Vitrin'de bu hafta!

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Şıklığınızla fark yaratın 

Divarese 2016 İlkbahar/Yaz sezonunu çok renkli ve farklı bir şekilde karşılıyor. Stiliyle fark yaratmayı seven kadınlara rahat ve şık seçenekler sunan Divarese 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda; sabo modellerinden sandaletlere, loafer’lardan stiletto’lara kadar birçok farklı model yer alıyor. 

Bebeklere oyun zamanı 

Suavinex, son teknoloji kullanarak geliştirdiği Galaxy Çıngırak ile bebeklerin oyun zamanlarını daha eğlenceli bir hale getiriyor. BPA içermeyen ve Avrupa çocuk bakım ürünleri standartlarına uygun olarak üretilen Suavinex Galaxy Çıngırak,  farklı renk, ses ve şekilleriyle bebeklerin gelişiminde önemli rol oynuyor.

Rengârenk seçenekler 

Sezon trendlerini rengârenk seçenekler ve cazip fiyatlarla sunan Ayakkabı Dünyası; gerçek deri çocuk ayakkabılarıyla kaliteyi ve şıklığı birleştiriyor. Tüm aile bireylerinin zevkine göre geniş ürün yelpazesini ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunan Ayakkabı Dünyası, çocuklarını mutlu etmek isteyen tüm ebeveynleri mağazalarına bekliyor.

Heyecan verici yenilik 

OXXO ilkbahar yaz sezonuna heyecan verici bir yenilikle “merhaba” diyor. Pure Soul iç giyim koleksiyonu, OXXO’nun genç, dinamik, enerjik ve neşe dolu stilini yansıtıyor. 

Değişimin anahtarı 

Günlük yüz ve vücut bakımı alanında uzman Fransız dermokozmetik markası LIERAC, 24 saat nemlendirme ve ciltte mükemmel değişimin altın anahtarını sunuyor. Yenileyici ve anti oksidan etkiye sahip yeniden yapılandırıcı amaçlı yağı SENSORY OIL, cildi besliyor, saçları yumuşatıyor.

Kepeği önlüyor 

Tüm saç tiplerine uygun şekilde özel olarak geliştirilen Clear Komple Bakım, içeriğindeki 10 adet besleyici madde ve botanik aktiflerin zengin karışımıyla hem kepeği önlemeye yardımcı oluyor hem de saçınıza ihtiyacı olan nemi sağlayıp bakım yapıyor.

Eğlenceli detaylar 
FLO 23 Nisan coşkusuna yakışan rengârenk ayakkabı koleksiyonuyla tüm çocuklara bayram havası yaşatıyor. FLO’nun çocuk koleksiyonunda babetler, sneakerlar, fantastik kahramanlarıneşlik ettiği modeller ve daha birçok alternatif eğlenceli detaylarla buluşuyor.

Neşeli ruh silueti
İlk kez 2000 yılında satışa sunulan Nike Air Presto, zamanın ötesindeki çorap benzeri tasarımı ve rahatlığıyla Nike’ın ikonik modelleri arasında yerini aldı. Bu sezon, Nike’ın öne çıkan teknolojisi FlyKnit ile birleştirilerek baharın neşeli ruhunu yansıtan siluetiyle tekrar tasarlandı. 

Uyumlu renk kodları 
D’S Damat Ceremony Serisi 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, siyah ve lacivertin hâkimiyetinin yanı sıra mürdüm ve buz mavisi seçenekleriyle size sezonun renk kodlarıyla uyumlu, güncel bir duruş sağlıyor.

Baharı teninizde hissedin 
L'Occitane, Akdeniz'den aldığı ilhamla oluşturduğu, tüm dünyada en çok satan serisi Neroli & Orchidee'nin çiçeksi ve meyvemsi kokusunu, doğallıktan vazgeçemeyen annelerin beğenisine sunuyor. 

Neşeyle karşılıyor 
Polaris, 23 Nisan’da zengin koleksiyonuyla çocukları hayallerindeki ayakkabılarla buluşturuyor. Bayram havasına giren çocuklar, Polaris’in rahat ve rengârenk modelleriyle 23 Nisan’ı neşeyle karşılıyor. 

Stilinizi aksesuarla tamamlayın 
Yıldızların büyüleyici etkisini saç modası dünyasına taşıyan L’etoile Design, özellikle düğünlerin vazgeçilmezi olan saç aksesuarlarıyla fark yaratıyor. Çiçekli modellerden, taşlı modellere istediğiniz her şekilde hazırlanan aksesuarlar özel günlerinizde stilinizin tamamlayıcısı oluyor.

