Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

İşte beklenen koleksiyon 

Tasarımları merakla beklenen ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ve Türk markası adL, ALFRED HİTCHCOCK’un kült filmi 

KUŞLAR’dan ilham alarak hazırladığı 2017 İlkbahar-Yaz ‘‘Bird’’ koleksiyonuyla, sezon trendlerinin detaylarını anlatıyor.

Ölü hücrelerden arının

Güzellik kaynağı olarak dünyanın kendisinden ilham alan, her ürünüyle doğa ve yüzde yüz hayvan dostu olan The Body Shop, cilt bakım serisi ürünlerine yepyeni bir cilt bakım teknolojisi olan likit peelingleri ekleyerek ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Her cilt tipine uygun evde kolayca uygulanabilen jelden peelinge dönüşen dokuya sahip 

bu ürünlerle cildi ölü hücrelerden arındırarak bakım yapmak mümkün.

Rengârenk bir dünya

Sezonun önde gelen “Excessive Color” trendini yorumlayan Sephora'nın rengarenk koleksiyonu, kadınların alışılmış, tekdüze makyajlarını geçmişte bırakıyor. Markanın canlı yansımalarını özdeşleştirdiği sıcak turuncular, elektik maviler, enerjik yeşiller ve egzotik fuşyalar kadınlara, rengârenk bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Pratik ve kusursuz temizlik 

Bazı günler makyajımızı temizlemeye üşenip yüzümüzde makyajla uykuya dalıyoruz. Gün sonunda yorgun bir şekilde eve gelip bir de makyajımızı silmekle uğraşmak, zaman zaman dünyanın en zor işi oluyor. Genellikle makyajımızı siliyoruz ama gerçekten yüzümüzdeki tüm makyajı yok temizleyebiliyor muyuz? Fresh’n Soft’un cilt tipinize uygun ürünleri, makyajınızı pratik ve kusursuz bir şekilde temizlenmesini sağlıyor.

İndirim devam ediyor 

Bosch’un beyaz eşya, küçük ev aletleri ve ankastre ürünlerinde hala 2016 fiyatları geçerli olurken büyük ÖTV indirimi 

Mart sonuna kadar devam ediyor. Ayrıca bu ürünlerde Bonus’a özel peşin fiyatına 9 taksit fırsatı sunuluyor.

Pürüzden arındırıyor

L’Oréal Paris 3 saf kilin eşsiz birleşimi ve özel içerikleri bir araya getirerek yoğun bir arınma sağlayan Saf Kil Maskeleri geliştirdi. Cildi pürüzden arındıran Arı kil, cildi kusursuzlaştıran Montmorillonit kil ve cildi temizleyen Ghassoul kil, kremsi dokudaki Saf Kil Maskelerinde bir araya geldi. 

Baharın canlı renkleriyle buluşun 

FLO, sezon trendlerini yansıtan birbirinden şık ve renkli modellerden oluşan güçlü bir koleksiyonla baharı karşılıyor. Koleksiyonda; İlkbahar sezonlarının eskimeyen yıldızları babetlerden stilettolara, sneakerlardan slip-onlara, yüksek topuklardan maskülen loaferlara sezonun tüm trendleri baharın canlı renkleriyle buluşuyor.

Farkını ortaya koyuyor 

Her yaş ve bedendeki kadınlara kendilerini iyi hissettiren Love my body 2017 İlkbahar/Yaz sezonunda da genç ve 

dinamik yapısını ön planda tutmaya devam eden trend takipçisi tasarımlar sunarak, Women ve Girls koleksiyonlarıyla farkını ortaya koyuyor.

Yepyeni modeller 

Kinetix’in 2017 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu baharın renklerini ayaklara taşıyan yepyeni modelleriyle günün her anında fark yaratmanızı, rahatlığın yanı sıra şık ve trendy görünmenizi sağlıyor.

Raflar boşalıyor 

Ev yaşamına dair zarif detayları aynı çatı altında sunan Linens’in “Rafları Boşaltıyoruz” kampanyası başladı. 
31 Mart tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında seçili ürünler; yüzde 30, 40, 50, 60 ve 70 oranında indirimle satışa sunuluyor.

