Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Kalın ve güçlü kökler

Yorulan saçları dinlendirmek, daha sağlıklı canlı ve parlak bir görünüm kazanmasına destek olmak için Elidor, iki değerli bitkinin gücünü ortaya koyuyor: “Ginseng ve Angelica” ürünlerin içerdiği Ginseng ve Angelica bitkilerinin kalın ve güçlü kökleri topraktaki vitamin ve mineralleri emerek bitkinin kökten uca sağlıklı büyümesini sağlıyor.

Cazibe uyandırıyor

22 yıl o¨nce yaratılan Re^ve de Miel® Besleyici Dudak Balsamı bugu¨n Nuxe’u¨n en sevilen u¨ru¨nleri arasında yer alıyor. Her yıl kuru ve c¸atlamıs¸ dudaklardan s¸ikayet edenlerin tercih ettigˆi Re^ve de Miel® Besleyici Dudak Balsamı, o¨zellikle besleyici ve rahatlatıcı formu¨lu¨nu¨ tamamlayan bu¨yu¨leyici kokusuyla cazibe uyandırıyor.

Birbirinden lezzetli meyve suları…

Dünyanın 1 numaralı meyve suyu markası Tropicana, ünlü gastronomi uzmanı Vedat Başaran ile mutfağa gird ve sezonunda toplanan meyvelerle pek çok referans meyve suları yarattı.

Özel koleksiyonlar

Boyner Grup'un Akmerkez'deki yeni mağazası WEPUBLIC, ayakkabılara geniş bir alan ayırıyor. Türkiye’nin en büyük ayakkabı katında WEPUBLIC, markaların özel koleksiyonları, ilham veren 70’i aşkın markanın, 600’e yakın modeli ve karakteristik parçalarıyla zengin bir dünyanın kapılarını açıyor.

Özgün tasarımlar

Türkiye’nin en beğenilen ve takip edilen tasarımcılarının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan ve bünyesine yepyeni markaları katarak büyüyen Gizia GATE, yaratıcı ve özgün tasarımlarıyla sizi heyecan verici bir alışveriş

deneyimine davet ediyor.

Güvenle hareket edin

Nike tasarım ekibi, iki yıl önce Nike LunarEpic Flyknit’i geliştirmeye başladığında ayakta yokmuş hissi veren, üstün esneklik ve yumuşaklığa sahip, hareket halindeki vücuda uyum sağlayan bir koşu ayakkabısı yaratmayı amaçladı. Koşunun geleceğine uzanan Nike, LunarEpic Flyknit Shield ile tüm bu özelliklere ek olarak her türlü hava koşulunda rahat ve güvenle hareket etmeyi sağlayan bir koşu ayakkabısı yarattı.

Alternatif kombinler

Koton, yeni sezonun favori parçalarından biri olan trikolar için trendleri belirliyor ve moda tutkunlarına 5 farklı konsept sunuyor. Bu özel konseptlere göre hazırlanan trikolar, hem günlük şıklığın aranılan parçalarını hem de gece stilinin alternatif kombinlerini oluşturuyor.

Şehir hayatını yaşayın

Yeni sezonda modaya yön veren stiliyle iddialı bir koleksiyon hazırlayan MUDO, şehir hayatını doyasıya yaşayan kadına sesleniyor. #backtoMUDO konseptiyle hazırlanan ve modanın en iyi fiyata sunulduğu koleksiyon şehir hayatının yoğunluğunda şıklığından ve stilinden ödün vermeyen özgür kadın hikâyeleri anlatıyor.

Hayatınıza şans getirecek

Melis Göral’ın güçlü kadınların ruhuna ışık tutacak “Queensland” Koleksiyonu sıra dışı tasarımlarla hayatınıza şans, güç ve mutluluk getiriyor. Beden ve ruhunuzu tüm kötülüklerden koruyan, gizli güzelliklerin anahtarı olan koleksiyon; kadını özgür, üretken ve her daim güçlü kılıyor.

