Vitrin'de bu hafta!

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

İpeksi dokunuş

Hayatın enerjisini yakalamak isteyen kadınlara özel tasarlanan Palmolive Feel Good duş jeli kendini şımartmanın altın anahtarını sunuyor. İyi hissetmek için geliştirilen Palmolive Feel Good duş jeli, içerdiği Fraggipani çiçeği, Mango suyu özü ve Neroli öz yağlarylaı ipeksi bir dokunuş sağlayarak, günün en özel anı sonrasında yüzümüzde gülücükler açmasına olanak tanıyor. 

Hayat kurtarıyorYaz aylarında 

gerçekleşen düğün ve mezuniyet törenlerinde güzel görünebilmek adına en büyük silahınız saçlarınız. Bu anlamda içeriğindeki B7 vitaminiyle saçlarınızı daha esnek ve daha bakımlı bir görünüme kavuşturan Elidor’un ‘Sağlıklı Uzayan Saçlar’ serisi hayatınızı kurtarıyor.

Günlük kullanıma uygun 

ELLE, 2016 İlkbahar&Yaz koleksiyonunda yer alan ve günlük kullanım için uygun olan espadril, babet ve sneakers modelleriyle kadınların gönüllerini fethediyor. Öte yandan sezonun trendy renkleri de ELLE tasarımlarıyla birleşerek kadınların ruhunu okşuyor. 

Katkısız doğal içecek 

Sıcak yaz günlerinde aradığınız tek şey doğal içecekse, Portakalbahcem.com’un katkısız ve şekersiz taze sıkım meyve suları tam size göre. Denemeye değer.

Renkleriyle dikkat çekiyor 
Bonesta Beachwear’in 2016 koleksiyonunda yer alan mayo kadar plaj elbiseleri de tasarımları ve renkleriyle dikkat çekiyor. Pareo, kaftan, mini elbiseler, etekler, şık tunikleriyle kendinize en uygun modeli Bonesta 2016 kreasyonundan bulmanız mümkün. 

Bebeklere özel organik set 
Civil, en kıymetli varlıklarımız olan bebeklerimizin tüm ihtiyacını karşılayacak yeni doğan organik ürün seti oluşturdu. 31 üründen oluşan set, bir bebeğin zıbınından şapkasına, eldiveninden battaniyesine kadar tüm ihtiyacını karşılıyor.

Zamansız güzellik 
El değmemiş toprakların o zamansız güzelliğinden etkilenerek tasarlanmış Calvin Kleinrise, sizi bahar havası almaya doğaya davet ediyor. Calvin Kleinrise’ı ister kendiniz kullanın ister en sevdiğiniz kişiye hediye edin, tüm özel anlarınızda size en güzel şekilde eşlik edecek.

Romantik bir yaz 
Sezonun romantik pastel tonlarında bej, ekru ve açık maviler başrolde… Renklerin anlamları ve kişiler üzerindeki etkilerini stiline taşıyan NetWork kadını, pastel tonların elegan etkisiyle romantik bir yaz yaşayacak.

Daha yeşil bir yaşam
IKEA’nın manifestosu niteliğindeki ANVANDBAR koleksiyonu, gündelik hayatı kolaylaştıracak fonksiyonel İskandinav tasarımlarıyla, herkesi daha yeşil bir yaşama davet ediyor. Yalın, minimal ve her evin tarzına kolayca uyum sağlayacak koleksiyon; kil çömlek, şarap soğutucu, cam su şişesi ve vazo, geri dönüştürülebilir bez çanta gibi ürünlerden oluşuyor. 

Yaza merhaba
Moda dünyasının önemli isimlerinden Elif Mısırlı ile çok özel bir iş ortaklığına imza atan Koton, 2016 yaz sezonuna BohoLoves EM for Koton Beachwear Koleksiyonu ile merhaba diyor.

Yenilikçi ürün
30 yılı aşkın süredir “Sağlıklı Yarınlara” vizyonuyla toplum sağlığına katkı sağlayan Berko İlaç, çocuk gelişimine ve sağlığına odaklanmaya devam ediyor. Yenilikçi ürünleriyle öne çıkan Berko İlaç, bebeklerde gaz şikâyetlerini gidermede kullanılan Zinco Damla’nın formülünü yeniledi. 

Yaşlanma karşıtı
Yaşlanma karşıtı alanda uzman Fransız dermokozmetik markası Lierac, 40 yaşından itibaren görünür yaşlanma belirtilerine karşı geliştirdiği MagnificenceNuit’i sunuyor.

Capilactif artık Türkiye’de
Fransa’nın ünlü şampuan ve saç bakım ürünleri markası Capilactif artık Türkiye’de. İçeriğinde 9 adet özel bitki (biberiye, mastıçiçeği, dulavratotu, papatya, sarmaşık, sarımsak, tere, beyaz ısırgan otu, çam) barındırarak saç bakımı için eşsiz bir kompleks sunan Capilactif bu özelliği ile benzer ürünlere göre farkını ortaya koymayı başarıyor. 

Işıltı kazanın 
Yüzyıllardır ‘güzellik ritüeli’ olarak uygulanan altın, daha taze, daha genç, daha kusursuz bir cilt için şimdi Bioder Biogold 24k Gold Cream ile cildinize ışıltısını kazandırmak için geliyor.

Şık tasarımlar 
Paşabahçe Mağazaları müşterilerinin yıllardır severek kullandığı kolonyalar yeni kokuları ve yepyeni ambalajlarıyla yenilendi. Şık tasarımlı ambalajları ve birbirinden hoş 9 ayrı kokuyla yenilenen kolonyalar, Paşabahçe Mağazaları’nın yanı sıra www.pasabahcemagazalari.com adresinden de satın alınabilir.

Tohumdan yetişiyor 
Tchibo “Evinize Doğallığı Getirin” temalı sade ve şık ürünleriyle, 25 Mayıs Çarşamba gününden itibaren doğanın zarafetini evlerinize getiriyor. Tchibo yeni temasıyla; tohumdan yetişen ürünlerini günümüz teknolojisiyle bir araya getirip tüketicilerin 
beğenisine sunuyor. 

Lezzetin başrolü
Kokusuyla sizi, uzun ve keyifli kahvaltılara; eğlence ve lezzetin başrolde olduğu mangal partilerine götüren Pınar sucukla bu hayalleri her an gerçeğe dönüştürmek mümkün. 

Sağlıklı tüketim 
Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, yüksek miktarda protein, Omega 3, selenyum, vitamin ve değerli mineraller içeren ton balığının beyin gelişimden kalp sağlığına, cilt güzelliğinden göz sağlığına birçok yararına dikkat çekiyor. 

İlginizi çekecek
Loft, modern şıklıktan ödün vermek istemeyen her yaştan gençlerin ilgisini çekecek özel parçalardan oluşan bir koleksiyon sunuyor. Denim pantolonları rahatlıkla kombinleyeceğiniz Latin ateşi temasına ait bluzlar sizleri bekliyor.