Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Metal detaylar göz alıyor 

Ünlü markaları Vakko çatısı altında bir araya getiren Vakko Couture kırmızılar, parlak, gösterişli lurex ve metal detaylar, fırfırlar, yüksek yakalar, romantik ve minimal seçeneklerle göz alıcı bir görünüm vadediyor. 

Sevdiklerinizi ödüllendirin  

SHEAFFER’ın yeni yıla özel serisi Sheaffer Award ile sevdiklerinizi ödüllendirin... Sheaffer’in yeni yıla özel kalem serisi 'Sheaffer Award' dinamik ve spor tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Sheaffer’in klasikleşmiş tasarımlarının dışına 

çıkarak tasarladığı farklı ve genç bir çizgiyle sahip Sheaffer Award ile yeni yılda ödül sevdiklerinizin olacak…

Romantizmin rengi  

Birbirinden şık iç giyim koleksiyonları hazırlayan Ayyıldız, yılbaşı için de aşkın, romantizmin rengi kırmızının başrolde olduğu modeller hazırladı. 

Kombinlerinizin vazgeçilmezi 

Kalite ve şıklığıyla her tarza hitap eden ‘house of N.İ.N’ marka clutch çantalar, kombinlerinizin vazgeçilmez aksesuarı olmaya aday. Yeni yılda sevdiklerinize özel bir hediye armağan etmek istiyorsanız @houseof.n.i.n 

Instagram hesabını mutlaka ziyaret edin.

Mükemmel temizlik 

Üstün teknolojili ürünlerle geleceği evinize taşıyan Siemens, küçük ev aletlerinde yıl sonuna özel kampanyalar sunuyor. Evinizin bir numaralı yardımcısı ütülerden mükemmel temizlik sağlayan şarjlı süpürgelere kadar pek çok ürünleriyle Aralık ayında da tüketicileri sevindiriyor. 

Her yaşa ve her zevke uygun

Bu yılbaşında sevdiklerinizi şımartmak istiyorsanız Mecrea’nın her yaşa ve zevke hitap eden şık ayakkabıları, çizmeleri ve botları sizi bekliyor.

Avantajlı indirim 

Kiğılı, şıklığından ödün vermeyen erkekler ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için sezonun son fırsatını 

sunuyor. Yılbaşı gecesine şıklığıyla damga vuracak Kiğılı erkeğini, sezon ürünlerinde 2.ürüne yüzde 50 indirim avantajı ve hediye paketleri bekliyor.

Beslenmeyi eğlenceli kılıyor 

Tasarımlarıyla bebeklerin beslenmesini eğlenceli hale getiren Suavinex, 3 yeni koleksiyon hazırladı. Birbirinden 

sevimli figürler ile bezeli Dinos, Swallows ve Indians serileri; biberon, emzik ve emzik zincirleri içeriyor.  Koleksiyonlardaki fonksiyonel ürünlerle anneler şık kombinler de yapabiliyor.

Daha kalın saçlar için 

Birçok alanda pozitif oluşuma ulaşmayı sağlayan quantum, Bioxcin’in son ürünü Quantum Bio-Activ Serum’un da esin kaynağı oldu. Daha kalın, gür saç telleri sağlayan ve dökülmeyi önleyen etkisiyle öne çıkan Quantum Bio-Activ Serum; saçlarda uyanışın, gücün ve sağlığın gücünü simgeliyor. 

Swaroski ışıltısı 

NetWork’ün özel koleksiyonunda gömlek, denim ve trikolar başrolde. Ayrıca Elif Cığızoğlu’nun 5 bin 800 adet swarovski kullanarak tasarladığı elbise İstinyePark NetWork mağazasının vitrinini süslüyor.

Zarif hatları belirliyor 

Cengiz Abazoğlu adL için hazırladığı yeni yıl koleksiyonuyla, 2017 kadınının zarif hatlarını belirliyor. adL ve CENGİZ ABAZOĞLU yeni yılda modern ve klasik çizgilerin en cool birleşimi olarak karşımıza çıkıyor.

Zengin kahvaltı seçeneği

Rumeli Hisarı’nda konumlanan Türkiye’ nin ilk deniz ürünleri brasserie’si Kiss The Frog, zengin kahvaltısıyla boğaz hattına sağlıklı ama iştahlı kahvaltıyı getirdi! Odun fırınından çıkan Bacon & Egg kahvaltı pizzaları, spor sonrası çok acıkanlar için sağlıklı ve iştahlı kahvaltı tabağı, ev yapımı börekler ve dahası yer  alıyor.

Bu kalemler anlam yüklü 

Cross® Peerless Fonderie 47 Rollerball ile yeni yılda sevdiklerinize çok anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Afrika’daki AK 47 silahlarının imha edilmesine katkı sağlayacak bu eşşiz kalemle sevdiklerinize çok anlamlı bir yılbaşı hediyesi verebilir ve yeni yıla özel bir anlam yükleyebilirsiniz.

Ulaşılabilir fiyatlar 

Ulaşılabilir fiyatlarla yaşam alanlarınızı güzelleştiren, ev tekstili ve dekorasyonunda vazgeçilmez olan English Home; yeni teması 'Kış Masalı' ile yaşam alanlarınıza romantik kışı taşıyor.

Paletler tasarıma dönüşüyor  

Ahşap paletleri ‘yeni dönüşüm’ tanımıyla tasarım mobilyalara dönüştüren ByPallette; yılbaşı hediyesini hala seçmeyenler için farklı, doğal, anlamlı ve pratik hediyeler öneriyor... Her biri sürdürülebilir üretimin bir parçası olan tasarımları, yeni sahiplerinin hayatına doğal bir dokunuş yapacak...

Tasarım ürünler 

Yılbaşı hediyesi almak isteyenler, ‘Suzininrenkleriinstagram.com’ dan uzun bir tasarım, çizim ve boyama süreciyle hazırlanan el yapımı aquarella resimleri online sipariş vermeniz mümkün. 

Gizli güzellikler 

DESA, yeni yıl alışverişini küçük detaylarda gizli güzelliklerle taçlandırıyor. En özel kıyafetlerinizin tamamlayıcısı el çantaları, hayatın en şık parçası cüzdanlar ve kaliteli kemerler, DESA mağazalarında sizi bekliyor.

Özgür ruhlara ayrıcalık 

Harley-Davidson yılbaşı partilerinde tarzıyla öne çıkmak isteyen özel ruhlara, tokalar, bağcıklar ve zımbalar hareketlendirilen ayrıcalıklı bir koleksiyon sunuyor. 

Sade ama şık tasarımlar 

Tekin Seyrekoğlu Mücevherat, sevdiğine değerli bir hediye vermeyi arzu edenler için özel bir tasarıma imza attı…

Gelirler Kanserlerle Dans Derneği’ne

Modacı Hatice Gökçe’nin kiraz çiçeklerinden ilham alarak tasarladığı 'Umutlar Çiçek Açsın' t-shirtleri Yargıcı mağazalarında ve shop.yargici.com.tr’de satışa sunuluyor ve gelirin tamamı Kanserle Dans Derneği ve Europa Donna Türkiye’ye bağışlanıyor.

Banyo yapmak daha keyifli 

Sephora’nın yeni banyo koleksiyonu sayesinde banyo yapmak artık daha parıltılı ve daha keyifli. Eşsiz kokusuyla 'pamuk çiçeği', mükemmel badem, keten, bal ve beyaz misk karışımı banyonuza taşınıyor.