Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Aydınlık bir cilt için

Yorgunluğun ve yaşlanmanın en belirgin yeri göz çevresidir. Sağlıklı ve aydınlık bir göz çevresi için gerekli olan tüm bakımı sunan Fransız dermokozmetik markası Lierac’ın Diopti göz çevresi bakım serisi, gözaltı morlukları, kırışıklıkları ve şişlikleriyle savaşarak aydınlık ve dinlenmiş bir cilt sunuyor.

Akıllı diş fırçası Oral-B Genius

Diş fırçalama deneyimini akıllı teknolojilerle bir adım öteye taşımak üzere tasarlanan yeni Oral-B Genius, fırça içerisinde yer alan hareket sensörüyle bluetooth üzerinden bağlanılan akıllı telefonunun kamerasını kullanarak kullanıcısını takip eden ve hiçbir alanı atlamadan diş fırçalanmasını sağlayan ‘Pozisyon Algılama Teknolojisine’ sahip.

Rahatlatıcı etki

Aşırı sıcaklar, hava kirliliği, stresli yaşam, uygun olmayan şampuanlar ve saçları çok sık yıkamak saç derisinde kronik bir rahatsızlık yaratabilir. İstediğiniz sıklıkta kullanabileceğiniz Ducray Sensinol Şampuan; saç derinizdeki batma, kaşıntı, yanma ve hassasiyete karşı rahatlatıcı etki sağlıyor.

Sadakatin sembolü

Eylül ayının ‘şans taşı’ olarak bilinen, bağlılığın, sadakatin, sevginin ve asaletin sembolü safir, Ariş Pırlanta’nın şık tasarımlarıyla sonbaharı sıcacık bir ‘merhaba’ ile karşılıyor.

Farklı doku, güçlü tasarımlar
KİP, ‘Hayat iyi değil, mükemmel!’ söylemiyle sonbahar-kış sezonuna iddialı bir giriş yapıyor. Erkekleri yoğun iş temposunda hayatı güzelleştirmenin yollarını keşfetmeye davet eden KİP Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda desen ve formlara farklı doku kazandıran tasarımların güçlü etkisi hissediliyor.

Işıltılı ve renkli saatler 
Yaz, sıcak yüzünü gösterdi… Tıpkı doğa gibi moda da renklendi. Yazın ışıltılı ve renkli tarzına NACAR’ın yeni saat koleksiyonu da eklendi. Nacar’ın Trendy serisinde yer alan yeni yaz modelleri, göz alıcı ve farklı olmayı seven kadınların tercihi. 

Plajların ve gecelerin hâkimi 
Bonesta Swimwear’a özel akıllı bikini tasarımlarıyla her kadına bikini giyme özgürlüğü veriyor. Özellikle burç koleksiyonuyla öne çıkan koleksiyonda vahşi doğa, çiçekli, geometrik desenler, çift renk kombinasyonları yer almakta. Bu yaz bikiniler hem plajda hem de gecelerin hâkimi olacak.

Hayalleri süslüyor 
Zamansız çizgiler, görkemli kumaşlar, tüller, gupür danteller ve gösterişli taşların sentezlenmesiyle kişiye özel olarak hazırlanan Akay 2017 gelinlik koleksiyonu, genç kızların hayallerini gerçeğe dönüştürecek. 

Doğallıkla harmanlandı
Ramsey’in ünlü The Giver filminden ilham alan 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, fantastik dünyanın renklerini ve kavramlarını renkli bir o kadar da gerçek dünyanın doğallığıyla harmanlıyor. Şıklık ve rahatlık temasını sahiplenen koleksiyonda siyah, gri, lacivert gibi renkler bordo, yeşil, taba gibi güçlü renklerle buluşuyor.

Gelin adaylarına fırsat Akay Gelinlik, 
gelin adaylarının rüyalarını süsleyen modellerini ‘yaz sonu kampanyası’ ile uygun fiyatlarla satışa sunuyor. Akay Gelinlik’in birbirinden çarpıcı koleksiyonu, tüm zamanların en romantik dokunuşu olan dantel, güpür ve tüllerle gelin adaylarının zarafetini ortaya çıkartıyor. 

Enerjik koleksiyon 
Sonbaharın habercisi eylül ayı, Gap’in enerjik denim koleksiyonuyla taçlanıyor. Gap’in Sonbahar 2016koleksiyonuenerjisini 
yüksek tutmak isteyen kadın erkek herkesi, denim ağırlıklı parçaların büyüsüne davet ediyor. 

Madonna’nın vazgeçilmezi
Tüm zamanların en büyük stil ikonlarından olan Madonna, gücünü ilerleyen kadından alan Kısmet by Milka’dan vazgeçemiyor. Kısmet By Milka tasarımı M yüzüğünü sıkça kullanan Madonna, yaşlılık izlerini silmek için 
ellerinden geçirdiği estetik ameliyat sonrası Kısmet yüzüğünü parmağından hiç çıkarmıyor.

Şıklık detaylarda gizli
Bu yıl eylül sonbaharın habercisi değil, Banana Republic’in detaylarına gizlenmiş şıklığın ayı olacak. Turuncu, mavi ve yeşilin enerjisine eşlik eden Camel renginin çok özel tarzı, ofise şık bir dönüş yapmanızı sağlayacak. 

Birbirinden şık kavanozlar 
Yiyecekleri en sağlıklı biçimde saklamak ve depolamak için şık alternatifler sunan LAV’ın birbirinden şık kavanoz çeşitleriyle, kışa hazırlık başlıyor. LAV’ın Laura, Mercan ve Sera Kavanoz Serileri geleneksel tarhana, salça, sos ve rengârenk reçellerin saklanmasına zevk ve estetik katıyor.

Mekânlara sıcak dokunuş
Kelebek, retro yorumla tasarlanan Melotis Serisi ile zamansız ruhu yansıtıyor. Ahşabındaki doğallıkla öne çıkan Melotis rafine edilmiş görüntüsüyle mekânlara sıcak bir dokunuş yapıyor.

Saçlar yıpranmaya karşı 
Sık sık yüksek ısı uygulanarak şekillendirilen, düzleştirilen saçlar artık yıpranmaya karşı korumasız değil. Phytosolba Laboratuvarları tarafından üretilen Phytokeratine Sprey tüm saç tiplerine uygulanabiliyor, ayrıca saçın parlaklık kazanmasını sağlıyor. 

Akne oluşumunu önler 
“Sağlıklı bakım herkesin hakkı” mottosuyla yola çıkan Cosmed, her cildin istisnasız en önemli ihtiyacı olan temizlik için jel ve köpük ürünler sunuyor. Cosmed Day-To - Day Temizleme Jeli cildin nem dengesini korurken; Complete Benefit Arındırıcı ve Matlaştırıcı Temizleme Jeli, yağlanmayı dengeliyor ve akne oluşumunu önlüyor.

Leke karşıtı seri
Cilt bakım ürünlerinde öncü BİODER SkinCare ailesi bünyesindeki MelaTone leke karşıtı seri hamilelik, yaşlılık ve güneş lekelerinin 3’ünde de gözle görülür azalma ve devamında gereken korumayı sağlayarak, hayat boyu aynı pürüzsüzlükte kalmanıza yardımcı oluyor.