Vitrin'de bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Tek adımda temizlik 

Makyajı çıkarmak kadınlar için eziyet olmaktan çıkıyor. Garnier, ovalamadan tek adımda makyaj çıkaran Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu ailesine bir yenisini daha ekliyor ve kadınları birgüçle daha tanıştırıyor:  “Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu!” Argan yağı ve Misel tanecikleri içeren formülü, suya dayanıklı ve uzun süre kalıcı makyajı bile ovalamadan tek adımda çıkarıyor.

Huzurun müjdesi

Palmolive, So relaxed duş jeliyle şehirli kadının yoğun iş temposunu zihninden uzaklaştırmasını ve rahatlamasını sağlıyor.  Şehrin karmaşasından huzura giden yolda günlük bakım ritüelinin en rahatlatıcı parçası olmak üzere tasarlanan Palmolive So Relaxed duş jeli, Lavanta, Ylang Ylang öz yağları ve İris Çiçeği özü içeren formülüyle mükemmel bir huzur anının müjdesini veriyor. 

Günlük hayatın vazgeçilmezi

Benzersiz kalite ve tasarıma sahip valizleriyle, seyahat tutkunlarının bir numaralı tercihi olan Samsonite, kadınlara yönelik birbirinden şık günlük çanta modelleriyle günlük hayatınızın da vazgeçilmezi oluyor.

Sadelik ön planda

Michael Kors, Slim-Watch serisiyle İlkbahar/Yaz’16 sezonuna iddialı bir başlangıç yapıyor. Seride yer alan Jaryn, Kempton, Hartman, Kinley ve Slim Runway modelleri minimalist çizgileriyle sadeliği ön plana çıkarıyor.

Özel tasarım 

Göz kamaştırıcı mayolarıyla her sezon modaya yön veren Ayyıldız, Anneler Günü’nü çok özel bir tasarımla karşılıyor. Üzerinde ‘best mom ever’ mesajı yazılı mayo, annesine tüm yaz kullanabileceği bir hediye almak isteyenlerin tercihi olacak.

Her zevke uygun
DeFacto, 18 parçadan oluşan ilk gece elbisesi koleksiyonunda, partiler, davetler ve mezuniyet baloları için birbirinden şık seçenekler yer alıyor. Son moda trendlerine göre tasarlanan koleksiyonda, her zevke uygun renk ve model alternatifleri bulunuyor. 

Beyaz gülümseyin 
Beyazlatıcı bir diş macunundan çok bir güzellik ürünü olarak tasarlanan Colgate Optik Beyaz, sezonun modası beyazı merkeze koyarak yeni diş macunu ‘Kalıcı Beyazlık’ı tasarladı.  Yeni Colgate Optik Beyaz ‘Kalıcı Beyazlık’ diş macunuyla kalıcı beyaz gülümsemenin anahtarı rafa çıkıyor...

Kusursuz bir cilt 
Cilt temizliği, sağlıklı bir cilt için ilk kuraldır. Gün içinde biriken yağı ve kiri her akşam mutlaka düzenli bir şekilde temizlemek gerekir. LIERAC ile hem cildinizi temizleyebilir, hem de probiyotik ve bitkisel bal içeren ürünleriyle cildinizin doğal savunma mekanizmasını güçlendirebilirsiniz.

Bağcıklı tasarımlar 
Yeni sezonun olmazsa olmazı lace-up babetler, Deichmann’ın yeni koleksiyonunda ip detayıyla öne çıkarak kadınların zarif ayaklarını bahara hazırlıyor. Rengârenk tonlarıyla baharın habercisi olan bağcıklı tasarımlar, günün her saati ayaklara rahat bir nefes aldırıyor.

İpeksi doku
Özgün tasarımları ve zengin renk çeşitleriyle banyolara sadeliğin zarafetini taşıyan Confetti Miami koleksiyonu, ipeksi dokusuyla şıklığı ve konforu bir arada sunuyor. Farklı renk seçenekleriyle banyoların havasını değiştiren Miami koleksiyonu, jel tabanı sayesinde yaşanabilecek küçük kazaları önlüyor, anti-bakteriyel yapısıyla banyolarda sağlıklı kullanım alanları oluşturuyor.

