Vitrin'de bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Kusursuz bir cilt 

Cilt temizliği, sağlıklı bir cilt için ilk kuraldır. Gün içinde biriken yağı ve kiri her akşam mutlaka düzenli bir şekilde temizlemek gerekir. LIERAC ile hem cildinizi temizleyebilir, hem de probiyotik ve bitkisel bal içeren ürünleriyle cildinizin doğal savunma mekanizmasını güçlendirebilirsiniz.

Yüksek koruma

Bahar ferahlığının yerini yaz sıcaklarına bıraktığı şu günlerde, güneşin cilt üzerindeki zararlı etkileri de kendini göstermeye başladı. ‘Sağlıklı bakım herkesin hakkı’ mottosuyla yola çıkan Cosmed, Sun Essential Tüm Ciltler için Yüksek Korumalı DD Krem Light SPF 50 ürünüyle güneşin yaşlandırıcı etkilerine karşı yüksek koruma ve sedef parlaklığı sunuyor. 

Unutulmaz deneyim

Tarihin şıklıkla buluştuğu W Hotel, birbirinden özel masaj ve bakım deneyimleri sunan spa'sını misafirlerinin hizmetine sunuyor. W Hotel'de bulunan B&G Wellness SPA, eşsiz güzellikte bakımlarla sonsuz huzur veren unutulmaz bir SPA deneyimi vaat ediyor.

En şık ve en rahat

Yeşil Kundura, ilkbaharın gelişiyle dünyaevine girmeye hazırlanan çiftler için klasik erkek ve kadın ayakkabılarını görücüye çıkardı. Hayatınızın en mutlu gününde gelinliğiniz ve damatlığınızın altına giyebileceğiniz en şık ve rahat modeller Yeşil 
Kundura mağazalarında sizleri bekliyor.

Güçlü kılacak 
Lufian erkekleri, stilini moda ve trendlerle güçlü kılmaya devam ediyor. Güçlü ve zengin bir koleksiyonla baharı karşılayan Lufian, sokağın nabzını tutan stil sahibi erkeklerin dolabında yerini almaya hazırlanıyor. 

Yaz renkleriyle buluşun
Forever New’in yeni koleksiyonu Island Princess, yazın renkleriyle buluşan şık kıyafetleriyle stil sahibi kadınların bir 
numaralı tercihi olacak.

Nefes aldırıyor  
Yazın tüm renklerinden ilham alan NGSTYLE, ‘Serin Dalgalar’ serisiyle denizin ve gökyüzünün tüm maviliklerini bir araya getiriyor. Göz alıcı parçalarıyla dikkat çeken bu seri, metropol kadınına nefes aldıracak. 

Kusursuz şıklık 
Mezuniyet döneminin yaklaşmasıyla birlikte özel kreasyonlar tasarlamaya başlayan Home Store sizi, unutulmaz kılmaya hazırlanıyor. İtalyan modasını Türkiye’ye taşıyarak sadeliği ve şıklığı harmanlayan Home Store, genç kızların hep hatırlayacakları bu günde kusursuz şıklık vaat ediyor.

Günlük hayatın vazgeçilmezi
Benzersiz kalite ve tasarıma sahip valizleriyle, seyahat tutkunlarının bir numaralı tercihi olan Samsonite, kadınlara yönelik birbirinden şık günlük çanta modelleriyle günlük hayatınızın da vazgeçilmezi oluyor.

Yaz akşamları için ideal 
Clarks’ın kadın ve erkeklere sunduğu, şıklık ve konforu bir araya getiren aynı zamanda yaz akşamları için ideal seçenek haline gelen tasarımlarını İlkbahar-Yaz sezonu modelleri arasında bulabilirsiniz.

Çadır günleri başlıyor 
Dünyaca ünlü markaların gümüş takı, saat ve aksesuarları, yoğun ilgi ve istek üzerine bu sene ikincisi düzenlenen So CHIC… Çadır Günleri’nde, dev indirimlerle satışa sunulacak. 16-27 Mayıs tarihleri arasında MetroCity AVM’de gerçekleşecek Çadır Günleri’ni sakın kaçırmayın!

