Vitrin'de bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Göz alıcı kirpikler 

İtalyan kozmetik markası Deborah Milano, göz alıcı kirpikler için ileri seviyede performansın yanı sıra, kirpik bakımı yapan güçlü içeriklere sahip yeni bir maskara yarattı; LoveMyLashes!

Çoklu kullanım 

So Chic… Gent’in 925 ayar gümüş bilekliklerinin çoklu kullanımları, sportif tarzı benimseyen erkekler tarafından tercih edilirken, saatle kullanımı da ofis ciddiyetinin ve toplantıların olmazsa olmazı takım elbiselerde karşımıza çıkıyor.

Sezonu yansıtıyor 

Sezonu yansıtan renkleri, özel koleksiyonları, tırnak ve cilt bakım ürünleri ve aksesuar gruplarıyla vazgeçilmeziniz olan Flormar’da indirim günleri başladı. 

Güç ve zarafet bir arada 

Shiseido’nun, tüm kadınları fetheden parfümü: Ever Bloom… Buram buram kadınsı çiçek kokularıyla hissediliyor, kadınlar için güç ve zarafeti bir arada sunuyor.

Yıllardır vazgeçilmez 
Genişlik, renk, doku ve desen açısından bol seçeneğin yer aldığı Pierre Cardin imzalı kravat koleksiyonu, kalitesiyle de 
her zaman şık olmak isteyen erkeklerin yıllardır vazgeçilmez tercihi oluyor.

Müşteriyle buluşuyor  
Yüksek kalitedeki ürünleri en hesaplı şekilde tüketicilere sunan BİM, Minnie ve Mickey Mouse’un orijinal lisanslı ürünlerini özel standında müşterileriyle buluşturuyor.

Kadifemsi görünüm 
Bu sene her makyajın tamamlayıcısı, dudaklara kadifemsi bir görünüm katan mat rujlar. Pembe, kırmızı, nü dudaklar kadınların harika görünmesini sağlarken, güzelliklerini daha çarpıcı bir hale getiriyor.  

Farklı renk alternatifleri 
Levi’s®'ın Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu'nda dizaynı ve konforuyla öne çıkan montlar, farklı renkleri ve modelleriyle kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olacak.

Adımlar daha şık 
Ayakkabıda rahatlığın ve şıklığın adresi Ayakkabı Dünyası, karlı ve soğuk günlerde adımlara şıklık katıyor. Kadınlar zengin ürün çeşitliliğiyle kombinlerini rahatlıkla tamamlıyor.

Zamanın ötesinde
İpekyol Basics, çabasız şıklık anlayışının tamamlayıcısı olan yeni pantolon koleksiyonuyla  güçlü duruşundan ödün vermek istemeyenleri zamanın ötesinde bir stil yolculuğuna davet ediyor.

Mikroplardan koruyun 
Dünyanın seçkin bebek markası Suavinex, bebeklerin zararlı etkenlerden ve mikroplardan korunması için temizlik ürünleri de tasarlıyor. Anneler, Suavinex ürünleriyle temizlediği biberonlarla bebeklerini güvenle besliyor…

Hayaliniz gerçek oluyor
Gelinlik seçimi baştan sona bir hikâye ve Oleg Cassini’de bu hikâyenin başrolünde siz varsınız. Yarım asırlık tecrübesiyle dünyada 400’den fazla mağazada hayalleri gerçeğe dönüştüren Oleg Cassini’de, her şey kendinizi mutlu hissetmeniz için.

Dekoratif çözüm
Güvenilir Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgerate, evlerde şıklık için dekoratif çözümler sunan English Home’a özel küçük ev aletleri serisi tasarladı.  

Makyajdan arının
Dermokozmetik markası Uriage’ nin geliştirdiği Misel Su, cildinizi temizleyip makyajdan arındırıyor. 

Pırlanta severlere özel
Değerli taşların en çok tercih edilenleri arasında yer alan Zümrüt cezbedici nefis yeşil rengiyle Ariş Pırlanta’nın fark yaratan koleksiyonlarında pırlanta severlerle buluşuyor… 

Her tarza uygun 
Yeşil Kundura, sonbahar-kış koleksiyonu ürünlerinde yüzde 30 indirim fırsatı sunuyor. Her tarza hitap eden şık ve konfor ürünlerle zenginleştirilmiş koleksiyon şıklık ve rahatlığı arayanlara sürpriz sunuyor.

Bebeklere özel 
Ailelerin bebek bakımında güvenle kullandığı Uni Baby, hassas ciltler için özel olarak geliştirdiği bebek yağı serisiyle cildin ihtiyacı olan nemi karşılıyor. Besleyici içeriklere sahip bebek yağı çeşitleriyle Uni Baby, soğuk kış aylarında bebeğinizin ve sizin cildinizi yumuşacık yapıyor. 

Havalı detaylar 
Yılın yükselen trendi püskül modası, Deichmann’ın botlarında hayat buluyor. Kombinlerin en havalı detaylarından olan püskülle tasarlanan Deichmann botlar, en sade stilleri bile dikkat çekici hale getiriyor.

Günümüz modasına ilham veren gözlükler
Modada retro tarzı; geçmişin izleri günümüz modasına ilham olmaya devam ediyor. Bir yaşam stili haline gelen retro modası Cerutti 8055 modelinde hayat buluyor…

Bebekler gülüyor 
Anne ilgisi, uzman bilgisiyle hizmet veren ebebek; bir gelenek haline gelen şubat kampanyasını ebeveynlerle buluşturuyor. Şubat ayı boyunca birçok marka ve üründe yüzde 29 indirimle bebeklerin ve ebeveynlerin yüzünü güldürüyor.

Bacaklarda tazelik 
Gehwol Fusskraft Leg Vitality bakım kremi, avokado yağı ve suyosunu bileşimiyle kan dolaşımını artırarak, kırışıklıkları önlemeye, ayak derisinin esnekliğini ve yumuşaklığını geri kazanmasına yardımcı oluyor. 

Sevdiklerinize taşlı kolye hediye edin
Reis Mücevherat’ın sadekarları tarafından tasarlanan etrafı swarovski taşlı plaka kolye, sevdiklerinize gönül rahatlığıyla hediye edebileceğiniz ve sevginizi dile getirebileceğiniz bir armağan olarak göze çarpıyor.

Çizgileri giderir
Avène Physiolift Yeux Anti-Aging Göz Çevresi Gece Bakım Kremi, göz çevresinde görülen çizgileri giderir, cildi sıkılaştırır. Hücre aktivitesini yeniden canlandırır, cilde kollajen ve hiyaluronik asit takviyesi sağlarken, gözaltı şişliğini ve koyu renk halkaları önlemeye yardımcı olur. 

Uzman bakım 
Signal Expert Protection diş macunu, diş ipi ve ağız bakım suyundan ilham alarak geliştirdiği yeni formüllü mikrogranül ve çinko bileşimi sayesinde plakla mücadelede 3 kat daha etkili uzman bakım sağlıyor.