Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

En özel hediyeler bir arada 

Dagi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkını romantik bir hediye ile anlatmak isteyenlere özel seçeneklersunuyor. İç çamaşırından pijamaya, saten geceliklerden baskılı tişörtlere kadar birçok farklı alternatifi sevgililerle buluşturan Dagi, çiftler için en özel hediyeleri bir araya getiriyor.

Aşkın rengi başka

Gucci, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel birbirinden farklı hediye seçenekleriyle çiftlerin ilk adresi oluyor. Yeni ve cesur bir dünyanın kapılarını aralayan marka; giyim, ayakkabı ve çanta tasarımlarıyla sevgilileri ve eşlerine en özel hediyeyi vermek isteyenlerin kurtarıcısı haline geliyor.

Modern bir yorum 

ECCO’nun, şıklığın ve zarafetin rengi siyahla buluşan klasik tasarımlı koleksiyonu ECCO Touch yumuşak derisi ve çift fermuar detaylarıyla sevgilinizin görünüşüne modern bir yorum katacak. Hem iş hayatında hem de gündelik yaşamda kolayca kombin yapılabilecek bu koleksiyonla sevgilinizi sevindirebilirsiniz.

Lezzetiyle baş döndürüyor 

Lezzetiyle baş döndüren Jumbo karidesler, Dardanel uzmanlığıyla sofralardaki yerini alıyor. Eşsiz tadı ve görüntüsüyle sofralara şıklık katan Dardanel Karides Tempura kolaylıkla hazırlanıp, servis ediliyor.

Aşkınızı ölümsüzleştirin 

Rıfat Özbek ve Erdal Karaman’ın imzasını taşıyan Yastık by Rıfat Özbek’in Modern Classics koleksiyonundaki lavantalı özel parçalar, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılıyor. Aşkını ölümsüzleştirmek isteyenler için harika birer hediye seçeneği olan yastıklar, markanın en çok beğenilen tasarımlarından oluşuyor.

Sürpriz hediyeler sizi bekliyor 

Lüks markaları tek bir çatı altında toplayan ve moda tutkunlarıyla dünyanın en önemli markalarını buluşturan Harvey Nichols, Sevgililer Günü’nde çok özel bir sürprize imza atıyor. Harvey Nichols mağazasından alışveriş yapanlara teslim 

edilecek anahtarlar, dev bir kalbin kilitlerinin açılmasını sağlayacak ve sürpriz hediyeler kazandıracak.

Aşkı özgürce yaşayın 

14 Şubat Sevgililer Günü'nde doğa aşkını özgürce yaşamak isteyen çiftler, The North Face'in hem fonksiyonel hem de sıcacık tasarımlarını tercih ediyor. Hafta sonu kaçamaklarında doğanın huzur veren atmosferinde geçirecek olanlar için marka, uyku tulumları, konforlu çadırlar ve hava geçişini engelleyip ayakları sıcak tutan Thermoball terlikler sayesinde aşkın en doğal halini sunuyor.

Göz alıcı modeller 

Sevgilisine en güzel hediyeyi vermek isteyenler; erkekler için anahtarlık hediyeli, kadınlar için bileklik hediyeli Sevgililer Günü özel modelleriyle bu anlamlı güne şıklık katıyor. Göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken Ferre Milano Sevgililer Günü koleksiyonu, deri ve silicon kordonlarının yanı sıra şıklığı en elit noktada tanımlayan siyah ve altın sarısı renkleriyle de cazibe yaratıyor.

İndirim sizleri bekliyor 

Sephora Sevgililer Gününde mis kokulu bir parfüm kampanyasıyla sevenlerin kalbini çalıyor. 14 Şubat 2017 tarihine kadar parfümlerde geçerli olan bu özel indirim kapsamında: 150TL parfüm alışverişinize anında 30 TL indirim sizleri bekliyor.

