Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Canlandırıcı güzellik 

Divine Harmony’de, yaşlanma karşıtı iki içeriğin yenileme gücü mükemmel bir şekilde bir araya getirilir. Divine Harmony Cream bizi toprak, mersin çiçeği, ölmez otu ve misk kokularıyla saran Akdenizin temiz sularıyla çevrili canlandırıcı Güzellik Adasını götürür. Kremin dokusu cilt gibi yumuşak ve incedir. Cilt hızla aktif içeriklerini emer.

Yaşam kalitesine önem veriyor

Kurulduğu günden bu yana insana, çevreye ve yaşam kalitesine önem veren HOTİÇ, Parıltı Derneği ile görme engelli çocuklar yararına gerçekleştirdiği 'Hayaller sınırsızdır' projesiyle sosyal sorumluluğa verdiği önemi bir kez daha kanıtladı. Hotiç, görme engelli çocukların kendine güvenen, kendisi ile barışık, çevresiyle uyumlu, meslek sahibi ve toplumda saygın yeri olan mutlu bireyler olabilmeleri amacıyla yola çıkan Parıltı Derneği ile biraraya gelerek çocukları resim atölyesine davet etti ve onların hayal güçlerini renklerle buluşturmalarını sağladı.

Kadınların tercihi 

Hızlı moda akımının öncüsü Trendyol, Sonbahar-Kış 2016 trendlerini yansıtan koleksiyonlarıyla bu sezon da modaseverlerin gözdesi olacak. El işçiliği ve nostaljik tasarımlardan ilham alan yeni sezon koleksiyonlarında ofis, casual ve street >
tercihi haline gelecek.

Mucizevi etki
Kadınların başlıca güzellik sırları arasında yer alan yağlar; L’Oréal Paris uzmanlığında Türk kadınlarıyla buluşuyor. L’Oréal Paris Mucizevi Yüz Bakım Yağı yüzde 98 doğal kaynaklı içeriklerden, her biri farklı mucizevi etkilere sahip olan cilde özel 10 yağdan; Jojoba, Kuşburnu, mercanköşk, biberiye, sardunya, gül, papatya, portakall ve lavandin yağlarından oluşuyor ve aromatik kokusuyla eşsiz bir deneyimle buluşturuyor. 

Pozitif ulaşım 
Fizikten düşünceye kadar farklı alanlarda kullanılan ve pozitif oluşuma ulaşmayı sağlayan quantum, Bioxcin’in son ürünü Quantum Bio-Activ Şampuan ve Serum’un da esin kaynağı oldu.

Moda tutkunlarının buluşma noktası 
Türkiye’nin en geniş ayakkabı koleksiyonuyla moda tutkunlarının buluşma noktası Mecrea, sonbahar-kış sezonunu açtı. Her hafta 50 yeni modelin eklendiği Mecrea’nın yeni koleksiyonda blok topuklu ayakkabılardan sivri burunlara, püsküllerden metalik etkiye trendleri yansıtan yüzlerce ayakkabı var.

Doğaya dönüş 
Yeni sezonda doğaya dönüş mottosu ve yeni anlatımlarıyla tavrını ortaya koyan NetWork, detaylarla hareketlenen koleksiyonuyla oldukça iddialı… Geometrik desenlere teslim olacağımız mevsimde, renk ve kumaş birliktelikleriyle NetWork yeni bir oluşuma imza atıyor.

Sezon ortası indirim 
Forever New, mevsim geçişinde farklı sezonlara ait parçaları kombinlemek isteyen kadınlar için yüzde 50’ye varan sezon ortası indirimi başlattı. Her koleksiyonunda farklı bir hikayeyle karşımıza çıkan Forever New’in zamansız tasarımları ile modaseverler, ofisten hafta sonu buluşmalarına kadar her ortamda zarif duruşlarıyla dikkat çekiyor.

Eşsiz fırsatlar 
Her beğeni için farklı ayakkabı modellerini geniş bir yelpazeyle sunan Ayakkabı Dünyası,ofiste şıklığıyla ön plana çıkmak isteyen kadınlara eşsiz fırsatlar sunuyor. Ofis ortamında rahatlığından ödün vermeden tarzını yansıtmak isteyen kadınlar, Ayakkabı Dünyası’nın sonbahar-kış koleksiyonunu tercih ediyor.

Özenli görünüm
Her sezon tasarımlarıyla fark yaratan Beymen Collection, 2016-2017 Sonbahar- Kış sezonunda erkekler için birbirinden şık ve rahat gömlek seçenekleri sunuyor. Koleksiyonun sartorial gömlek grubunda, slim fit kalıplar, İngiliz ve İtalyan yakalar dikkat çekiyor. Ütü gerektirmeyen non iron gömlekler ise şık ve özenli bir görünüm sunuyor. 