Tamamlayıcı parçalar 
Yaşam alanları için mobilyadan aksesuara zengin bir ürün seçkisini bütünsel kurgular içerisinde sunan Koleksiyon, 2016 ev serisinde kullanıcısını “içindeki sesi” dinlemeye davet ediyor. Yeni serinin öne çıkan tamamlayıcı parçalarından Ray 
sehpa Studio Kairos imzası taşıyor.

Valiziniz kaybolmasın 
Havalimanlarında en büyük problemlerden biri valizlerin karışması ya da kaybolması. Victorinox bu sorunu ortadan kaldıracak bir cihaz geliştirdi. Victorinox bagaj takip sistemi valiziniz hangi havaalanında olduğunu size kendisi söyleyecek.

Sağlıklı saçlar 
Bitkilerle saç bakımı konusunda uzman olan Phyto, saçlarının değerini bilenlerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Phyto’nun sunduğu zengin ürün seçenekleriyle saçlarınıza güzellik bakımını yapmak ve istediğiniz şekle sokmak artık sizin elinizde.

Yüksek koruma
Bahar ferahlığının yerini yaz sıcaklarına bıraktığı şu günlerde, güneşin cilt üzerindeki zararlı etkileri de kendini göstermeye başladı. ‘Sağlıklı bakım herkesin hakkı’ mottosuyla yola çıkan Cosmed, Sun Essential Tüm Ciltler için Yüksek Korumalı DD Krem Light SPF 50 ürünüyle güneşin yaşlandırıcı etkilerine karşı yüksek koruma ve sedef parlaklığı sunuyor. 

Farklı desenler 
Lidyana.com’un bahar sezonunda, doğanın uyanışına eşlik eden canlı renklerin yanı sıra pastel tonlar dikkat çekiyor. Rengârenk ve farklı desenlerde diz üstü elbiselerin sıkça görüldüğü sezonda, babetler de gardıroplardaki yerlerini yeniden alıyor.

Doğal ve leziz seçenekler 
New York’un ünlü gurme hamburgercisi Shake Shack, doğal ve leziz hamburger seçeneklerine bir yenisini ekledi. Kısa süreliğine Shake Shack severleriyle buluşan Jalapeno Link Burger’ı sevdiklerinizle tatmanın tam zamanı.

Annelere hediye
Hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olan annelerimize verebileceğiniz en güzel hediye, içten bir ‘seni seviyorum’ ve kocaman bir öpücük olsa da, bu Anneler Günü’nde annenize Karaca Home’un çok özel Madre Nevresim ve Yatak Örtülü Seti’ni hediye edin.

Uyumu seven anne-kızlara 
Penti, Anneler Günü’nde ‘Biri anneme biri bana’ diyen çocuklara eğlenceli bir hediye fikri sunuyor. Diz üstüne kadar uzanan tavşan desenli ‘Bunny’ çoraplar, uyumu seven anne-kızlar için mükemmel bir tarz. 

Sayısız alternatif
AVON, hediye seçenekleriyle özel günlere anlam katmaya devam ediyor. Hediye alışverişini keyfe dönüştüren AVON, takı koleksiyonlarından ev aksesuarlarına kadar sunduğu sayısız alternatifle Anneler Günü’nü unutulmaz kılıyor.

Efsane tat geri döndü 
En taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan ve tüm dünyada tutkuyla yenilen ‘dondurulmuş yoğurt’  Pinkberry’nin, özlemle beklenen efsane tadı geri döndü. Çikolata ve fındığın cazibesi, Pinkberry’nin leziz dondurulmuş yoğurduyla yeniden birleşti.

Dört mevsim balık 
Dardanel, yüzde 100 Çanakkale’den Sardalya, yüzde 100 Karadeniz’den Sosyete Hamsi ve yüzde 100 Fileto Limon Soslu Uskumru ile balığın en lezzetli, pratik ve sağlıklı halini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Damak zevkinize göre hazırlanmış bu ürünler, dört mevsim balığın tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor.