Vitrin'de bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Keyfinize keyif katacak 

Koçtaş’ın 2016 Banyo kataloğundaki geçmişin ihtişamını yansıtan aksesuarlarla, banyonuzda gösterişli bir şıklık ve modası geçmeyen bir tarz yaratmanız mümkün. Mutluluğun paylaşıldığı banyolarda keyfinize keyif katacak pek çok ürünü Koçtaş mağazalarında bulabilirsiniz.

Kilo takibinizi destekliyor

Teknoloji ve estetiği birleştiren ürünleriyle Conti Elektrikli Küçük Ev Aletleri, yazın formda bir vücuda sahip olmanızı desteklemek için Verace Baskül ile karşınızda.

Modaya yön veriyor 

Yaz aylarında daha rahat ve özgür olmak erkeklerin vazgeçilmezi oldu. Çiçek desenleriyle işlenen tişört yakaları, floral baskılar ve sezonun en önde rengi pembenin tüm tonları... Cesur ve özgür erkekler için kocaman bir gardırop sunan Daffari yine cool koleksiyonlarıyla erkek modasına ciddi bir yön veriyor.

Derinlemesine temizlik 

Garnier, kırmızı meyvelerin canlandırıcı etkisine sahip “Garnier Saf ve Temiz Kırmızı Meyve Gücü” serisiyle cilt temizliği rutinini keyifli bir hale dönüştürüyor. Güne yüzünüzde bir gülümsemeyle başlamanızı sağlayan Garnier Kırmızı Meyve Gücü, cildi derinlemesine temizleyen arındırıcı içeriği ile cildinizle enerji veren taze meyve kokusunu birleştiriyor.

Canlı görünüm 

Bahar aylarıyla tazelenmek ve cildinizin ihtiyacı olan detoksu sağlamak çok kolay. Note Detox ve Protect Foundation; Tatlı Badem Yağı, Yosun Özü ve E Vitamini içeriğiyle cildinizi her zamankinden daha da taze ve canlı bir görünüme kavuşturuyor.

Cıvıl cıvıl renkler 
Skechers Flex Appeal koleksiyonu desenli ve birbirinden farklı modelleriyle enerjiyi hep yüksek tutmayı başarırken kadınlar ayakkabıların muhteşem renkleriyle bahardan rol çalıyor. Ne istediğini bilen kadınların ilk tercihi olan Skechers, Flex Appeal koleksiyonuyla baharın cıvıl cıvıl renklerini stille buluşturuyor.

Yıpranmayı önlüyor 
Dove, Besleyici Çözümler Serisi ile yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Yeni formülünün içeriğindeki Keratin Onarım Teknolojisi sayesinde Dove Besleyici Çözümler Serisi yepyeni 4 ürün grubuyla yıpranmış saçları anında onarıyor ve besleyici özelliğiyle saçların yeniden yıpranmasını önlüyor. 

Yaşlanma karşıtı bakım şampuanı
Klorane, ‘Zeytin Özlü Yaşlanma Karşıtı Şampuan’ ile zeytin ağacının ölümsüzlüğünü saçlarımıza taşıyor. 35-40 yaşlarından itibaren yaşlanmaya başlayan saçlara; Koroneiki Zeytininin mucizevi suyundan, yaşlanma karşıtı güç, dolgunluk, yapısal destek ve canlılık sağlıyor.

Dikkatler üzerinde 
Düzene inat düzensizliği savunan Toss erkeği, giyimi ve kendine has tavırlarıyla tam bir aristokrat! Kalabalıktan sıyrılarak her ortamda farklı giyim tarzı ve şıklığıyla kendini belli ediyor ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Doğanın ihtişamını yansıtıyor 
Karaca’nın 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonu Afrika kıtasının büyülü topraklarından beslenen bir aşk hikâyesi olarak tasarlandı. Doğanın ihtişamını yansıtan canlı renkler koleksiyona hareket katan güçlü desenlerle birleşip uyumu yakalayarak bu hikâyeyi ortaya çıkarttı. Baharı güzel karşılamak için her 200 TL’lik alışverişe 100 TL para puan hediye.