Cesur parçalar
Romantizmin ve saflığın sembolü beyaz, Que 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla farklı bir anlam kazanıyor. Cesur ve özgür parçalarla tarzını detaylarla belli eden kadınlara fütüristik bir görünüm, maskülen bir duruş sunan Que, yeni koleksiyonuyla her sezon kendini yenilemekten vazgeçmeyen Que kadınının cool duruşunu ön plana çıkarıyor.

Odalar ihtişamla taçlanacak 
Zarif ve sade tasarımlardan hoşlanan gelin adayları aradıkları B’linen’da buluyor. B’linen, yatak odalarını yalınlığın ihtişamıyla taçlandırıyor. Kumaşından dikimine, renklerinden paketine her şeyi özenle tasarlanmış B’linen koleksiyonunda üç farklı modelde 21 farklı renk ürün bulunuyor.

Sevilen lezzetler tek bir kutuda
Doğal lezzet L’era Fresca, en çok sevilen lezzetlerini tek kutuda bir araya getirdi. Mevsiminde toplanan taze çilekleri, Antep’ten gelen Boz Fıstığı, Ordu’nun iftiharı Sagra fındığını ve Costa Rica orijinli Belçika çikolatasını enfes sade/sütlü dondurmasıyla tek bir kutuda dondurma tutkunlarıyla buluşturuyor.

Dudaklar ön planda
Çevresine ışık ve güzellik saçan tüm kadınlar, yaz aylarında da L’Oréal Paris’in uzman ürünlerini tercih ediyor. Yaz makyajında, bakışların yanı sıra dikkat çekici dudakların da ön planda olduğunu belirten L’Oréal Paris makyaj tasarımcısı Ali Rıza Özdemir, büyüleyici görünümün sırrı olacak yaz makyaj tüyolarını paylaşıyor.

Tek adımda temizlik 
Uni Care’in makyaj yapmayı seven kadınlara özel geliştirdiği makyaj temizleme mendilleri yüz ve göz bölgesindeki makyajı tek adımda temizliyor. Her cilt yapısına uygun Uni Care makyaj temizleme mendilleri cildi makyajdan kolayca arındırırken kadınların canlı bir cilde kavuşmasını sağlıyor.

Çay saatiniz keyifleniyor 
Conti, hem mutfaklarınızı hem de çay saatinizi 'Keyf-i Dem Serisi' ile renklendiriyor. Geniş haznesiyle 25 bardak çay kapasitesine sahip Keyf-i Dem Çay Makineleri, kalabalık misafirlerinizle sohbetinizi bölmeden çay servisi yapabilmeniz ve aynı sıcaklıkla çayınızı keyifle yudumlayabilmeniz için tasarlandı. 

Şık tasarımlar
İtalyan bebek markası Nanan, doğum yapacak anne adaylarına özel hazırladığı hastane çıkış çantasıyla bebeklerin ihtiyacı olacak ilk ürünleri ebeveynlerle buluşturuyor. Nanan hastane çıkış çantası eski bavul tasarımıyla da şık bir görünüm sunuyor.

Özel kırlentler 
Doğtaş, 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için ünlü modacı Özlem Süer’le bir araya geldi. Doğtaş’ın İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan Nora, Marsala, Casablanca ve Yeni Exclusive serileri için tasarlanan özel kırlentler Özlem Süer imzası taşıyor. 

Tuniklerde rahatlık ve canlılık 
Giy-çık kombinlerde rahatlığı şıklıkla buluşturmak isteyenlerin tercihi olan tunikler, Qupra’nın ilkbahar koleksiyonunda da ilgi görmeye devam ediyor. Mavinin her tonunu bulabileceğiniz Qupra koleksiyonunda; siyah, turuncu, beyaz, pembe renkler tuniklere canlılık kazandırıyor. 

Yenilenen lezzet 
Ülker Çokokrem yenilenen lezzetiyle raflardaki yerini aldı. Krem çikolata tutkunlarının severek tükettiği, Ülker Çokokrem ailesine, kırmızı kapaklı cam kavanozla yeni bir üye de eklendi.