Geçmiş yıllar bugüne taşınıyor
Tergan, 2016-17 Sonbahar- Kış Koleksiyonu’yla 90’lı yılların moda akımlarından ilham alıyor. Farklı dokuların birleştirilerek tasarlandığı ayakkabı ve çanta modelleri, sonbaharda tarzına farklılık katmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Şık deri görünüm
Deborah Milano, deri efektli yeni ojesiyle manikürü sanata dönüştürüyor. Deri görünümlü tırnaklar için sınırlı sayıda üretilen ojenin 4 rengi var; gri, mavi, kırmızı, mor.

Eşsiz lezzetler 
Özsüt misafirleri, sonbaharı çok özel bir lezzetle karşılayacak. Sadece Eylül ayı boyunca sunulacak Kayısılı ve Fıstıklı Pasta, çikolatadan limon rendeli yoğurtlu mousse’a uzanan eşsiz tatlarıyla her çatalda ayrı bir şölen yaşatacak.

Sonbahar rüzgarı 
Ev tekstilinin sevilen markası Özdilek, hazan mevsiminin yavaş yavaş kendini hissettirdiği şu günlerde mor, pembe ve mavinin tonlarının birleştiği yumuşacık nevresim takımlarıyla evinde sonbahar rüzgârları estirmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

Eşsiz enerji
Bitkilerde saç bakımı konusunda uzman PHYTO, saç dökülmesine karşı yeni çıkarttığı şampuanı PHYTOLOGIST 15 şampuanla saçlara ikinci bir hayat vaad ediyor…  Eşsiz enerji verici şampuan ve dökülme karşıtı bakım PHYTOLOGIST 15 ile sağlıklı saçlara kavuşmak hayal değil.

Sofralar renkleniyor 
Klasik İngiliz tarzının ötesinde ev tekstili ve dekorasyonunda trend yaratan English Home, Sonbahar temalı yeni ürünleriyle sofralarınızı renklendiriyor. Dönem trendlerini ulaşılabilir fiyatlarla yaşam alanlarınıza taşıyan, hayalinizdeki evi oluşturmanıza yardımcı olma tutkusuyla yola çıkan English Home, kısa zamanda evini önemseyen ve dekorasyonu sevenlerin beğenisini kazandı.

Raflarda yerini aldı 
Tam tahıllı gevrek ekmekte dünyanın lider markası Wasa, ürün gamını genişletiyor. 40’ı aşkın ülkede sağlıklı beslenmek isteyenlerin tercihi olan Wasa, gluten ve laktoz hassasiyeti olanlarla glutensiz beslenmeyi tercih edenler için özel reçeteyle ürettiği glutensiz gevrek ekmeğiyle Türkiye’de raflarda yerini aldı.

Sosyol sorumluluk kampanyası 
Akıllı telefon uygulaması Getir, Nestlé Purina ile birlikte düzenlediği #barınakhayvanlarıdoysun temalı sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında Nestlé Purina markalı kuru kedi ve köpek mamalarını barınak hayvanlarına götürecek.

Şıklığa yolculuk
“Yolculuk” temasıyla ön plana çıkan Karaca giyim sizi şıklığa doğru yolculuğa çıkarıyor. Yeni sezonun ilk fırsatını alışveriş severlerle buluşturan Karaca, özel sürpriziyle 400 TL’lik alışverişinize 125 TL, 1000 TL’lik alışverişinize de 400 TL’lik para puan kazanma fırsatı sunuyor. Anında kazanılan para puan istenildiği zaman harcanabiliyor.

Tüm konforu sunuyor 
SINGER, dikiş dikerken evde kimseyi rahatsız etmek istemeyen kadınları, şimdi sessiz çalışan Quantum Stylist 9985 modeliyle tanıştırıyor. Benzerlerinin arasından sıyrılan ürün, dikiş alanını aydınlatma özelliği sayesinde gece geç 
saatlerde bile rahatça dikiş yapabilmeniz için tüm konforu sunuyor.

Erişilebilir 
100 yılı aşkın süredir her türlü güzellik ihtiyacını karşılayan yenilikçi ve erişilebilir kozmetik ürünler geliştiren Garnier, Türk kadınlarını bir yenilikle daha buluşturuyor. Asya’nın gelişmiş cilt bakım kültüründen esinlenerek nemlendirmenin pratik yolunu hayata geçiren Garnier, 'Nem Bombası Kâğıt Maske'yi kadınların beğenisine sunuyor.