Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Serinleten kumaşlar 

Karaca, sıcak yaz aylarında serinleten kumaşlarıyla gömlekten trikoya, ceketten ipek bluzlara ve elbiselere, şortlardan tişörtlere kadar kadın ve erkekler için özel koleksiyonuyla moda severleri 'Geyik Günleri' alışverişine davet ediyor. 

Doğal ve ışıldayan güzellik

Garnier saç ve cilt bakımı için geliştirdiği ürünleriyle; yaz aylarında da doğal ve ışıldayan bir güzelliğe kavuşmaya yardımcı oluyor... Tüm enerjisiyle gelen yazın, unutulmaz şekilde geçmesi için Garnier yanında.

Kadınların rüyası

Pırlantanın ışıltısını zarafetle buluşturan LovEver’ın ihtişamıyla göz kamaştıran suyolu bileklikleri, rüyaları süsleyen yaz düğünlerinde ve özel yaz gecelerinde hem gösterişli hem de zarif olmanın lüksünü yaşatacak.

Çarpıcı detaylar

Şehirli erkeğin mücevher markası Atasay Vive Le ROI, tasarımlarındaki çarpıcı detaylarla erkeklerin şıklığına farklı yorumlar katmaya devam ediyor. M.Ö. 3000 yılına dayanan görkemin ince detaylarının kusursuz el işçiliği ile hayat bulduğu Vive Le ROI’nin yeni koleksiyonu 'Piramit'; stil sahibi erkekler için güç, cesaret ve asaletin simgesi olacak.

Gardırobunuzda yer açın
Tchibo’nun organik tarımla elde edilmiş kaliteli pamuktan üretilen ev ve iç giyim ürünleri, doğa için devamlılık sağlarken size ve sevdiklerinize de rahatlık ve keyif sunuyor.

Dünya markaları bir arada
Dünya markalarını bir araya getiren Boyner, indirimlerle yaz alışverişini keyifli kılmaya devam ediyor. Şimdi daha da fazla üründe yüzde 70’e varan indirim ya da Hopi ile yüzde 95’e varan kazanç, Boyner’de sizi bekliyor. Üstelik tişörtler 12.99 TL, şort ve gömlekler 24.99 TL, gözlükler 29.90'dan başlayan fiyatlarla.

Zarafeti Barrus’la yakalayın
Neslişah Yılmaz ve Nur Çağlayan’ın tasarım ve özgünlük aşkıyla doğan Barrus, tasarımın kalbinin attığı İstanbul Nişantaşı’ndaki şık ambiyansıyla dikkat çeken moda evinde ziyaretçilerini ağırlıyor.

Birbirinden güzel renkler
Modern tasarımların öne çıktığı CROSS Nappa Naturel Cüzdanlar Yaz Koleksiyonu için hazırlanan birbirinden güzel renkleriyle tüm kadınların ilk tercihleri arasında yer alacak. Stil sahibi, şık ve kaliteli tasarımlarıyla yıllardır bizleri 
büyüleyen CROSS; Nappa Naturel cüzdanlarının canlı renkleriyle Yaz’a hareket getiriyor... 

İlgi çekici tırnak sanatı
Artık aşina olduğumuz sıra dışı tırnak sanatı örnekleri, gün geçtikçe birer sanat tablosu haline geliyor. Kimine göre abartılı olarak algılansa da bu sezon, ilgi çekici desenler ve renkler Oriflame ürünlerinde de göze çarpıyor.

Kalpleri fethediyor 
Sephora, sezonun en beğenilen ve en çok konuşulan ürünlerini, kozmetik severlerle buluşturmaya devam ediyor. Güzellik tutkunlarının kalbini fetheden favori ürünler, trendleri takip etmek isteyenleri mağazalarındaki Sephora Loves alanında bekliyor.

Kilit parçalar
Home Store’un birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle büyük beğeni toplayan elbiseleri yaz sezonun hit parçaları 
olmaya devam ediyor. Stil sahibi kadınların vazgeçilmez adresi Home Store, sıra dışı şıklığın kilit parçası olan elbiseleriyle kadınları rahatlığına ortak oluyor.

Modernle klasik buluşuyor
Rahatlık, doğallık ve androjen görünümün hayat bulduğu koleksiyon, şıklığından ödün vermeyen 'Hotiç erkeği' için vitrinlerdeki yerini alıyor. Modernle klasiğin buluştuğu koleksiyonda el işçiliğinin önemini vurgulayan el örgüsü 
efektli deriler gündelik kıyafetlerin birer sanat eserine dönüşmesini sağlıyor.

Caudalie’de 'Jason Wu' Damgası!
Dünyaca ünlü tasarımcı Jason Wu, Caudalie’nin kült ürünü Beauty Elixir’in şişesini kendi anlayışıyla yorumladı. Limited Edition Beauty Elixir’e Eylül’de Türkiye’de satışa çıkıyor...

Modifiye kalemler 
Geleneksel klasik kalem formunun çağdaş ve post modern tasarımlarla sentezlenmesinden oluşan, tasarımlarında ufak kalem üretme geleneğini benimseyen Kaweco; klasik sport serisini modifiye ederek tasarladığı Skyline serisini kalem kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Sınırların dışına çıkın 
NARS, 2016 Sonbahar için, beş yeni tonuyla Audacious Liptick, sevilen Audacious Mascara ve yeni Brow Defining Cream ve sınırlı sayıda üretilen Eyeliner Stylos’dan oluşan Audacious Collection’u tanıtıyor. Sınırların dışına çıkan Unrestricted Eyeliner; inceden kalına, parlak veya mat olarak, zifiri siyah ve akışkan çizgiler elde etmenizi sağlıyor.

Matlaşmış ve cansız saçlara elveda
Schwarzkopf’un lider saç bakım markası Gliss şimdi tatilden eve matlaşmış ve cansızlaşmış saçlarla dönmemeniz için farklı seçenekler sunuyor. Serum Deep Repair,  Million Gloss, Ultimate Oil Elixir, Ultimate Repair ve Oil Nutritive 
ürün serileri içindeki sıvı saç kremleri ışıltı saçan, canlı ve sağlıklı saçlar yaratıyor.