Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Zamansız modeller 

Her kadının vazgeçilmezleri arasında yer alan stilettolar en ‘’İtalyan’’ haliyle Divarese’de. Kalem etekler, skinny jeanler ve mini elbiselerin olmazsa olmazı stilettolar ilk tercihleriniz olacak. 

Son teknoloji

Gillette,  son bıçak teknolojisiyle 10. tıraşta bile yeni bir kullan-at tıraş bıçağından daha iyi performans sunan Mach3 Turbo ile daha iyisini isteyen erkekleri dönüşüme davet ediyor.  

Şıklığınızı tamamlıyor 

Modern ve şık tasarımı gündelik hayata dahil eden Lacoste’un Orbital saat modeli, stil sahibi kadın ve erkeklerin şıklığını tamamlıyor. Günün her anı saat severlere eşlik edecek Lacoste Orbital, zamanın ruhunu yakalayan tasarımıyla fark yaratırken 42 mm kasa boyutuyla dikkat çekiyor.

Kombinlerin vazgeçilmezi 

Dockers®’ın kış sezonunda büyük ilgi çeken V yaka kazak ve hırka modelleri, hem formel “casual” kombinlerin vazgeçilmezi oluyor.

Doğaya dokunun 

AquaGarden, kendi kendini temizleyebilen 9 litrelik akvaryum içerisinde balık besleyen ve üzerinde bitki yetiştirilebilen doğanın mucizevi ekosistemini evinize getiren muhteşem bir tasarım. Panel Kırtasiye’de satışa sunulan AquaGarden ile doğaya dokunacaksınız

En tatlı hediye 

7’den 77’ye herkesin severek yediği lezzet Tadelle, Sevgililer Günü için de en tatlı hediye… Üzerinde sev, 

sarıl, söyle, haykır, yaklaş gibi ifadeler olan yeni Tadelle paketleri, hem aşıkların duygularına tercüman olacak 
hem de enfes tadıyla sevgililerin yüzüne gülümseme konduracak.

Sonsuz aşkı yorumluyor 

Aşkın ölümsüzlüğüne inananlar için Atasay’ın sonsuz aşkı yeniden yorumlayan pırlanta tasarımları, Sevgililer Günü’nde aşkınızı taçlandıracak. Atasay’ın 1-14 Şubat tarihleri arasında geçerli kampanyası, onu Sevgililer Günü’nde de mutlu edecek.

Aşkınızı gösterin 

WEPUBLIC’de kadın, erkek giyim, kozmetik, aksesuar alanlarında değişik fiyat aralıklarındaki yüzlerce hediye alternatifinin yanı sıra Home&Gift alanında, dünyaca ünlü markaların dekoratif, şık ve sıra dışı seçenekleriyle de öne çıkıyor. Bir çok hediye seçenekleriyle Sevgililer Günü coşkusuna ortak oluyor.

Dikkatler üzerinizde olacak 

Boss Orange saatleri, yeni sezonda silikon kayışlı ve kadranında eşsiz detaylara sahip modelleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Maceraperest ve cesur erkeklerin vazgeçilmezi olmayı sürdüren Boss Orange saatleri, vazgeçilmez modelleriyle Saat&Saat mağazalarında sizi bekliyor.

Kendinizi özel hissedeceksiniz 

Göz alıcı, kaliteli ve özel tasarım koleksiyonlarıyla kendinizi özel hissettirecek aksesuar ve çantaların adresi 

Boyner’den “Love Moschino” sürprizi.

Sağlık ve lezzet bir arada 

Juico ürünleri hayata tazelik, doğallık ve sağlık katıyor. Kış aylarının içimizi ısıtan vazgeçilmez lezzeti çorbalardan atıştırmalıklara, sebze ve meyve sularından salatalara kadar her ürünüyle sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor.  

Maksimum beyazlık 

Domestos, Kar Beyazı ürünüyle uzun süreli hijyenin yanı sıra kullanılan yüzeylerde maksimum beyazlığı yakalama imkanı veriyor. 

Özgürce hareket edin 

Rexona, enerjisini hareketten alan kullanıcılarından esinlenerek geliştirdiği, hareketle aktif hale gelen Motionsense teknolojisiyle herkesi özgürce hareket etmeye davet ediyor.

Saç dökülmelerine son 

Ducray Creastim Losyon; keratin ve vitaminlerle güçlendirilmiş formülü sayesinde saçların dökülmesini önler, saç diplerindeki hücreleri uyararak, çoğalmasını ve büyümesini hızlandırır. Sadece birkaç kullanımdan sonra bile saç 

daha güçlü, canlı ve hacim kazanmış olur.

Özel koleksiyon 

Twist Sevgililer Günü koleksiyonu, kendine has stil tercihleriyle dikkat çeken Twister’lar için farklı hediye seçenekleriyle mağazalarda ve online’da yerini aldı!

Minimal tasarımlar 

Hayatınızdaki gusto sahibi erkek için farklı ton ve stillerdeki ayakkabı modellerini seçebilir, minimal cüzdan tasarımlarıyla gün içinde en çok kullandıkları aksesuarla onları şımartabilirsiniz.

Farklı bir tarz yaratıyor 

VİKO’dan Paris temalı Karre Cities Serisi… Paris temalı elektrik anahtarı ve priz modelleri, mekanlara farklı bir tarz 
katarken üzerlerindeki kalp motifleriyle de aşkınızı ifade ediyor. 

Geleceğe meydan okuyor 

LIERAC, ilk kırışıklıklara karşı geliştirdiği Initiatic serisiyle geleceğe meydan okuyor. Yenileyici etkiye sahip yeniden yapılandırıcı Initiatic Krem ve Fluid, ciltteki enerji hücreleri olan mitokondriyi uyarıyor ve oluşması muhtemel ilk kırışıklıklara bariyer oluşturuyor. Eşsiz Goji Berry  bitkisinin kokusuyla rahatlatıyor ve enerji veriyor.

Leziz bir mola 

Simit Sarayı’nın Çıtı Pıtı Börek çeşitleri günün yorucu temposunu keyifli ve leziz bir molayla tatlandırmak 
isteyenlerin başını döndürüyor.

Hayalinizi tasarlayın 

Günün trendlerine göre farklılaşan moda beklentilerini, zengin ürün çeşitliliğiyle karşılayan İnci Deri, “İnci Atölye” ile hayalinizdeki ayakkabıyı en küçük ayrıntısına kadar tasarlamayı mümkün kılıyor.