Nem seviyesini düzenliyor

Eau Thermale Avène Hydrance Optimale Nem Serum’u, Avène Termal Su açısından zengin yapısı sayesinde ciltte optimal nemlendirme sağlar ve rahatlatır. 3D gel yapısı sayesinde nem seviyesini düzenler ve Avène Termal Suyunun cilt yüzeyinde tutulmasını sağlar. Nemsizlikten kaynaklanan kırışıklıkları ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Baştan çıkarıcı iksir

Givenchy paradoksun özünü yeni boyutlara taşıyan bir koku oluşturur. Melek gibi parlak, karanlık kadar ele geçirmesi zor... L'Ange Noir Eau de Parfum, baştan çıkarıcı bir aşk iksiri gibi: zarif, cesur, eşsiz ve sonsuz arzulanan…

Sağlıklı ve güçlü saçlar

Nemini ve sağlığını yitiren saçlar, antioksidan etkisi bulunan Ashley Joy Argan ve Zeytinyağlı Şampuan ile yeniden sağlığına kavuşuyor. İçeriğindeki yoğun argan ve zeytinyağı özleriyle gençlik ve sağlık aşılayan şampuan, kırılmalara karşı kalkan görevi üstlenerek saçların daha canlı, sağlıklı ve güçlü olmasını sağlıyor.

Sevenleri şaşırtıyor

Yenilikçi ve enfes ürünleriyle sevenlerini her zaman şaşırtmayı başaran Burger King® dışı çıtır çıtır, yepyeni ürünü “Tırtıklı Patates”i lezzet severlerin beğenisine sunuyor.

İhtişamlı görünüm

Tüm dünyada dört gözle beklenen ve yine büyük ses getirmesi beklenen Victoria’s Secret’ın geleneksel defilesinde, Max Factor makyaj uzmanları Victoria’s Secret meleklerinin kusursuz ve ihtişamlı bir görünüme sahip olmalarını sağlayacak.

Kuruluk sorunu yaşıyorsanız

Soğuk havalarda cildimiz nemini kaybedip tahriş olabiliyor. Bu problemi önlemenin yolu cildi nemlendirirken yenileyen ürünlerden geçiyor. Cosmed, kuruluk sorunu yaşayan ciltlere Day-to-Day Vanilyalı Nem Maskesi ve Soft El Bakım Kremi ile çözüm sunuyor.

Saç bakımında çığır açıyor

İngiltere’de geliştirilen Revansyl saçın hem köküne hem dışına etki ederek saç bakımında yeni bir çığır açıyor... Akademi Saç Terapi’nin davetlisi olarak  saç kök hücrelerini canlandıran, bio teknoloji harikası “ Liquid of Gold” olarak tanımlanan Revansyl için Denise Lundie Shields 8-13 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul›da olacak...

Doğal lezzet

Sütaş Tatlımmm, Sütaş Çiftliği'nin taptaze sütleriyle nefis çikolata, muz, vanilya ve fındığın bir araya geldiği doğal lezzetli, ailecek çok seveceğiniz bir puding. Üstelik içerdiği bol sütle hafif bir tatlı alternatifi arayanların da gönül rahatlığıyla yiyebileceği masum bir tatlı… Sütaş Çikolatalı Tatlımmm’ın 110 gramlık paketi sadece 116 kalori.

Lezzet tutkunlarına kapıları açıyor

Türkiye’de her yıl 400 milyonu aşkın kişiye hizmet veren TAB Gıda, ürün kalitesi ve gıda güvenliği sırlarının kapılarını lezzet tutkunlarına açıyor. BurgerKing®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci® markalarıyla tüketicilerin favorisi olan TAB Gıda, üretimden restorana uzanan lezzet yolculuğunu www.neyediginibil.com platformunda, gıda güvenliği standartlarını ve ürün kalitesini şeffaf bir dille anlatıyor.

Konfor sunuyor

Dikiş makinesinin mucidi SINGER, dikiş dikerken evde kimseyi rahatsız etmek istemeyen hanımları, şimdi sessiz çalışan Quantum Stylist 9985 modeliyle tanıştırıyor. Seri ve sessiz çalışma özellikleriyle benzerlerinin arasından sıyrılan ürün, dikiş alanını aydınlatma özelliği sayesinde gece geç saatlerde bile rahatça dikiş yapabilmeniz için tüm konforu sunuyor.

Şıklığın zamansızlığı

Vakko’nun çok yönlü tasarım çizgisini evlere, bahçelere ve teknelere taşıyan Vakko Home, Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun ilhamını edebiyattan alıyor… Lübnanlı yazar Amin Maalouf’un Afrikalı Leo eserinde yer alan Granada, Fas, Roma ve Kahire şehirlerinin izlerini taşıyan koleksiyon, Vakko Home şıklığını zamansız bir estetik anlayışla mekanlara yansıtıyor.

En büyük yardımcı

Paşabahçe’nin uzun yıllardır mutfaktaki en büyük yardımcısı Borcam, yepyeni ürünleriyle ürün portföyünü geliştirmeye devam ediyor. Tek kişilik sunumlar yapmak isteyenler için hazırlanan küçük Borcamlar raflardaki yerini aldı.