920’lerin moda akımı ve modern kavramlarından esinerek yaratılan koleksiyon, düğünler için zarif seçimler sunuyor.

70’lerin ruhunu keşfedin 

Nostalji rüzgârının yansıması fırfırlar, volanlar ve püsküller; yaz etkisinin keyfini süreceğiniz düşük omuzlarla bir arada kullanılıyor. Gece ve gündüz size eşlik edecek modelleriyle isterseniz 70’lerin şık ruhunu isterseniz desenlerin en cool halini Gigiis’de keşfedebilirsiniz.

İndirim başladı

Mezuniyet partileri adım adım yaklaşırken hem genç kızlar hem de stil sahibi kavalyeler gecenin şıkı olmak için ne giyeceklerini düşünmeye başladı. Mezuniyet partilerinin şık elbiselerine edecek topuklu sandaletler, sivri burunlu zarif stilettolar, farklı renk detaylarının eşlik ettiği şık ayakkabılar ve dahası Polaris’te.

Bronz ve canlı renkler 

Flormar’ın bronz ve canlı renklerden oluşan Tropical Splash koleksiyonuyla makyajınız daha doğal ve eğlenceli 

bir hal alacak… Bronz ve aydınlatıcı pudradan metalik farlara, ruj ve gloss’lardan renkli ojelere kadar uzanan ürün ailesini, yaz enerjisini teninize taşıyacak olan parfüm ve vücut spreyleriyle tamamlıyor. 

Anında beyazlık 

Signal, ideal diş bakımı için günde 3 kez diş fırçalama ritüelini, ağız bakımı ve anında beyazlık için en iyi iki formülünü birleştirdi. Diş macunu Signal White Now CC ile ramazan boyunca diş çürümeleri ve sararmasıyla mücadele etmek mümkün.

Sihrin kokuya bürünmüş hali

Sihrinin kokuya bürünmüş hali Karolina by Karolina Kurkova Summer Edition ile büyüleyici ve kalıcı bir etki bırakın. Karşı konulamayan kokusunun yanı sıra ciltte ışıltı oluşturan bu özel koku yaz aylarının vazgeçilmeziniz olacak.

Diploma heyecanı yaşayanlara

Mutlu sonla gelen yepyeni bir başlangıç onun için. Çabaların emeklerin karşılığını bulduğu özel bir gün  mezuniyet... Çocuğunuzun en heyecanlı gününde, Pelit ile ona sürpriz yapmaya ne dersiniz? Pelit, diploma heyecanı yaşayanlara renkli ve lezzetli, mezuniyet pasta seçenekleriyle eğlenceli alternatifler sunuyor.

Farklı renk detayları 

Mezuniyet partileri adım adım yaklaşırken hem genç kızlar hem de stil sahibi kavalyeler gecenin şıkı olmak için ne giyeceklerini düşünmeye başladı. Mezuniyet partilerinin şık elbiselerine edecek topuklu sandaletler, sivri burunlu zarif stilettolar, farklı renk detaylarının eşlik ettiği şık ayakkabılar ve dahası Polaris’te.

Cilde ipeksi bir dokunuş 

Uni Baby’nin kuru ve hassas ciltlere özel geliştirdiği yeni bebek yağı serisi raflarda yerini aldı. Papatya özlü ve pudralı çeşitleri bulunan yeni seri, bebeklerin ve yetişkinlerin cildini yumuşacık yapıyor ve cilde ipeksi bir dokunuş kazandırıyor. 

Banyolarda kelebek etkisi

Kelebek Mobilya, mutfağın ardından banyolara da kelebek etkisini yansıtıyor. Kelebek, yeni Hermes Banyo Serisi ile Antik Yunan mimarisinin büyüleyici izlerini banyolara taşıyor.

Proteinli süt raflarda

Türkiye’de bir ilk olan yüksek proteinli süt İçim Fit raflarda yerini aldı. Bir şişesinde 30 gr protein bulunan İçim Fit Süt, sağlıklı, aktif ve fit yaşam tarzını benimseyenler için yeni bir alternatif sunuyor.

Sağlıklı bronzlaşma

Phytomer Güneş Serisinin profesyonel çözümlerinin doğru kullanımı, UV ışınlarına, cildin kanser riskinin azalmasına ve yaşlanmaya karşı korunmasına yardımcı oluyor. İçerdiği çeşitli deniz mineralleri ve bileşenleriyle sağlıklı bronzlaşmaya ilave olarak cildimizin esnek kalıp yapısının güçlü olmasına destek oluyor. 

İz bırakmayın 

NIVEA, iz bırakmayan deodorant Black&White’ın, terlemeye ve ter kokusuna karşı 48 saat etkili korumasına, şimdi ferah bir koku ekledi. Yeni NIVEA Black&White Fresh, temiz hissettiren ve tazelik veren kokusuyla fark yaratıyor.

Evini yenilemek isteyenlere

Linens, her zevke uygun koleksiyonlarıyla evini yenilemek isteyenlere şık ve modern ürünler sunmaya devam ediyor. Linens, yazın gelmesiyle deniz tutkusunu yatak odalarına taşımak isteyenleri mercan desenlerin hakimiyetindeki nevresim takımıyla buluşturuyor.

Yaza sıkı bir başlangıç

The Body Shop, ‘Spa Of The World’ serisinin cildi sıkılaştırıcı etkisiyle öne çıkan yeni ürünleri orman ve bağ meyvelerinin esanslarıyla birleşerek fark edilir ölçüde sıkılaşma ve incelme sağlıyor. Yazı, sağlıklı ve mutluluk verici vücut bakımıyla karşılayın. 

Yenilikçi fit mönü

Dardenia, yaza lezzetli ve hafif bir merhaba diyor. Proteini yüksek, doyurucu ve besleyici seçenekler sunan Dardenia sezonun fit trendlerini içinde barındıran yenilikçi ‘Fit’ menüsüyle yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

Kuruluğu ve ferahlığı hissedin 

Garnier, Yeni Garnier Mineral ile deodorant kategorisine hızlı bir giriş yaptı. Garnier Mineral; onu özel yapan, içeriğindeki doğal ıslaklık emici mineral sayesinde tüm gün boyunca kuruluğu ve ferahlığı hissettirerek, hem size hem de cildinize nefes aldıracak!

Özel kumaş ve desenler 

Özel kumaşlardan ve desenlerden oluşan Yastık by Rıfat Özbek’in yeni koleksiyonunda baharın renkleri mekânlara yansıyor. Mavi, yeşil renklerinin ve floral desenlerin hâkim olduğu ‘Modern Classics 2’ ile güneşli havaların enerjisi etrafınızı saracak.