Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Şıklığın tamamlayıcısı

MUDO’nun yaz sezonunda bulunan Crinkle kumaştan bluzları, renkli chino pantolon ve şortlar tamamlarken, renkli espadriller ve hasır çantalar şıklığınızın tamamlayıcı parçası olacak.

Kendi stilini yaratmak isteyenler

DeFacto, koleksiyonlarının yanı sıra aksesuarlarıyla da bahar aylarına damgasını vuruyor. Aksesuar grubunun parlayan yıldızı çantalar, renkleri ve tasarımlarıyla kendi stilini yaratmak isteyenlere 39.99 TL’den başlayan seçenekler sunuyor. 

Saçınıza nem kazandırır 

Klorane Papirüs Sütü İçeren Durulanmayan Bakım Kremi, içeriğindeki zengin papirüs sütü sayesinde ince telli, kuru, kolay elektriklenen ve zor şekle giren saçların kaybettikleri nemi geri kazandırır. Papirüs’ün içinde bulunan lipidler, saçtaki hücre zarını onarır ve saç telini korur.

Mükemmel ses deneyimi

Sennheiser’ın HD 4 serisi kablosuz kulaklıkları ilk kez n11.com’da satışa sunuldu. Sennheiser’ın sadece ve ilk kez n11.com’da satışa açtığı HD 4 serisinin iki yeni üyesi kablolara bağlı kalmadan mükemmel ses deneyimi sunuyor.

Fit bir yaz için 

Columbia Montrail koleksiyonu ve Training serileriyle mükemmel spor deneyiminin anahtarını sunuyor. Topuktan parmak ucuna kusursuz konfor sunan su geçirmez Columbia Montrail koşu ayakkabıları ve spor yaparken stilinizden ödün vermeden ultra performans sağlayan Training serisiyle Columbia fit bir yaz için yanınızda…

Yeni ve ince süperzum model 

Canon, seyahat serisinin yeni ince süperzum modeli PowerShot SX730 HS’yi tanıttı. Pantolon cebine sığabilen model, saniyede 5.9 kare sürekli çekim yapabilirken 40X optik, 80X ZoomPlus imkanı sunuyor. Bluetooth özelliğiyle fotoğraf makinesi çantanızda dururken cep telefonundan fotoğraflara bakabilirsiniz.

Tüm kıyafetlerin tamamlayıcısı

Polaris yeni sezon koleksiyonunda yer alan kare topuklu klasik ayakkabılar, kahverengi ve pastel renk tonlarıyla tüm kıyafetlerin tamamlayıcısı olmaya aday… Farklı topuk boylarındaki ayakkabılar gündüzden geceye uzanan bir şıklık sunan Classic Line serisi, özel günlerde ve iş hayatında gözleri üstünde toplamak isteyen kadınlara hitap ediyor. 

Sofraların vazgeçilmezi 

Kovandan sofraya sağlık misyonuyla üretilen BEE’O Propolis-Arı Sütü-Ham Bal (Çocuk), yüzde 100 doğal, sağlıklı ve çocuklara özel olarak hazırlanan içeriğiyle hastalıklardan korunmak için sofraların vazgeçilmezi oluyor…

Her yemeğe yakışıyor 

Maille hardalları, tüm dünya yemeklerine lezzet katıyor. İster et, ister balık, isterseniz de sebzeler ile kullanın; Maille Orijinal Dijon hardalları, her yemeğe yakışıyor.

Diş beyazlatmak artık çok kolay

Çay, kahve, sigara ve düzenli olarak dişleri fırçalamamak, dişlerin hızla sarartmasına neden oluyor. Pharma Plant güvencesiyle Türkiye'ye getirilen Patentli Dr. White Akıllı Diş Beyazlatma Cihazı Teknolojisi ile hiçbir elektronik enerji aksamına ihtiyaç duymadan dişler beyazlıyor.

Kadınlara yol gösterici oluyor 

AVON’un zengin parfüm koleksiyonu kadınlar için çok geniş bir seçim alanı yaratıyor. Her bir parfümün hangi özellikleriyle öne çıktığını gösteren AVON’un “Favori Parfümler” araştırması, seçim yapmakta zorlanan kadınlar için

yol gösterici oluyor.

