Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Detaylarıyla özel hissedeceksiniz

Trendyol, evlilik hazırlıkları için tüm detayların düşünüldüğü Wedding Koleksiyonu ile gelinlere kendilerini çok özel hissettirecek. Farklı düğün konseptlerine uygun gelinlik ve aksesuarlara ek olarak düğün öncesi gelinleri muhteşem gösterecek çok özel parçalarla Trendyol Wedding koleksiyonu stil sahibi gelinlerin tek adresi olacak.

Yaşlanmayı önlüyor 

Kadınların güzellikleri ve bakımları için zamanı durdurup yaşlanmayı önleyen cilt bakımı ürünleri, kaliteli ve renkli makyaj ürünleri, farklı koku kategorilerindeki parfümleriyle Estée Lauder ürünleri artık n11.com’da.

Trendlere yön veriyor 

Şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan, yenilenen yüzü, ikonik modelleriyle fark yaratan Camper, dünyaca ünlü Romain Kremer’ın direktörlüğünde tasarlanan yeni ilkbahar –yaz koleksiyonuyla sezonun trendlerine yön veriyor.

Festivallerde ıslanmayın 

Unica Mümessillik, seyahatten kampa, yürüyüşten spora, konserden festivale kadar tüm açık hava etkinliklerinde kuru kalmak için şık bir çözüm sunuyor. Küçük ve hafif taşıma aparatına sahip “Packaway” isimli yağmurluk, suya dayanıklı kumaşı ve nefes alabilir yapısı sayesinde, dışarıda geçirdiğiniz her an, sizi yağmurda ıslanmaktan tam olarak koruyor.

Karayiplerden muhteşem esinti

LIGNE ST.BARTH, Karayip güneşinin sıcaklığını, deniz tuzunun tadını ve canlandırıcı su damlalarının ferahlatıcı etkisini cildinizde hissedeceğiniz Sea Breeze serisinde yer alan Ligne St. Barth Premium Care Oil “Ligne St. Barth Vücut, Cilt ve Saç Bakım Yağı” ile Karayiplerden muhteşem bir esinti getiriyor...

Nem dengesini koruyor 

Bioderma Laboratuvarları tarafından geliştirilen, parlamayı kontrol altına almaya yardımcı Sébium Mat Control bakım kremi, aşırı yağlanmadan dolayı cildin parlamasını sevmeyen kadınların bir numaralı tercihi… Sébium Mat Control Fluidactiv™ patenti ile cildin sebum kalitesinin ve nem dengesinin korunmasını amaçlıyor. 

Her yaşa hitap ediyor 

Cıvıl cıvıl ve rengarenk ayakkabılar Polaris’in ilkbahar/yaz koleksiyonunda çocukları bekliyor. Her yaşta her tarza çocuğa hitap eden Polaris’in çocuk koleksiyonunda spor ayakkabılar, babetler, sandaletler ve daha birçok alternatifle onlarca model yer alıyor. 

Klişeleri alt üst ediyor 

Biondina, spor giyimde klişeleri alt üst eden, sadece sporda değil günlük yaşamda da gayet tarz sahibi kombinlerle kullanılabilecek tasarımları hayatımıza kazandıran bir yaklaşıma imza atıyor. 

Her yaşa hitap ediyor 

Cıvıl cıvıl ve rengarenk ayakkabılar Polaris’in ilkbahar/yaz koleksiyonunda çocukları bekliyor. Her yaşta her tarza çocuğa hitap eden Polaris’in çocuk koleksiyonunda spor ayakkabılar, babetler, sandaletler ve daha birçok alternatifle onlarca model yer alıyor. 

Birbirinden şık parçalarla yenilenin 

Boyner’de şimdi ilkbahar yaz modasını keşfederek gardrobunuzu birbirinden şık parçalarla yenileme zamanı. Boyner, bünyesinde bulundurduğu yüzlerce markanın kadın koleksiyonlarıyla yeni sezona merhaba diyor.

Romantizmi yaşıyor

Oxxo, mevsimin hafifliğini özgün desenlerle ve dokunuşlarla yorumladığı “Historical Romance” koleksiyonuyla baharda romantizmi yaşatıyor. İlkbahar yaz koleksiyonunda Victorian döneminin modern detayları ile dönemin varak işçilikleri, seramik desenleri ve peyzaj dokusunun kimyasından ilham alıyor.

