Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Vazgeçilmez kalıplar 

Gigii’s 70’lerin esintisiyle bu yaz şık bir koleksiyona imza atıyor. Koleksiyonda floral desenlerin heyecan verici ruhu, Gigii’s’in vazgeçilmez kalıpları, jeanlerin cool etkisi göze çarpıyor.

Zengin kombinler 

Bu sezon D’S erkeğinin parti kıyafetleri evrim geçirdi. İnkâr edilemeyecek derecede zengin kıyafet kombinleriyle dış görünüşünüzü en önemli günlerinizde de canlandırın. D’S Damat Ceremony serisi 2017 İlkbahar Yaz Koleksiyonu 

en mutlu gününüzü en şık gününüze çevirmeye geliyor.

Kusurları gizliyor

Amway, makyaj koleksiyonunu zenginleştiriyor. Son olarak satışa sunulan ARTISTRY Ideal Radiance 

Aydınlatıcı CC Krem SPF 50 UVA/UVB PA cildi aydınlatıp zenginleştirirken; Exact Fit Kapatıcı kusurları etkin bir şekilde gizliyor.

Tüyleri azaltıyor 

Cosmed Glabrous Tüy Azaltıcı Serum, Yüz Kremi ve Vücut Losyonu imdadınıza yetişiyor. Epilasyon sonrası vücudun tüm bölgelerinde kullanılabilen GLABROUS Tüy Azaltıcı Serum, Yüz Kremi ve Vücut Losyonu, tüyleri azaltıp yeniden oluşmalarını da engellenmeye yardımcı oluyor.

Çeşitliliğiyle dikkat çekiyor 

İnci’nin 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, değiştirilebilir çanta askılarıyla bir adım öne çıkıyor. Çeşitliliğiyle dikkat çeken ve çantaları süsleyen askılar farklı malzemelerden oluşuyor. Sezonun genel yapısına hakim olan etnik detaylarla tasarlanan çanta askıları, renkli ve otantik görünümleriyle çantalara hareketlilik getiriyor. 

Çocukların konforu için 

Marks & Spencer, çocukların konforu için tasarlanan birbirinden enerjik, rengârenk ürünlerinde geçerli, 23 Nisan coşkusuna yakışır bir kampanya duyurdu. 24 Nisan’a kadar Marks & Spencer mağazalarındaki tüm bebek ve çocuk ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası uygulanıyor. 

Sürpriz indirim 

Çocuklara her mevsim hareket özgürlüğü, rahatlık ve yaşlarına yakışan enerjik bir görünüm sunan Gap, 23 Nisan döneminde bir de indirim sürprizi yapıyor. Tüm gözleri çocuklara çeviren Gap Kids & Baby koleksiyonlarında ikinci ürüne tam yüzde 40 indirim uygulanıyor. 

Yumuşak bir cilt için 

LUNA 2 cihazları, LUNA tutkunlarının, cilt bakımı gereksinimlerine devrim niteliğinde bir ürün sunuyor. Yeni nesil FOREO Luna cihazları daha derin ve daha yumuşak bir cilt temizliği yapılmasına olanak sağlarken LUNA tasarımının tüm özelliklerini taşıyor.

Hastalıklardan koruyor

Uni Wipes Antibacterial Islak Cep Mendilleri, çocuklara güvenli ve hijyenik temizlik sağlıyor. Cilt üzerinde bulunan zararlı bakterileri cilde zarar vermeden temizleyen Uni Wipes Antibacterial Islak Cep Mendilleri, çocukları hem zararlı bakterilerden hem de onların neden olduğu hastalıklardan koruyor.

Teknolojinin habercisi 

Teknolojinin habercisi Nike Air Sock Racer, dört yönde esneme özelliği ve iki destekleyici bantla Nike Flyknit teknolojisinin habercisi olurken, ayağın şekli ve uyumlu kalıbı da Nike Free'nin tasarımına zemin hazırladı.

