Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Kumsallarda fark yaratın

Lidyana.com, yazın son günlerinde ve bayram tatilinde modanın trendlerini kumsallara taşımaya devam ediyor. Dünyaca ünlü markaların yanı sıra özel tasarımlarla da kumsallarda fark yaratacağınız güneş gözlükleri, koruyucu kremler, terlik ve tulumlar Lidyana.com’da sizleri bekliyor. 

Işıl ışıl bir cilt 

Yazın gelmesi ile beraber, cildin kusursuz görünümünü koruması için ihtiyaçları da değişir. Cilt bakım uzmanı L’Oréal Paris, yaz aylarında da pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilt için cildinizin farklı ihtiyaçlarını anlayarak özel çözümler sunuyor. 

Tatiliniz karnavala dönüşecek

Parex, birbirinden canlı 5 renk seçeneğiyle tatili karnavala dönüştüren plaj çantalarını tüketicilere sundu. Türkiye’nin en yenilikçi hızlı tüketim markalarından Parex’in yaşam kategorisinde tasarladığı kullanışlı ve renkli plaj çantaları yazın sıcak günlerinde size eşlik ediyor.

‘Geyik Günleri’ başladı

Karaca, sıcak yaz aylarında serinleten kumaşlarıyla gömlekten trikoya, ceketten ipek bluzlara ve elbiselere, şortlardan tişörtlere kadar kadın ve erkekler için özel koleksiyonuyla modaseverleri “Geyik Günleri” alışverişine davet ediyor. 

Sezonun en hit parçaları indirimde 
Faik Sönmez'in birbirinden çarpıcı 2016 İlkbahar-Yaz ürünlerine yüzde 70’e varan indirimle sahip olmanın tam zamanı. Tüm koleksiyonunu 38 bedenden 52 bedene kadar üreten Faik Sönmez’de sezonun en hit parçalarına yüzde 70’e varan indirimle sahip olabilirsiniz. 

Hastalıklara engel 
Dr. Comfort diyabet ayakkabıları, uzun süre ayakta kalan, hastalıktan dolayı his kaybı yaşayan hastaların tedavi sürecinde ayaklarının zarar görmeden iyileşmesine ve yeni yaraların oluşmasına engel oluyor.

Güvenli bir imaj için...
Vakko Erkek 2016-17 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda Vakko geleneğinden gelen şıklık, genç bir vizyonla yansıtılıyor. Kişiye özel dikilmiş hissi veren, modern kesimli takım elbiseler yumuşak hatlar ve rafine kumaşlarla buluşuyor. Şık, modern ve kendine güvenli bir imaj yaratan koleksiyonda lüks duygusu her zaman olduğu gibi ön planda tutuluyor.

Plajların ve gecelerin hâkimi 
Bonesta Swimwear’a özel akıllı bikini tasarımlarıyla her kadına bikini giyme özgürlüğü veriyor. Özellikle burç koleksiyonuyla öne çıkan koleksiyonda vahşi doğa, çiçekli, geometrik desenler, çift renk kombinasyonları yer almakta. Bu yaz bikiniler hem plajda hem de gecelerin hâkimi olacak.

Güneşe karşı kalkan oluyor
Büyük beğeni toplayan ve kombinleri en trendi şekilde tamamlayan Fix Silver güneş gözlükleri yepyeni modelleriyle sıcak yaz günlerinde güneşe karşı adeta kalkan oluyor. 

Kadınlar stil sahibi 
Debenhams bu sezon modanın nabzını tutmaya devam ediyor. Modaya yön veren tasarımcıların imzasını taşıyan markalarıyla dikkat çeken Debenhams kadınlara stil sahibi görünümler sunuyor. İkonik moda tasarımcılarının koleksiyonlarını ulaşılabilir hale getiren Debenhams, yine sezonun trendlerini moda severlerle buluşturuyor.

Seyahatlerin kurtarıcısı 
Türkiye’nin lider elektrikli ev aletleri markası Arzum’un yeni ütüsü Arzum Trip Partner Seyahat ütüsü, bavullarda 
rahatça taşınabilen hafif gövde ve katlanabilir sapıyla seyahatlerin kurtarıcısı oluyor. 

Emojiler her yerde
Pepsi, emojileri, dijital klavyelerden şişe ve kutulara ve bir de büyük bir sürprizle gözlüklere taşıyor. Pepsimojiler, bir milyondan fazla şişe ve teneke kutuların üzerinde hislerinize tercüman oluyor. 

Stilinden ödün vermiyor
Spor yaparken stilinden ödün vermek istemeyen kadınlar için hazırladığı koleksiyonla büyük beğeni kazanan Koton, şimdi de erkekler için hazırladığı Koton Sport Erkek koleksiyonuyla iddiasını koruyor. 

Etkileyici görünüm
Özel günlerde kadınların en önemli aksesuarları hiç şüphesiz ki ayakkabılarıdır… Kombinleri güçlendirmenin kusursuz formülü olan davet ayakkabılarını yaza özel avantajlı fiyat seçenekleriyle satışa sunan Ayakkabı Dünyası, etkileyici bir görünümün sırrı oluyor.

Yumuşacık dokunuş
Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren TAÇ; doğal, sağlıklı ve yepyeni ürünü Cottonnatura yorganla serin yaz ve sonbahar gecelerine yumuşacık bir dokunuş yapıyor.

Hayatı kolaylaştırıyor
Hayatı kolaylaştıran birbirinden şık ve kullanışlı ürünler tasarlayarak mutfak modasına yön veren Tupperware’in yenilenen Eko Şişe Serisi, canlı renkleriyle yaz mevsimine damgasını vurdu.

Işıltılı ve renkli saatler 
Yaz, sıcak yüzünü gösterdi… Tıpkı doğa gibi moda da renklendi. Yazın ışıltılı ve renkli tarzına NACAR’ın yeni saat koleksiyonu da eklendi. Nacar’ın Trendy serisinde yer alan yeni yaz modelleri, göz alıcı ve farklı olmayı seven kadınların tercihi.