Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Rahatlıkla kullanacaksınız 

Koleksiyonunda kadın, erkek ve çocuklar için onlarca çeşit yer alan Sport in Street, sezon trendlerini yakından takip edenlerin ve rahatlığına önem verenlerin şehir yaşamında rahatlıkla kullanabileceği alternatifler sunuyor.

En moda ürünler  

Yerli marka Frog, Türkiye genelindeki 11 mağazasında en moda ürünleri uygun fiyata sahip olma imkanı sunuyor. Frog; sektördeki birçok markaya göre fiyat, çeşitlilik ve kalite konusunda müşteri memnuniyetini gözeterek farklılık yaratırken; diğer markalara karşı rekabet gücünü de hızla artırdı.

Çarpıcı renkler 

New Balance İlkbahar/Yaz spor giyim koleksiyonu sezonun güncel trendleriyle performansın dinamizmini bir araya getiriyor. Çarpıcı renk paletiyle tropikal desenlerin yer aldığı koleksiyonda çift taraflı ceketler hem gündelik hayat hem de spor yaparken de stilinden ödün vermeyenler için.

Yaza merhaba 

Fenerium 2017 İlkbahar/Yaz Tekstil Koleksiyonu mağazalardaki yerini aldı. Kadın, erkek ve çocuklar için birçok ürün çeşidini bulabileceğiniz yeni sezon modelleri, sadece stadyumda değil günlük yaşamda da rahatça kullanabilecek şekilde tasarlandı.

Fondü hazırlamak çok kolay 

Dr. Oetker Çikolatalı Fondü’yü hazırlaması çok kolay: paketin tamamını, sadece 1,5 çay bardağı kaynar süte ekleyip 

karıştırın ve sıcak servis edin. Dilerseniz fondü seti kullanarak; çilek, muz, kivi, ananas, portakal, üzüm gibi meyveler veya marshmallow ile sunum yapabilirsiniz.

Keyifli deneyim 

Sağlıklı bir yaşam için doğanın iyiliğini ve zenginliğini 40 yılı aşkın süredir tüketicisiyle buluşturan Doğadan, yumuşak içimiyle yeşil çayı keyifli bir deneyime dönüştürüyor. 

Çok amaçlı bakım

Su, cildimiz için büyük bir ihtiyaç... Susuz kalan cilt kuruyor, donuk, solgun ve daha az eşit görünüyor. Cildimiz her gün 2,5 litreye kadar su kaybediyor, bunun sonucunda da kuruyor ve eskisi kadar pürüzsüz görünmüyor. Diadermine, şimdi Essential Care BB Güzellik Kremi ile bu duruma etkili bir çözüm getiriyor. Cildinizi tek bir adımda nemlendiren ve pürüzsüzleştiren çok amaçlı bir bakım formülü sunuyor.

Meyvelerin en taze halleri 

Zumosol’un yaşama sevinciyle dolu lezzetleri, baharda içinden geldiği gibi yaşamaya ihtiyaç duyanların gününe enerji ve keyif katıyor. Portakal, ananas, elma, şeftali, üzüm ve mangoyla hazırlanan 6 farklı lezzetiyle Zumosol, doğallığa ve doğaya aşık damaklara meyvelerin en taze ve cömert hallerini sunuyor.

Saç bakımında yeni bir devir 

Kérastase, doğal kaynaklı saç bakımında yeni bir devir başlatmak için bilimin sınırlarını zorlayan Aura Botanica serisinde doğanın canlandırıcı enerjisinden yararlandı. Doğanın işlenmemiş gücü, benzersiz bir deneyim haline geldi. Aura Botanica serisi, arzulanan lüksü sorumlulukla yerine getiriyor.

Parlaklık sunuyor 

Nemlendirme özelliğiyle dudakları yumuşatan ve doğal renkleriyle parlaklık sunan yepyeni Maybelline Baby Lips Moisturizing Lip Gloss serisi, makyaj çantalarına renk katıyor.

Modaya yön veriyor 

Cole Haan, İlkbahar-Yaz 2017 koleksiyonunda yer alan özel patentli GrandPro ve ZeroGrand modellerinin yeni nesil versiyonları, çiçek efektleri, baharı müjdeleyen renkler ve yazlık dokularla sezona tarz sahibi bir bakışı açısı getiriyor!

