Vitrin'de bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Kendinizi şımartın 

Sevgililer gününde aşkınızı Angelina Jolie, George Clooney, Jennifer Aniston gibi dünyaca ünlü isimlerin tercih ettiği Ericson Laboratoire’de Fresh Caviar (taze havyar)ile şımartın.

Doğal Fondöten 

Deborah Milano, hassas ciltlere ihtiyaçları olan nazik bakımı sağlamak için belirli sentetik maddeleri içermeyen doğal bir fondöten yarattı; Perfect&Natural…

Özel kampanya 

Munich, kış aylarına özel kampanyasıyla dikkat çekiyor.  Aynı ürünlerden sıkılanlar için taze bir soluk olma mottosuyla yola çıkan Munich; yüzde 25  indirimle tarzıyla fark yaratmak isteyenlerin gardroplarına giriyor. 

Yıldızların tercihi 

Dünyaca ünlü yıldızların tercihi Chenot Cosmetique tarafından sunulan Haircare Genescience saç bakım ürünleri, dış etkenler ve şekillendirme yöntemlerinin yıprattığı saçlar için özel olarak geliştirildi.

Besleyici seri

Cilt özellikle 20’li yaşlardan sonra ona ışıltı veren temel besleyici maddelerini kaybeder. İşte bu yüzden cildi sadece nemlendirmek yetmez, derinlemesine beslemek gerekir. L’Oréal Paris cildi derinlemesine besleyen değerli yağları seçti ve yüzde 98 doğal kaynaklı yeni Mucizevi Yağ Besleyici Bakım Serisini yarattı.

Kar botlarınız daşık olsun

Çalışma hayatında aktif rol oynayan ve modernleşen Türk kadınının giyim alışkanlığını yeniden tanımlayan ELLE, her daim bakımlı ve şık görünmeyi seven kadınlara birbirinden farklı kar botu modelleri sunmaya devam ediyor.  

Derinlemesine sonuç 

Fakir Hausgeräte’nin yeni süpürgesi Pretty, 750 watt, elektronik ayarlanabilir vakum gücüyle yüzeydeki tozları derinlemesine ve kolayca temizliyor. Farklı aparatlarla sert zemin ve halı yüzeylerinde de etkili sonuç veriyor.

Özel koleksiyonlar 

Türk moda dünyasının yenilikçi yüzü Gizia Gate, aynı çatı altında buluşturduğu 36 tasarımcısının eşsiz koleksiyonları ve şık tasarımlarıyla sizi heyecan verici bir alışveriş deneyimine davet ediyor.

Mutfaklarda farklı bir hava 

Pera, yeni model ankastre fırınıyla mutfakta tüm hanımlara büyük kolaylık sağlıyor. Pera ankastre fırın, teknolojik olduğu kadar estetik çizgileriyle de mutfaklara farklı bir hava getiriyor.

Biri mutfak hijyeni mi dedi?

Vissmate, evde mutfağın hükümdarları kadınlarımızın ve restoranlardaki hünerli ustalarımızın yüzde100 hijyenik bir çalışma alanına sahip olmaları için tüm detayları önemsiyor.

Yeni kalıplar 

Topman İlkbahar – Yaz 2016 koleksiyonunun ilhamını retro ve 1970’lerin Doğu Avrupa sokak modasından alıyor. TOPMAN’in ikonikleşen Denim stillerine, yeni kalıplar ve kumaşların eklenmesiyle, 2016’nın sokak modası trendleri belirleniyor.

Çocuklar üşümesin 

Ayakkabı Dünyası, çocukları kış boyu sıcacık bir dünyaya davet ediyor. Yağmurlu ve karlı günlerde çocukları için en iyisini arayan ebeveynler, Ayakkabı Dünyası’nın kız ve erkek çocuklar için satışa sunduğu kışlık botları tercih ediyor. 

İster gündüz ister gece

Kış aylarının vazgeçilmezi çizmeler topuklu, casual, diz altı ve diz üstü yüzlerce alternatifiyle Polaris koleksiyonunda kadınlarla buluşmayı bekliyor. İster gündüz ister gece her türlü kombininize kolaylıkla uyum sağlayabilecek çizmelerin en rahat ve en şık alternatiflerini Polaris sonbahar-kış koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Çiftçi emeği

Domatesin kokusu, çıtır biberin tadı, süt tadında peynir, tarhana, ev yapımı salça ve özgür tavukların yumurtası hepsi Hasanbey.com’da… 

Geçmişten esintiler 

Stilinizi yansıtan aksesuarlarla evinizin dekorasyonuna özgün dokunuşlar yapmak mümkün.. Zamansız tasarımlara imza atan Koleksiyon, modern çizgiler, retro esintiler, geçmişten izler taşıyan puf modelleriyle mekânlara hareket getiriyor.

Sınırlı sayıda

Dünyaca ünlü kristal evi Baccarat’ın, 250. yılına özel Francis Kurkdjian işbirliğiyle hazırladığı sadece 250 adet üretilen “Baccarat Rouge 540 Limited Edition” kokusu sınırlı sayıda Türkiye’ye geldi. Baccarat Rouge 540 Limited Edition, Beymen Zorlu Center’da satışa sunuldu.