Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Koleksiyona yenisi ekleniyor

Samsonite iş hayatının yoğun temposunun, özellikle sonbahar ve kış aylarında yağmurlarla birlikte çekilmez bir hal aldığını biliyor ve Pro-DLX şemsiyeleri muhteşem bir işçilikle sizlere sunuyor. Pro-DLX şemsiyelerle, kalitesi ve kullanışlılığı tescillenmiş Samsonite şemsiye koleksiyonuna bir yenisi daha ekleniyor.

Bütün çocukların bir numarası

Maceraperest ve hayal gücü yüksek çocuklar için tasarladığı modelleriyle hem kız hem de erkek çocuklarının bir numarası olan Skechers, rahatlığıyla da ailelerin kalbini kazanıyor.

Her bedende şıklık

Yeni sezonda doğanın renkleriyle birlikte sonbahar ruhundan ilham alan, her bedende şıklığı vadeden Love my body Women, Girl ve Dark koleksiyonlarıyla farklı kimliklerde gece ve gündüz dinamik bir hayatı simgeliyor.

Soğuklara en şık cevap

Vekem Kış koleksiyonlarında bulunan siyah, bebe mavisi, yağ yeşili gibi farklı renk alternatiflerindeki kaşmir paltolar ve yine sezonun öne çıkan renklerinden toz pembe peluş kabanlarla soğuklara en sıcak ve en şık cevabı verin!

Kaykay kültürünün mirasçısı

Soğukların iyice yüzünü göstermeye başladığı bu dönemlerde kaykay kültürünün tescilli mirasçısı Vans, All Weather Mountain Edition koleksiyonunda yer alan montlarla moda severlerin gözdesi oluyor. Su geçirmez yapıdaki yenilikçi ceketlerle, kış aylarının soğuklarını stilinizi konuşturarak göz ardı edebilirsiniz.

Uygun epilasyon deneyimi

Philips, vücudun tüm bölgelerinin özelliklerine uygun epilasyon deneyimi sunan Lumea Prestige’in SC2007 veya SC2009 modellerinden birini alana, çok şık bir Network cüzdan hediye ediyor.

Derinlemesine temizlik

Karma ve yağlı ciltlerin günlük kullanıma uygun Bioderma Sébium Foaming Gel, cildi derinlemesine temizlerken, cildi kir ve makyajdan da arındırıyor.

Kışa meydan okuyor

Harvey Nichols’ın kış aylarındaki en hit markalarından MSGM renkli tavrıyla kışa meydan okurken, Moon Boot’un dayanıklı ve konforlu modelleriyle soğuk kış günlerinde ayaklarınızı ısıtmaya devam ediyor. Bu iki marka sezona renkli bir işbirliğiyle ‘merhaba’ diyor. 2016 Sonbahar/Kış sezonunda renkli ve modern çizgisiyle MSGM markası Moon Boot işbirliğine imza atıyor.

Cansız görünümden kurtulun

Saç uçlarının cansız görünümünden kurtulmak için tek çözüm onları kestirmek değildir. Kérastase teknolojileriyle sadece 10 dakikada saç uçlarında mucizevi onarım ve koruma...

Yolculuk temasıyla ön planda

2016-2017 sonbahar kış sezonunda yolculuk temasıyla ön planda olan Karaca sizi şık bir yolculuğa çıkarmaya devam ediyor. Karaca, ürün çeşitliliğiyle alışveriş severlere farklı seçenekler sunuyor.

Modası asla geçmeyecek

Dockers’ın bu sezon koleksiyonuna ilk kez dâhil ettiği The Best Pressed, şık bir takım elbise pantolonunun detaylarıyla rahatlığı buluşturuyor. Hem blazer ceket ve ışıl ışıl bir çift ayakkabıyla hem de bir süveter ve loafer’larla kombinlenebilen bu yepyeni model, düğünlerden iş yemeklerine her ortamda jilet gibi bir görüntüyü garantiliyor.

Hayal güçleri gelişiyor

NT, boyanabilir ayakkabılar Joy Colours’ı ürün gamına kattı. Çocukların önce boyayıp sonra kullanabilecekleri ayakkabılar; onlara hayal güçlerini geliştirme fırsatı sunuyor.

Kusursuz dudaklarla dikkat çekin

NIVEA’nın, nemlendirme, bakım, renk ve aromayı bir arada sunan yeni ‘Böğürtlen Dudak Bakım Kremi’, kusursuz dudaklarıyla dikkat çeken kadınların çantalarından eksik olmuyor. Gerçeğini aratmayan böğürtlen aroması ve bordo rengi veren ışıltılı pigmentleri sayesinde kullananı şımartan yeni ürün, içerdiği yoğun nemlendirici formülüyle dudaklara ihtiyacı olan nemi de sağlıyor.

Saç derisi arınıyor

Klorane Isırgan Otu Ekstreli Şampuan’ın içeriğindeki ısırgan otu köklerinin ana bileşenleri tonik etkisi yaratarak, saç derisini arındırıyor, aşırı çalışan yağ bezlerinin aktivitesini azaltarak, sebum üretimini hızla dengeliyor.

Gözler üzerinizde

FLO’DA hem yılbaşı gecesi için tüm gözleri üzerinize toplayacak hem de sevdikleriniz için hediye niteliğinde birçok model yer alıyor.

Anahtar parçalar

Trendyol’un ulaşılabilir moda felsefesiyle, Raisa&Vanessa’nın çizgilerin ucundaki tasarım anlayışı birleşti. Ortaya, her bir tasarımı kadınların dolabında anahtar parça olacak göz alıcı bir koleksiyon çıktı. Trendyol; Couture dünyasının cesur ikizleri Raisa&Vanessa iş birliğiyle yüksek modayı hızlı modaya adapte ediyor.

Favori adres

Dünyaca ünlü markaların klasik modellerinden son trendlere onlarca sneakerı bir arada bulabileceğiniz Sport in Street, sneaker seçiminde favori adres olmaya devam ediyor.

Enerji katıyor

Kelebek, şık ve modern yılbaşı hediyesi almak isteyenlere hitap ediyor. Beyaz rengiyle bulunduğu odalara ferahlık katan Mollis kütüphane evlerin enerjisini değiştiriyor.

USB şarjlı priz

Bina elektrik ve dijital altyapı ürünleri ve sistemleri konusunda uzman Legrand, son teknoloji kullanarak geliştirdiği USB şarjlı, parafudr korumalı topraklı prizi ile kullanıcılarının beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Klasikten vazgeçmeyenler

Sofra tasarım uzmanı Bernardo, klasikten vazgeçemeyenleri sadelik ve doğallıkla bezenmiş sofralara davet ediyor. Bernardo ahşap ürünleriyle rustik cazibesini yakından keşfedin.