Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Geleceğin güzellikleri

Yükselen mücevher tasarım markası MELIS GORAL, Mars Koleksiyonu’yla hayal gücüne inananları geleceğin güzelliklerine doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Koruyucu safir, mutluluk getirici yakut ve koşulsuz aşkın taşı zümrüt taşlarının pırlantayla buluştuğu yepyeni Mars Koleksiyonu, zamansız glam rock esintileriyle ışıldıyor.

Cildinizin mucizesi

Vaseline, onarıcı gücü sayesinde cildimize hak ettiği değeri vermemiz ve cildin mucizesini fark etmemiz için, 1870 yılında keşfedilmiş Vaseline Nemlendirici Jel’i 2017’nin sahnesine davet ediyor. 

Sınırsız eğlence 

Vialand, Türkiye’yi bir çok eğlencesiyle sınırsızca buluşturuyor. Yıl boyunca ailece sınırsız eğlence sunan Vialand Kart için Yeni yıla özel çok avantajlı bir kampanya sunuyor. Hem çocukların hem gençlerin hem de yetişkinlerin tercih ettiği Vialand Kart, bu kampanyaya özel olarak 99 Tl’den satışa sunuluyor. 

Keyifli temizlik 

Viking Temizlik, yılbaşına uygun tasarımlarıyla, Viking Du-et Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı, Viking Du-et Sıvı El Sabunu ve kıpkırmızı Viking Asphrin Çok Amaçlı Sprey ile yılbaşı ertesi temizliğini keyifli hale getiriyor.

Birbirinden canlı renkler 

Cat’in ikonik modeli Colorado 25. Yıla özel tasarlanan benzersiz, birbirinden canlı renkleriyle sezona damgasını vuruyor. Kışa merhaba demeye hazırlandığımız şu günlerde içinizi ısıtacak pembe, mor, mavi, kırmızı ve daha onlarca renk ve tonlarıyla hayatınıza farklı bir dokunuş katıyor.

Tüm dikkat üzerinizde olacak 

V2K designers’ın kış koleksiyonunun öne çıkan rengi kırmızı ve her zaman çekiciliğini koruyan siyah tasarımlar farklı formlarla birleşerek yılbaşı gecesinde de tüm dikkatleri üzerinize çekiyor ve yılbaşı partilerinin başrol oyuncusu oluyorlar.

Butik ve zarif hediyeler 

Yeni yılda sevdiklerine butik ve zarif hediyeler arayanlar için S’ra Home doğru adres olabilir.  S’ra Home’un büyüleyici esanslara sahip kozmetik ürünleri, şık sofra aksesuarları, zarif mumlar ve oda kokularından oluşan koleksiyonu, özel ve sofistike tarzıyla cezbedici.

Sevdiklerinize fidan hediye edin 

‘Gelecek Kuşaklar Orman Yok Demesin’ sloganıyla çalışmalarını yürüten Ege Orman Vakfı, herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor. Siz de, Ege Orman Vakfı’na bağış yaparak yeni yılda sevdiklerinize bir fidan hediye edebilirsiniz.

Yeni yıla ışıl ışıl girin 

Yılbaşı gecesi her ayrıntıda kusursuz görünüm için Boyner’den ilham alabilir, kendiniz ve sevdikleriniz için rengârenk hediyeler seçebilirsiniz. Kozmetik alışverişinin en çok tercih edilen adresi Boyner ile yılbaşına ışıl ışıl girmek için hemen en yakın Boyner mağazasını ziyaret edin!

Deri tutkunlarına özel 

2017’de 100. yılını kutlayacak İnci Deri’nin Gamze Saraçoğlu kreatif direktörlüğünde, ilk defa hazırlanan 2016 – 2017 Sonbahar - Kış Deri Ceket Koleksiyonu Kasım ayından itibaren satışa sunuldu. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyon deri tutkunlarının her anına eşlik edecek parçalardan oluşuyor. 