Botanik içeriklerle zenginleştirilmiş 

L’Oréal Paris’in yeni şampuanı Botanicals Fresh Care, parabensiz, silikonsuz ve renklendiricisiz formülü tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Sağlıkla ışıldayın

Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için ihtiyacınız olan her şeyi tek bir üründe birleştiren Garnier BB Krem, uygulandığı anda bebek cildi etkisi sağlıyor.

Meyvelerin en taze halleri 

Zumosol’un yaşama sevinciyle dolu lezzetleri, baharda içinden geldiği gibi yaşamaya ihtiyaç duyanların gününe enerji ve keyif katıyor. Portakal, ananas, elma, şeftali, üzüm ve mangoyla hazırlanan 6 farklı lezzetiyle Zumosol, doğallığa ve doğaya aşık damaklara meyvelerin en taze ve cömert hallerini sunuyor.

Ev temizliğinin olmazsa olmazı 

Baharın gelmesiyle evlerde bahar temizliği telaşı da başladı. Ev temizliğinin olmazsa olmazı elektrikli süpürgeler de soğuk kışın tüm izlerini süpürmeye hazır. Profilo Pluris Plus Elektrikli Süpürge bu bahar ev temizliğinizin en güçlü yardımcısı olacak.

Özgür tasarımlar 

Coşku ve özgür ruhlu tasarımların ön plana çıktığı Tommy Hilfiger 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonu 60’lı yılların görünümlerini modern yorumlarla buluşturuyor. Tommy Hilfiger koleksiyonunda gizli detaylarla zenginleşen ince pamuk pantolonlar, pamuklu ve bükümlü iplikten süveterler koleksiyonda dikkat çeken parçalar arasında yer alıyor. 

Deniz tuzu spreyiyle tanışın 

Denizden çıktığında deniz tuzunun saçlarında yarattığı etkiyi artık 7/24 saçlarında hissetmen için geliştirilen Style Guide’ın yeni Deniz Tuzu Spreyi ile tanışma zamanı!  Yenilenen serinin en dikkat çekici yeni üyesi ise dalgalı saç sevenlerin favorisi deniz tuzu spreyi Texturing Sea Salt Spray! 

Tropikal rüzgar esintileri 

Vans, bu sezon hayatı rengarenk karşılıyor. Marka, yeşilin hakim olduğu Palm koleksiyonuyla sokaklarda tropikal rüzgarlar estirmeye hazırlanırken, renk skalasını genişleten Classics modelleri sokaklara hayat veriyor. 

Bahar enerjisi mevsimlerde

Linens, baharın enerjisini nevresimlere taşıyor. İlkbaharın canlılığını yatak odalarında hissettiren Linens’in nevresim 

takımları, rengarenk çiçekler arasında uyanmak ve o hissi her sabah yeniden yaşamak isteyenler için ideal seçenekler sunuyor.

Barbekü tutkunları mutluluktan uçuyor 

Dünyanın en lezzetli hamburgerini “yol üstü hamburgercisi” konsepti ile Türkiye’ye getiren New York’un ünlü gurme hamburgercisi Shake Shack, barbekü tutkunlarını mutluluktan uçuracak yepyeni bir burger ile karşımızda; BBQ Shack Meister Burger…

Her stile hitap ediyor 

Her stile hitap eden ayakkabıların yanında Polaris; aksesuar grubundaki rengarenk, trendy ve rahat kullanımlı çantalarıyla ilkbahar ve yaz aylarına da renk katıyor. Büyük çanta kullanmayı sevenler için birçok eşyanın rahatlıkla sığabileceği geniş hacimli çantalar; pastel tonların hakimiyetindeki modellerinin yanı sıra turuncu, mavi, pembe gibi en canlı tonlarla da yeni sezonda dikkatleri çekiyor.

Gelinler özel hissedecek 

Trendyol, evlilik hazırlıkları için tüm detayların düşünüldüğü Wedding Koleksiyonu ile gelinlere kendilerini çok özel hissettirecek. Farklı düğün konseptlerine uygun gelinlik ve aksesuarlara ek olarak düğün öncesi gelinleri muhteşem gösterecek çok özel parçalarla Trendyol Wedding koleksiyonu stil sahibi gelinlerin tek adresi olacak.