Saçları koruma altına alıyor 

Fonex Argan Therapy serisi, zengin içeriğiyle bakım yaparak, saçları koruma altına alıyor. Fonex Argan Therapy serisindeki Argan Oil Hair Treatment 10 in 1; nemlendirici içeriğiyle saçlara doğal bakım sağlıyor.

Anında onarıyor

Elidor’un “Anında Onarıcı Bakım Serisi”nin özel formülünde kalsiyum ve keratin yer alıyor. Bu özel formül, saçta birikmiş kalıntıları temizleyerek saçların onarılmasına yardımcı oluyor. 

Temizlik zirvede

Tuvaletlerde maksimum hijyen sağlayan Domestos, şimdi de yeni tuvalet bloğu Domestos 5’li Güç Çam Ferahlığı’nın lekelere ve kötü kokulara karşı etkisiyle temizliği zirveye taşıyor.  

Eğlenerek beslenecekler

Suavinex, renkli tasarımlarıyla da bebeklerin beslenmesini eğlenceli hale getiriyor. Suavinex'in sevimli kızılderili 

figürlerle bezeli yeni serisi Indians; biberon, emzik ve emzik zincirleri içeriyor. 

Bitkisel bazlı çevre dostu 

Viking Natural Konsantre Yumuşatıcı, içeriğindeki aktif maddelerin bitkisel bazlı olması sebebiyle çocuğunuz dahil ailenizin tüm bireylerinin çamaşırlarında gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kolay açılan kapak 

Tupperware, hava aldırmaz ve çok kolay açılan kapak özelliği sayesinde yiyeceklerinizi hazırlamanızda kullanım kolaylığı sağlar. Ayrıca Eko Kap Serisi yiyeceklerinizi hazırlamanız ve içerisinden servis yapmanız için de idealdir.

Sezona iddialı giriyor 

Şıklığından da konforundan da ödün vermeyen şehirli kadının vazgeçilmez markası Lumberjack, ilkbahar yaz sezonuna iddialı giriyor. İkonikleşmiş marin modellerinin yıldızlaştığı koleksiyonda; metalik renkler, kanvas kumaşlar ve siyah-beyaz modeller öne plana çıkıyor.

Nemlendirmenin pratik yolu

Yaz aylarında güneşin etkisiyle cildiniz her zamankinden daha fazla kurur. Bir yandan ferahlamak, diğer bir yandan ise cildimizi nemlendirmek için artık çok pratik bir yol var; Vaseline Nemlendirici Sprey Krem Aloe Ferahlığı ile tanışma zamanı!

En tatlı hediye

Doğum günleri, yıldönümleri ve sevgililer günü gibi daha birçok özel gün için Nefis Demet, birbirinden şık meyve aranjmanları, kekler ve kurabiyelerle özel günlerinize renk katıyor. Sevdiklerinizi etkilemenin en tatlı tercihlerinden olan meyve demetleri Nefis Demet’in şık tasarımlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Oturma alanlarınız kişiselleşiyor

L’unica, yalın tarzını dış mekanlara da yansıtmak isteyenlere Belçikalı Oasiq’in şeffaflığı, hafifliği ve modülerliğiyle öne çıkan Riad köşe takımını sunuyor. Altı farklı oturma modülüyle ister iki kişilik kanepe ister kalabalık gruplar için köşe takımı olarak kullanılabilen Riad, bu sayede oturma alanlarını sınırsızca kişiselleştirmeye imkân tanıyor. 

Sadelik ve zarafet buluşuyor 

2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun en gözde trendlerinden biri de denim… Bu sezon; dantel detaylı, işlemeli ve farklı kesimlerde karşımıza çıkan denim parçalar gardırobun olmazsa olmazı. Sadelik ve zarafeti buluşturan denim, Faik Sönmez’in yeni sezon koleksiyonunda çarpıcı tarzıyla göz alıyor. 

Rahat ve şık 

Ayakkabı Dünyası, kadınların vazgeçilmezi olan babet ayakkabılarında farklı renk ve model alternatifleriyle beğeni topluyor. Rahat ama bir o kadar da şık görünmenin mimarı olan babetler, Ayakkabı Dünyası’nın avantajlı fiyatlarıyla kadınlarla buluşuyor.