Sağlıklı saçlar

Kendine iyi bak’ mottosuyla yola çıkan kişisel bakım markası Ashley Joy, paraben içermeyen doğal formülleriyle yeni yılda da saçlara sağlık aşılamaya devam ediyor.

Kadife ve dantel bir arada 

2016 Sonbahar-Kış 2016 koleksiyonunda Exquise kadını sezonu ‘anı yaşa’ mottosuyla cesaretiyle karşılıyor. Kadife kumaşlar ve dantel detayların bir arada olduğu koleksiyonda farklı doku ve desenler dikkat çekiyor. 

Nemlendirici tabaka 

Ducray Elution Sık Kullanım Şampuan, içeriğindeki vitamin B5 bakımından zengin dermo proteinlerle saç derisini nemlendirir. Sert suyla yıkansa bile saçı korur, hafifletir, yumuşatır ve parlaklık sağlar. 

Detaylar dikkat çekiyor 

Liu Jo, 4 ana temayla oluşturulan Liu Jo Sport koleksiyonlarıyla dikkat çekiyor. Detaylarıyla dikkat çeken tasarımlar, hem spor hayatınızda hem günlük hayatınızda rahatlığı fark edilir stille birleştiriyor.

Lezzet tutkunlarının yeni favorisi

Kabuklarından ayrılarak maydanoz, zeytinyağı, sarımsak ve ançüez eşliğinde, hiçbir koruyucu madde kullanılmadan üretilen ‘Dardanel Akdeniz Usulü Kum Midyesi’, lezzet tutkunlarının yeni favorisi olmaya aday. 

Soğuklarda en yakın dost 

Deichmann kar botları, su geçirmeyen özellikleri sayesinde kadınların dondurucu soğuklardaki en yakın dostu oluyor. Tasarımları ve renkleriyle de dikkat çekiyor.

Telaşınıza ortak oluyor 

D&R, binlerce ürün seçeneğiyle yeni yılın hediye telaşına ortak oluyor. Alacağınız hediyeye bir türlü karar veremediyseniz; kitap, film, müzik, konsol-oyun, elektronik-aksesuar ve hobi-oyuncak ürünleri arasından sevdiklerinizi mutlu edecek hediyeyi D&R mağazalarından ve dr.com.tr’den seçebilirsiniz.

Tarifler büyük beğeni topluyor 

Uludağ Doğal Maden Suyu, Sağlıklı Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak’ın Uludağ Doğal Maden Suyu ile yaptığı içecek tariflerine bu yıl da yemek tariflerini ekliyor. Koçak’ın büyük beğeni toplayan yeni tarifleri, tüketicilere yılın her mevsiminde değerlendirebilecekleri birbirinden lezzetli tariflerle birlikte faydalı bilgiler de sunuyor.

Koleksiyonlar renkleniyor 

Bu gece “Ne giysem?” telaşı ve “Ne hediye seçsem? kararsızlığını da beraberinde getirdi. Yılın en coşkulu günleri Mudo’nun capcanlı kış koleksiyonlarıyla daha da renkleniyor. #backtoMUDO konseptiyle hazırlanan ve modanın en iyi fiyata sunulduğu Mudo kış koleksiyonu, hayatın ritmine uyan ve günün akışını bölmeden geceye uzanan kadınlar için anahtar parçalarla hayatı kolaylaştırıyor.

Kırmızının kaç tonu olur?

Hangi rengi aramıştınız? Kırmızının kaç tonu olabilir? Koyu renk trendini takip etmek ister misiniz yoksa dudaklarınız da ruj yokmuş gibi renkler mi sizi siz yapan? Ne arıyorsanız, hangi renkte heyecan duyuyorsanız, ‘o rengi bir denesem mi?’ diye içinizden geçiriyorsanız NOTE koleksiyonlarındaki rujlar tam sizlik! 

Parlayan aksesuar

El işçiliği ile üretilen, yüksek kaliteyi; ustalık, zanaat ve kusursuz tasarımlarla buluşturan Poison by Kıramer; el 

yapımı aksesuar işleriyle yeni yılın ‘parlayan yıldızı’ olmaya hazırlanıyor!