Yaza özel Retro serisi 

Yılın trendlerine uygun olarak tasarlanan, farklı renk seçenekleri ve ürün çeşitliliğiyle öne çıkan Fenerium 2017 Yaz Koleksiyonu'nda yer alan Retro Serisi, "anne-baba-çocuk" konseptiyle dikkat çekiyor. Hafta sonları ya da maç günlerinde ailece tek tip giyinmenin keyfini Retro Serisi ile çıkarabilirsiniz...

Daha yumuşak bir cilt için

Thalgo Maupiti Island Cream; keyif veren krem yapısı ve Maupiti adasının kokularını çağrıştıran notalarıyla cildinizi nemlendirirken çok hoş bir koku da bırakıyor. İçeriğinde bulunan hygroscopic agents suyun ciltte 24 saat tutulmasına yardımcı olarak daha yumuşak ve pürüzsüz bir cilt görünümüne katkı sağlıyor.

Eşsiz birleşim

L’Oréal Paris, 3 saf kilin eşsiz birleşimi ve özel içerikleri bir araya getirerek yoğun bir arınma sağlayan Saf Kil Maskeleri geliştirdi. Cildi pürüzden arındıran Arı kil, cildi kusursuzlaştıran Montmorillonit kil ve cildi temizleyen Ghassoul kil, kremsi dokudaki Saf Kil Maskelerinde bir araya geldi…

Hem koruyor hem nemlendiriyor

Cetaphil Dermacontrol Serisi Yüz Nemlendirme Losyonu özel formülüyle hem cildin yağ dengesini kontrol altında tutarak yüzünüzün ihtiyacı olan nemi sağlıyor hem de içeriğindeki SPF30 koruma faktörüyle güneşin zararlı etkilerinden cildinizi koruyor.

Vücudu şekillendiriyor

NUXE BODY Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu; Doğal Kafein, Kakao Polifenoleri, Glaucine ve Su Yosunu Özü gibi doğal içeriklerden oluşan formülüyle yağ stoklamasını durdurmaya, yağları yakmaya ve vücudu şekillendirmeye yardımcı oluyor. 

Saçlara ışıltı veriyor 

Eyüp Sabri Tuncer, yeni şampuanlarıyla göz alıcı saçlar sağlıyor. Eyüp Sabri Tuncer’in yeni Doğal Argan Yağlı, Doğal 

Macadamia Yağlı ve Doğal Hindistan Cevizi Sütlü Şampuanları, içeriğindeki yüzde 100 doğal yağlarla saç derisindeki nem dengesini koruyor, saçlara zengin bir ışıltı veriyor. 

Canlı tasarımlara hayat veriyor

Koton Baby 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, bu sezon tropikal renklerin enerjisini yanına alarak capcanlı tasarımlara hayat veriyor. Bebeklerin hareketli dünyasına uyum sağlamak için tasarlanan modeller, annelerin ilk tercihi olmaya aday.

Vazgeçilmez rahatlık

Ayakkabı Dünyası; 2017 sneaker modelleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Kadın, erkek ve çocuk için her zevke hitap 

eden ürünleri bulunan Ayakkabı Dünyası, baharı simgeleyen sneaker modelleriyle göz dolduruyor. 

Konforlu kullanım 

Ayyıldız, pijama koleksiyonuyla herkesin gönlünü fethediyor. Ev keyfini sevenlerin vazgeçilmezi pijama takımlarında; 

cilt dostu yüzde 100 pamuk modeller konforlu kullanım sağlıyor.

Herkesin beğenisini kazanıyor 

Antep fıstıklı, yer fıstıklı ve fındıklı olmak üzere 3 farklı çeşidi ve yüzde 60’ın üzerinde kuruyemiş ve kuru meyve oranıyla herkesin beğenisini kazanan Tadımca, artık Tadım Kuruyemiş Bar adıyla ve dayanılmaz lezzetiyle karşınızda!