Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Sınırlı sayıda üretilecek 

Yüzde 100 meyve özleri içeren Arko Nem Canlandırıcı Bakım kremlerinin sınırlı sayıda üretilecek olan özel serisi, Tülin Şahin’in imzasıyla tüketicilerle buluşuyor. Moda konseptiyle hem cildine hem de stiline önem veren Türk kadınları için yeniden tasarlanan seri, raflarda yerini almaya başladı.  

Yüzde yüz hayvan dostu

Güzellik kaynağı olarak dünyanın kendisinden ilham alan, her ürünüyle doğa ve yüzde yüz hayvan dostu olan The Body Shop, cilt bakım serisi ürünlerine yepyeni bir cilt bakım teknolojisi olan likit peelingleri ekleyerek ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Her cilt tipine uygun evde kolayca uygulanabilen jelden peelinge dönüşen dokuya sahip bu ürünlerle cildi ölü hücrelerden arındırarak bakım yapmak mümkün.

Sonsuzluğu vaat ediyor 

Gündüz vakti gökyüzünü yansıtan, mavi görünümüyle değişik tonlardaki bulutların gökyüzüyle bütünleşmiş haline benzeyen “Göklerin Taşı” olarak da adlandırılan safir ve lapis lazuli odaklı tasarımlarıyla MELIS GORAL sonsuzluğu vadediyor.

Deterjan ve yumuşatıcı bir arada 

ABC Deterjan çamaşır yıkama teknolojisinde bir devrim gerçekleştirdi. Deterjan ve yumuşatıcı etkisinin bir arada olduğu ürün Türkiye’de ilk ve tek… Deterjan ve yumuşatıcı etkisinin aynı üründe bir araya getirildiği teknolojiyle çamaşır yıkamada hayatı kolaylaştıran yeni bir dönem başlıyor. 

Cool erkeklerin tercihi 

Yoğun tempoda çalışan ve kaliteden ödün vermeyen erkekler için üretilen Skechers Synergy – Fine - Tune koleksiyonu günlük hayatta her kombine uyum sağlayarak cool erkeklerin ilk tercihi olmaya devam ediyor. Her yaştan erkeğin dolabında yer alan ve siyah, gri, mavi gibi klasik renklerin öne çıktığı koleksiyon her mevsim erkeklere eşlik ediyor.

Tropik esintiler

Faik Sönmez yeni sezona; denizin, güneşin ve tropik esintilerin tonlarıyla dolu 3 ana temayla giriyor; Mavinin her tonu, zamansız renkler siyah ve beyaz, tropik esinti… Bu sezon; değişik kültürlerin karması dokunuşlar, farklı toprakların duygularını yaşatarak koleksiyona yumuşak ve sıcak bir duygu katıyor. 

Erkeklerin hayatı kolaylaşıyor 

Kişiye özel bir deneyim sunma vizyonuyla yola çıkan KIKO Milano, geniş ürün yelpazesinde bakım ürünlerine de yer veriyor. Erkeklerin hayatını kolaylaştıran bakım ürünleri dudak, cilt, el ve ayak serileri olmak üzere üç grup altında toplanıyor. 

Günün her saati modayı takip edin 

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer'ın İlkbahar Koleksiyonu'yla haftanın her günü, günün her saati modayı takip edin. İster şık bir kokteyl, ister açık havada sportif bir hafta sonu, ilkbaharın gelişini kutlayacağınız her an için Marks & Spencer dünyası yanınızda.

Sunumların baş tacı

Göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çeken Paşabahçe, yepyeni ayaklı sunum tabaklarıyla çay saatlerine ışıltı katacak. Birbirinden şık 4 yeni üründen oluşan Mini Patisserie koleksiyonu, sunumların baş tacı olacak. 

Tarzınla yaşa 

Sizi siz yapan saçlarınızı hem şekillendirmek hem de aynı zamanda bakım yapmak artık çok kolay. "Tarzınla yaşa" mottosuyla yola çıkan Mattelook Sprey Wax ve Mattelook Wax'lar sizi hem istediğiniz görünüme kavuşturuyor hem de tarzınızdan ödün vermeden bakımlı saçlara kavuşturuyor.