Her bütçeye uygun 

Her bütçeye uygun binlerce ürünün bir arada olduğu Decathlon mağazalarında koşudan bisiklete, kamptan fitness’a, kayaktan tenise kadar daha pek çok spor dalında her türlü sportif ürün bulunuyor. Decathlon’un en büyük özelliği, en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunuyor olması. 

Sevginizi balıklarla anlatın

Sevginizi okyanuslarda yüzen rengârenk bir balıkla anlatmak ister misiniz? Üstelik bu balık sevdiğinizle aynı adı taşıyacak… İstanbul’da bulunan dünyanın en büyük 5. akvaryumu SEA LIFE, farklı bir deneyim için sizleri bekliyor.

İnceliği temsil ediyor 

Zarifliği ve inceliği temsil eden Intimissimi ‘Romantik plise’ iç çamaşırlarını sunar…  İnce danteller ve zarif filelerden oluşturduğu Sevgililer günü koleksiyonunda geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Sofistike bir Venedik salonunu hatırlatan koleksiyonun bu romantik modelleri hem her zaman sofistike gözüken siyah renkte tasarlanmış, hem de saflığın simgesi olan beyaz renkle karşınızda. 

Göz kamaştırın

Forever New, yeni koleksiyonu Long Lost Love ile ilkbaharı karşılıyor. Gündüzleri düşük omuzlu trikoları, skinny pantolonlarıylaspor-şık görünümde olan kadınlar, akşamları pilise, dantel ve tül detayların hâkim olduğu parçaları ışıltılı aksesuarlarla birleştirerek göz kamaştırıyor.

Şıklığın anahtarı

Trendlerin öncü markası Trendyol, Party koleksiyonuyla yeni sezonda size şıklığın anahtarını sunuyor. İlkbahar-Yaz sezonu kokteyl, parti, düğün töreni ve mezuniyet gibi tüm özel davetler için Trendyol’un eşsiz Party koleksiyonu bir tık yakınınızda…

Şık tasarımlar göz dolduruyor 

Starbucks, Sevgililer Günü hediye alternatiflerine Swarovski ışıltısı katıyor. Türkiye’ye ilk kez gelen Swarovski taşlı muglar, sevgilinize kendini çok özel hissettirecek şık tasarımıyla göz dolduruyor.

Hediye arayışındaysanız 

ELLE, Sevgililer Günü'ne de zengin koleksiyonuyla eşlik ediyor. Özel günü kutlarken kusursuz görünmek isteyenler, sevdiğine hediye arayışında olanlar ELLE mağazalarına uğramadan geçmiyor.

Yenileyici şampuan 

Sevgilinizin saçları dökülüyorsa bu Sevgililer Günü’nde hediyesini COSMED’den alın. Çünkü COSMED’in Yenileyici Şampuan ve Yenileyici Serum’dan oluşan Hair Guard serisi, dökülmeyi engellemeye yardımcı olurken saçlara güç, canlılık ve parlaklık kazandırıyor. 

Birlikte kombin yapın 

LOFT, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde en sevdiğiniz kişiyle birlikte kombin yapmanızı öneriyor… Markanın tasarım ekibi tarafından seçilen ve LOFT mağazalarında yer alan kombinler arasında mutlaka bir denim pantolon bulunurken, üstlerde çiftler için doğa desenli t-shirt üzerine deri mont şıklığı ilk alternatif olarak sunuluyor.

Leziz tatlılar 

Hayatı kolaylaştıran birbirinden şık ve kullanışlı ürünleriyle mutfakları renklendiren Tupperware, Sevgililer Günü’nü leziz tatlılar için pratik çözümlerle karşılıyor. Mucize Kalıp Serisi’ne ait Silikon Pişirme Tepsisi ile aşk dolu lezzetler pişirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. 

Tutkulu görünmek için

Çiftleri romantik dakikaların beklediği, hediyelerin heyecanla seçildiği ve kırmızı rengin aşkı simgelediği bu aşk dolu günde makyajınızı Kryolan Lipstick Matt rujunuzla tamamlayarak daha tutkulu bir görünüme kavuşturabilirsiniz...