Çocuklara enerji katıyor 

Anavarza Bal tarafından çocuklara balı sevdirmek ve bal yeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla geliştirilen Winx ve Pepee karakterli ürünler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların enerjisine enerji katıyor. 

Birbirinden şık tasarımlar 

Çocuklarına 23 Nisan’da bayram coşkusunu yaşatacak ve ömür boyu saklayabilecekleri çok özel bir hediye vermek isteyen anne ve babalar, Atasay mağazalarındaki birbirinden şık ve eğlenceli tasarımlara özel indirimlerle sahip olacaklar.

Kadınların havası değişiyor 

Forever New, sokak modasının lüks ögelerle harmanlandığı ilkbahar - yaz koleksiyonuyla kadınların tüm havasını değiştiriyor. Gündüzleri skinny pantolonları ve bomber ceketleriyle spor - şık bir görünümde olan moda tutkunları, gece olduğunda ışıltılı parti elbiseleriyle şehrin en eğlenceli partilerinde göz kamaştırıyor. 

Çocuklara özel kampanya 

Danone; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle özel bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında, yarına kadar tüm Migros mağazalarından yapılacak her 10 TL’lik Danone Sütlü Atıştırmalık ürün alışverişinde, tek kişilik Moana sinema filmi bileti anında hediye edilecek.

Ayaklara özgürlük 

Skechers, ayaklara özgürlük getiriyor. Hem kız hem erkek çocukları için hazırlanan yepyeni koleksiyonlarla baharın favorisi yine Skechers olacak.

Hem spor hem şık

Moda Tutkusu by Love my body, 2017 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan trendlerini sunmaya devam ediyor. Yeni koleksiyonun dinamiğinin tamamlayıcısı niteliğindeki jean babetlerle hem spor hem de şık bir görünüm elde edin.

Benzersiz uyum 

Farklı yaşam tarzlarını modern ve yenilikçi yaklaşımıyla evlere taşıyan Enza Home’un Elegante Serisi, klasiğe getirdiği modern yorumla evlere farklı bir atmosfer katıyor. Elegante Serisi; yatak odası, yemek odası ve TV ünitesiyle, şıklık ve doğallığın benzersiz uyumunu gözler önüne seriyor. 

Keyifli bir mola

Pernigotti IL Gelato’nun tamamen doğal içeriğinden gelen eşsiz lezzeti bu yıl da dondurma tutkunlarına unutulmaz bir yaz vadediyor. İtalyan ustalığının eseri Pernigotti IL Gelato, katkısız içeriği, yoğun tadı ve kalitesiyle en zor 

beğenen damakları bile memnun edecek, keyifli bir mola sunuyor.

El yapımı tadında

Gıda devi Barilla, İtalya'nın bir numaralı bisküvi ve unlu mamul markası Mulino Bianco'nun yenilenen ürünlerini Türkiye'de de lezzet tutkunlarının beğenisine sundu. Benzersiz lezzetini, en kaliteli malzemelerin tam kıvamında fırınlanmasından alan Mulino Bianco, el yapımı tadında birbirinden leziz krakerleri ile her gün gerçek İtalyan lezzeti sunacak.

Tarz yaratıyor 

Erkek modasının vazgeçilmez kodları olan sokak şıklığıyla klasik stili tek bir dünyaya taşıyan ALLMUR anahtar parçalarla çeşitli tarzlar yaratmanın sırlarını sunuyor. Dokuları, kalıpları ve kumaş kalitesiyle daha ilk görüşte albenisini konuşturan ALLMUR, bedendeki kusursuz duruşuyla fark yaratıyor.

Kadınlara özgü 

NGSTYLE, 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu “Dişil Uyanış” ile sezona iddialı bir başlangıç yapıyor. Kadınlara özgü yaratıcı güçten ilham alarak tasarlanan koleksiyon, modaseverlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.