Kendine özgü tasarımlar 

Sezon trendlerini kendine özgü tasarım anlayışıyla yorumlayan Twist, yaratıcı ve hayat dolu 2017 İlkbahar-Yaz sezonu koleksiyonuyla, yazın romantik yüzüne özgür bir yorum getiriyor. Sembolik desenlerin canlı renklerle bir araya geldiği koleksiyon, özgür ruhlu Twisterları şehrin dinamizmine davet ediyor.

Sınırlarınızı aşın 

Tchibo, “Sporda Sınırlarınızı Aşın” koleksiyonuyla takipçilerini birbirinden fonksiyonel ve şık spor ürünlerini keşfetmeye davet ediyor. Spor keyfinize keyif katacak Tchibo ürünleri, mağazalarında takipçilerini bekliyor. 

Mutluluk veriyor

Mutluluk veren lezzetli ürünleriyle 7’den 70’e herkesin tercihi Saray Bisküvi; yeni ürünü “Love it”le aşka lezzet katıyor. Saray, aşkına biraz daha tat katmak isteyenlere farklı ve özel yeni lezzeti “Love it”i sunuyor.

İnce telli saçları besliyor 

Klorane Keten Lifi İçeren Saç Bakım Spreyi, saçı ağırlaştırmayan hafif formülü, silikonsuz ve ultra yumuşak içeriğiyle, doğuştan ince telli saçların beslenmesi için kökten uca koruyucu bakım yaparken, hacim kazanmasına yardımcı olur, güçlü saç gelişimini destekler. 

Kişiye özel bakım 

Kérastase tarafından yaratılan yeni Saç Detoks Programı 3 adımdan oluşan bir saç bakım ritüelidir. Özellikle çevre kirliliğine maruz kalmış saç derisini toksinlerden arındırmak, saç derisi problemlerini gidermek ve önlemek için geliştirilmiştir. Saç uzmanları tarafından analizi yapılan saç ve saç derisine uygun ürünlerle kişiye özel bir bakım sunulur.

Kalabalık ailelerin vazgeçilmezi 

Bitmeyen kış günlerinde mutfakların ve iş yerlerinin vazgeçilmezi çay keyfi artarak devam ediyor. Geniş hazneleriyle kalabalık ailelerin vazgeçilmezi Philips Çay Ustası’nın AutoKeepWarm fonksiyonu çayı sıcak tutma özelliği sayesinde sohbetin sık sık bölünmesini engelliyor; vaktiniz size kalıyor. 

Yeni nesil tatlı 

Danone yeni nesil tatlı olarak konumlandırdığı yeni ürünü “Danissimo”yla, pazara iddialı bir giriş yaptı. İpeksi kıvamıyla şaşırtıcı lezzetleri bir araya getiren bu yepyeni gurme lezzet; ‘Çikolata Parçacıklı’, ‘Kırmızı Meyveler’, ‘Karamel&İncir’, ‘Elma&Kivi’ ve ‘Sadece Tatlı’, olmak üzere birbirinden lezzetli, beş farklı çeşidiyle diğer tatlıları kıskandırmaya aday!

Pürüzsüz bir cilt için 

Cilde ışıltı veren kusursuz bir bakım için artık tek ürün yeterli. Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 bakım kremi, cilt kusurlarını kapatıyor ve pürüzlerin giderilmesine destek oluyor.

En trendy modeller 

Ayakkabı tutkunlarının buluşma noktası Mecrea’da indirim sürüyor. Her zaman giyebileceğiniz klasik ayakkabılardan sezonun en trendy modellerine onlarca farklı model yüzde 70’e varan indirimlerle Mecrea’da sizi bekliyor.

Göz kamaştırıyor 

Kendine güvenen, vücuduyla barışık, cesur ve hayatın tadını çıkaran kadınlara hitap eden ikonik KOM ürünleri, dantel ve çiçek detaylarıyla göz kamaştırıyor.

Kendinizi özel hissedin 

Göz alıcı, kaliteli ve özel tasarım koleksiyonlarıyla kendinizi özel hissettirecek aksesuar ve çantaların adresi Boyner’den “Love Moschino” sürprizi. Tasarımcısı Jeremy Scott ile özdeşleşmiş ikonik Love Moschino çantaların, 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Boyner mağazalarında yerini aldı.

Tasarımlarıyla fark yaratıyor

Tüm yaşam alanlarına mutluluk katan Crate and Barrel, tasarımlarıyla fark yaratan kullanışlı ürünleriyle banyolarınızı tamamlıyor.