Sivilcelerden arının
Uriage, siyah nokta ve sivilcelerin oluşumunun altında yatan ana nedenlere çözüm sunmak için geliştirdiği Hyseac 3 Regul Serisi alan tüketicilerine Alp Dağları’nın mineral derinliklerinden yeryüzüne nötr PH (6.8) ve 27 derecelik bir sıcaklıkta ulaşantermal su hediye ediyor.

Gönülleri fethediyor 
Çok malzemeli, bol çeşitli pizzalarıyla büyük küçük, kadın erkek herkesin gönlünü fetheden Pizzabulls, özel pizza sosu kullanarak hazırladığı Pizza Houston ile lezzet tutkunlarının yaza daha forma girmelerine yardımcı oluyor. 

Mutfağınızda bir ilk 
Miele tarafından ilk kez üretilen Blackboard Edition Buzdolabı, beyaz ve siyah renklerde parlak cam yüzeyli kapak tasarımıyla notlarınızı tebeşirle veya keçeli kalemle yazmanızı sağlayan, silinebilen bir yüzey sunuyor. Ürün, özel kapak tasarımıyla görünür kapı kolları olmadan sadelik yanlısı bir tasarım içeriyor.

Üç adımda gençlik 
Alman kozmetik devi LR Health & Beauty’nin yeni Anti-Age cihazı Zeitgard 2 ile zaman geriye dönüyor. Gençlik iksiri içmeden genç kalabilmenin artık bir hayal olmadığını kanıtlayan Zeitgard Anti-Age Bakım Sistemi ile sadece 
üç adımda daha genç bir cilde sahip olmak mümkün.

Ter kokusunu önlüyor 
NIVEA, çoğu kadının aklına takılan “Ter kokusuna karşı koruma sağlayan deodorantlar cilde de iyi bakıyor mu?” endişesini, en iyi şekilde gideriyor. Yeni NIVEA Protect & Care ile ter kokusunu önlemekle kalmıyor, vücudun en çok unutulan bölgesi koltukaltına bakım da yapıyor.

Doğal yenilik 
Qnet için özel olarak geliştirilen Physio Radiance, cildin kendi kendini yenileme ve onarma yeteneğini temel alarak geliştirildi. Physio Radiance cildin doğal olarak gençleşmesi ve etkisinin uzun ömürlü olmasına yardımcı oluyor.

Kiloları kamufle ediyor 
Pierre Cardin, abiye koleksiyonunda klasik bir tercih olan siyah elbiseler cankurtaran olurken, zamansız, asil, zarif ve gizemli görünümünün yanı sıra kiloları da kamufle ediyor. Masumiyet ve saflığın rengi olan beyaz tonlarındaki 
abiyeler, özel davetlerde ve mezuniyet balolarında gösterişli aksesuarlar ve renkli şallarla tamamlandığında şahane görünüyor.

Şıklık vaat ediyor
Tesettür giyimin online adresi Sefamerve.com, baharın pozitif enerjisini rengarenk tasarımlarla gardırobunuza taşıyor. Tek parça, kullanışı kolay, cıvıl cıvıl çiçek motifli elbiseler, çabasız bir şıklık vaat ediyor. 

Çocukların vazgeçilmezi 
Anavarza Bal, kullanım kolaylığı sağlamak amacıyla geliştirdiği tüp ballarla çocukların vazgeçilmezi oluyor. Anneler, besleyici özelliğinden dolayı Anavarza Bal’ı seçerken çocuklar, en sevdikleri karakter Pepee’nin yer aldığı ambalajlara bayılıyor. 

İddialı ürün 
Magnum, efsane lezzetler listesine bir yenisini daha ekledi. İki kat enfes kıtır Magnum çikolatası arasında, nefis yer fıstığı ezmeli sos ve kadifemsi yer fıstığı ezmeli dondurmayla Magnum Double Fıstık Ezmesi, sadece 2016’nın 
değil tüm zamanların eniddialı ürünlerinden biri.

Gençlere özel tasarım 
Kaykay mirasından ilham alan Vans, çocuklara özel tasarladığı modellerle sezona tarz ve renk katıyor. Kaliforniya’nın eğlenceli çocuğunun bu sezon genç dostları için hazırladığı koleksiyonda desenlerin ve renklerin ağırlıkta olduğu baskılı modeller ön planda.

Çocuklara indirim 
Amerika’da yaklaşık 200 yıldır bir efsane haline gelen Brooks Brothers, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Brooks Brothers 2016 İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu’nda yüzde 40 indirim fırsatı sunuyor.