Vitrinde bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Saçları nemlendiriyor

Pantene, saçlarınızı nemlendirip yıpranma belirtileriyle savaşan Pantene Yaza Özel Serisini hazırladı. Bu seri, özellikle de yazın keyfini çıkartırken deniz ve havuzun yıpratıcı etkilerinden çekinen kadınlara göre. Çünkü saçlarınızı 15 
kata kadar güçlendirirken, saçlarınızın yazın da ipek gibi yumuşak olmasını ve sağlıkla parlamasını sağlıyor.

Hayaliniz gerçeğe dönüşüyor

Uzun zamandır merakla beklenen sır açığa çıkıyor. Hayali gerçeğe dönüştüren sıradışı gücüyle dikkat çeken INITIO’nun, doğal özlerden oluşan “Addictive Vibration” kokusu Beymen Zorlu ve İstinye Park, Harvey Nichols Kanyon ve Ankara, Brandroom Nişantaşı,Tasarım Parfüm Butiği La Déesse Nişantaşı ve www.ladeesseshop.com ’da.

Erkeklerin tercihi Kérastase Homme

Erkekler de en az kadınlar kadar farklı saç ihtiyaçlarına yönelik bakımların arayışındadırlar. Özellikle yaz aylarında hava, güneş ve dış etmenlerden dolayı artan saç ihtiyaçları için saç bakımıyla ilgili tüm ayrıntılara hâkim olmak isteyen erkekler, Kérastase Homme serisini tercih ediyor.

Bebek kokulu losyon
Ailelerin güvenilir markası Uni Baby, hafif bebek kokusu içeren bebek losyonuyla cilde yoğun nemlendirme ve bakım sağlıyor. Uni Baby Bebek Losyonu’nu aileler hem bebekleri hem de kendileri için güvenle kullanabiliyor.

İhtişamlı renkler 
2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda doğanın ihtişamını yansıtan canlı renkleri ve modelleriyle dikkat çeken Karaca, kadın ve erkek tüm ürünlerinde yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

Zenginleştirilmiş formül
Yenilenen Palmolive Body Butter Vanilya Aşkı Banyo ve Duş Jeli ile sizi şımartacak bir duş deneyimin hazzını yaşayın! Vanilya özleri ve aromasıyla zenginleştirilmiş kremsi formülü, cildinizi şımartılmış hissetmenizi sağlar. Formülü sabun içermez.

Zenginleştirilmiş formül
Yenilenen Palmolive Body Butter Vanilya Aşkı Banyo ve Duş Jeli ile sizi şımartacak bir duş deneyimin hazzını yaşayın! Vanilya özleri ve aromasıyla zenginleştirilmiş kremsi formülü, cildinizi şımartılmış hissetmenizi sağlar. Formülü sabun içermez.

Kurtarıcı modeller 
Deichmann’ın yaz koleksiyonunda yer alan terlik ve sandaletler seyahat tutkunu kadınların her atmosferde kurtarıcısı oluyor. Rengârenk tonların hâkim olduğu tasarımlar, pembe, kırmızı ve turkuaz yansımalar sezonda kendini gösteriyor.

En büyük yardımcı
Gamze Saraçoğlu’nun İnci Deri Kreatif Direktörü koltuğunda hazırladığı ikinci koleksiyonu olan İnci Deri 2016 İlkbahar/Yaz sezonu sadece ayakkabı modelleriyle değil çantalarıyla da yılın trendlerini yakalıyor. Lacivert, bej, yeşil, bordo ve siyah renklerin bir arada kullanıldığı modeller, her renge sağladığı uyumla kombinlerinizi yaparken en büyük yardımınız olacak.

Kombinlerde anahtar parça
Her mevsimin kurtarıcı parçası tişörtler, kombinlerin içinde kimi zaman göz alıcı bir şıklığa, kimi zaman spor bir stile, kimi zaman da eğlenceli bir görünüme hayat veriyor. Dikkat çekici bir tarz yaratmanın yolunun detaylarda gizli olduğunu bilen Koton ise, kombinlerde anahtar parça olacak tişörtler için birbirinden özel alternatifler ve çok özel tişört serileri sunuyor.

Suya dayanıklı powerbank
İtalya’nın önde gelen mobil aksesuar markası SBS tarafından geliştirilen Solar Powerbank, telefon ve tabletleri güneş enerjisiyle şarj etmeyi sağlıyor. Ürün, su sıçramalarına dayanıklı yapısı sayesinde doğa sporlarıyla uğraşanlar için de ideal bir powerbank olarak dikkat çekiyor.  

Yaz ayı indirimi
Modasever kadınlar yazın tadını sadece plajlarda değil, Modacruz’da da çıkarıyor. Plaj çantası, şort, terlik, sandalet ve güneş gözlüğü gibi parçaların satışı, Modacruz’da yaz aylarında yüzde 30 arttı.

Eğlenceli pijamalar 
Penti, yaz severlere enerjiyi artıracak tasarımlar sunmaya devam ediyor. Yeni koleksiyonuyla özellikle genç kızların kalbini çalan marka, yaz rüyalarına macaron damgası vuruyor. Penti, rengârenk şekerlemelerle tüm kadınları keyifli uykulara ve eğlenceli pijama partilerine davet ediyor.

İddialı sneakerslar 
Spor salonlarından çıkıp, artık günlük hayatımızın vazgeçilmezi olan sneakers, gündüz ve gece tüm tarzların tamamlayıcısı. Sakin yürüyüşler kadar hızlı şehir hayatı için de rahatlık ve dinamizm sunan sneakers 
modellerinde trendlere uygun, en eğlenceli seçimler Vakkorama’larda. 

Rahatlık ve şıklık bir arada
Yazın enerjisi Sport in Street’le gardırobumuza yansıyacak. Yaz sıcağında rahat ve sportif şıklığı yakalamanızı sağlayacak sneakerlar, sandaletler ve terlikler kadın, erkek ve çocuk herkese uygun enerjik modelleri ve indirim 
fırsatlarıyla Sport in Street mağazalarında rahatlığına düşkün modaseverleri bekliyor.

Yazın enerjisini yaşayın
Yazın enerjisini Kinetix ile yaşamaya ne dersiniz? Kinetix’in erkek koleksiyonunda yer alan terlikler farklı model ve renkleriyle; plajda, sokakta, bahçede kısacası yaz boyunca her yerde rahatlıkla giyebileceğiniz türden!

Sofranızın başrolü olmaya aday
Emsan Titan Granit tencere seti, şık tasarımı ve sağlam yapısıyla mutfağınızın başrolü olmaya aday. Sofralarınıza şıklık katan Emsan, alüminyum üzeri granit kaplamaya sahip Titan Granit tencere setiyle uzun yıllar sağlıklı bir kullanım vaad ediyor. 

Yaşlanmaya karşı... 
Avène Huile Solaire SPF 30, hassas ciltler için yüksek koruma faktörlü vücut yağı; UVA ve UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu koruma sağlarken, cildi nemlendirerek zamansız yaşlanmaya karşı koruyor, kırışıklık ve elastikiyet kaybı gibi problemlerin önlenmesine, cildin onarılmasına yardımcı oluyor.  

Heyecan verici etki
Yelpaze fırçasıyla kirpiklere verdiği yoğun ve dolgun etkiyle tüm dünyada çok büyük başarılara imza atan Maybelline New YorkLash Sensational Maskara artık Türkiye’de… Yelpaze etkisiyle tek tek ayrılmış, yoğun ve dolgun kirpikler sunan Lash Sensational Maskarayla heyecan verici etkiye hazır olun.

Kepeği önlüyor
Kepeğe karşı koruma konusundaki uzmanlığıyla bilinen Clear, kadınlara özel serisi Bitkisel Sentez ile bir yandan yumuşak ve parlak saçlar vaat ederken, diğer bir yandan da kepeği önlemeye yardımcı oluyor.