Minimal stil 

Ipekyol, 2017 İlkbahar-Yaz sezonunda, botanik desenler ve zenginleştirilmiş detaylarla buluşan minimal stil anlayışıyla sahneye çıkıyor. Maskülen parçaların feminen parçalarla kusursuzca harmanlandığı koleksiyon, modern ve güçlü Ipekyol kadınlarını özgürlüğün tadını çıkaracakları bir yaz serüvenine davet ediyor.

Bereket sofralarda 

Türkiye’nin en prestijli sıvı yağ üreticisi YUDUM, lezzet iddiasını şimdi de zeytinyağına taşıyor. Yudum ailesinin en yeni üyesi “Egemden”, zeytinyağının ana vatanı Ege’nin en kaliteli hasadıyla hazırlandı. Benzersiz kokusu ve tadıyla Ege’nin bereketini sofralara getiriyor.

Göz alıcı şıklık 

Tasarım ve moda dünyasının başta bedeni saran ve daha alımlı gösteren kalıpları olmak üzere çizgileriyle fark yaratan ismi Fidan Şimşek, sezonun iddialı kumaşlarından kadifeyi, sanat eseri gibi işlediği göz alıcı şıklıktaki tasarımlara dönüştürüyor. 

Patrick Cameron İstanbul’da

Wella Professionals davetlisi olarak İstanbul’a gelen Patrick Cameron elegan ve feminen esintilerle hazırlayarak tanrıça adını verdiği yeni koleksiyonunu özel bir şovla Türk meslektaşlarına tanıttı. Çabasız güzellik vurgusuyla kadınlığı ve 
kişisel güzelliği öne çıkaran koleksiyon, estetik ve baştan çıkarıcı stillerle uygulamalı olarak anlatıldı.

En lezzetli hediye

Birbirinden renkli meyve aranjmanları, günlük hazırlanan kurabiye ve kekleri beylerin beğenisine sunan Nefis Demet, meyve sepetleri, kekler ve kurabiyeler yüzde 25 indirimli olarak 31 Mart 'a kadar satışa sunuluyor. 

İnce detaylar 

Vakko Monogram yeni koleksiyonu sıcak ve enerjik tasarımlarla 2017 İlkbahar-Yaz sezonuna merhaba diyor. Koleksiyonda yer alan birbirinden özel ve şık tasarımlar, kendinizi özel hissetmenizi sağlıyor.

Sadelik ön planda

Sadeliği ön planda tutan İskandinav stilinin Danimarkalı temsilcisi ECCO’nun yeni koleksiyonu ECCO COOL 2.0, şık 
ve sportif tarzın birleşimiyle dikkat çekiyor. ECCO COOL 2.0, Gore-tex surround tabanı, nefes alabilen özelliği ve kaliteli ECCO derisinin birleşiminden oluşuyor.

Birbirinden şık modeller 

İster deri, ister penye, spor, zımbalı ya da fermuarlı, cinsi ne olursa olsun, tüm tayt modelleri arasından tarzınıza uygun seçeceğiniz parçalar, her türlü kombinizin mucizevi kurtarıcısı olacak. Morhipo.com’da bulacağınız birbirinden rahat, enerjik ve şık modeller Adidas, Hummel, Kom, Nike, Puma farkıyla tarzınıza yaratıcılık katacak.

Doğallığın keyfini çıkarın 

Türkiye’nin her kesiminden, her yaştan ve her tarzdan Sarelle sever, doğallığın keyfini diledikleri an sürüyor. Lezzetini özel Sagra fındıklarına borçlu olan Sarelle’nin içinde doğal vanilya kullanılıyor; trans yağ, koruyucu ve renklendirici maddeler ise bulunmuyor.

Yağ azaltıcı krem

Bodyshock yağ azaltıcı gündüz vücut kremi, yağ dokusu ve selülitlerle mücadele eder. İçeriğindeki etkin maddeler sayesinde, mikro sirkülasyonu arttırır ve sıvı tutulmasını önler. Esneklik, tonlama ve sıkılığı geliştirir, dokuyu uyarır. Yağlanmanın ve selülitin azaltılmasına yardımcı olur. 

Eksiksiz deneyim 

NUXE’ün vücut bakımına özel geliştirdiği NUXE Body serisi, eksiksiz bir bakım deneyimi sunuyor. Yüzde 100 keyif veren serisi badem ve portakal çiçeklerinin büyüleyici özleri ve rüya gibi kokuları kendinizı şımartmanızı sağlıyor.