Romantik renkler 
Zarafetini ve şıklığını iç çamaşırıyla tamamlamak isteyen tüm kadınların tercihi dünyaca ünlü  Fransız iç giyim markası Chantelle; sıra dışı tasarımlara ve  romantik renklere yer verdiği yeni koleksiyonunda tutkuyu yaşatıyor. 

Yüz şeklinize yakışanı bulun 
So CHIC, gözlük seçiminde yüzü gülmeyen ve yüz şekline göre yakışan modeli bulamayanlar için onlarca seçeneğin olduğugeniş bir güneş gözlüğü koleksiyonuyla yeni sezonu karşılıyor.

Elegan koleksiyon 
Moda her bedende sloganıyla, koleksiyondaki tüm ürünleri 38 bedenden 52 bedene kadar hazırlayan Faik Sönmez’in 2016 ilkbahar/yaz koleksiyonu elegan, şık ve bir o kadar da rahat.

Saflığın sembolü 
Romantizmin ve saflığın sembolü beyaz, Que 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile farklı bir anlam kazanıyor. Cesur ve özgür parçalarla tarzını detaylarla belli eden kadınlara fütüristik bir görünüm, maskülen bir duruş sunan Que, yeni koleksiyonuyla her sezon kendini yenilemekten vazgeçmeyen Que kadınının cool duruşunu ön plana çıkarıyor.

Yumoş ayıcığı hediye 
İki kız kardeşin gerçek hayatından uyarlanan “Yumoş Kokan Hikâyeler Canım Ablam” filminin başrollerinde yer alan Yumoş ayıcığı, Migros’larda tüketiciler tarafından satın alınan ikili Yumoş Extra paketleriyle birlikte hediye ediliyor.

Özgün tasarımlar 
Tuna Ev, 2016 İlkbahar Koleksiyonu’nda romantik, tanıdık ve zamansız dokunuşlarla evinize özel bir ruh katıyor. Doğanın ve doğal olanın sıcaklığını yaşam alanlarınıza taşıyan Tuna Ev, zarif ve yumuşak çizgilerle özgün tasarımlar yaratıyor.

Birbirinden renkli ürün 
Yeşil Kundura’nın İlkbahar-Yaz 2016 Koleksiyonu vitrine çıktı. Yeni koleksiyon, kadınlar ve erkekler için hazırlanan birbirinden renkli ürünlerin farklı modellerle buluştuğu geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Yenilikçi ve iddialı 
Baharın gelmesiyle birlikte temizlik telaşı da başladı. Kadınların en büyük yardımcısı olan Parex; yenilikçi, iddialı, pratik 
ürünleriyle bahar temizliğini kolaylaştırarak dert olmaktan çıkarıyor.

Banyolarda estetik boyut
Graniser Seramik'in banyo dekorasyonunda şıklığı ve enerjiyi öne çıkardığı Trinity serisi, dört özel renk seçeneği ve farklı kombinasyonlara imkân sağlayan renk geçişleri ile banyolara yeni bir estetik boyut kazandırmayı başarıyor.   

Pratik çözüm 
Mutlu sofralardaki bulaşıkları 2 kat daha fazla yıkayarak ekonomik olduğunu kanıtlayan Fairy, hayatın her alanında tasarrufun önemini vurgulayacak, ev yaşamına yeni fikirler ve pratik çözümlerle ışık tutacak 'Fairy Ekonomisi' projesiyle karşınıza çıkıyor.

Nisan ayına özel kampanya 
Anne ilgisi, uzman bilgisiyle hizmet veren ebebek; ebeveynleri ve bebeklerini mutlu etmeye devam ediyor. ebebek; Nisan ayı boyunca bir çok marka ve üründe yaptığı kampanyayla Nisan ayına özel belirlenen ürünlerden yapılacak 
150 TL ve üzeri alışverişe, 50 TL değerinde hediye çeki sunuyor.