Vitrin'de bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr


Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz 
kalmayın!

Cilt bakımında devrim 

En kıymetli hazineniz cildinizi daha pürüzsüz ve canlı bir görünüme kavuşturmanın yolunun bağışıklık sisteminizden geçtiğini bilen Shiseido, bağışıklık sisteminizi harekete geçirerek cilt bakımında devrim yaratacak ürünleriyle göz kamaştırıyor.

Saçlar hacim kazanıyor 

Yulaf Sütü İçeren Klorane Kuru Şampuan ile soğuk havalarda saçlarınızı ıslatmadan temizlemek ve hacim vermek mümkün. 2 dakikada saçlarınıza taze ve hacimli bir görüntü verebilir ve saçtaki yağlanmayı engelleyebilirsiniz.


Yüzünüze hafif dokunuşlar 
Note Luminous Silk Cream Powder,  sivilce, kızarıklık ve siyah nokta gibi cilt kusurlarını örtmek isteyen her kadının ilk tercihi olacak.

Doğadan ilham alıyor 

NUXE Paris’in doğadan aldığı ilham bu kez kendisini Pétales de Rose (Gül Yaprağı) serisinde gösteriyor. Hassas ciltlere özel tasarlanmış formülü sayesinde cildin temizleme ihtiyacını gideren Pétales de Rose serisi güçlendirici, yumuşatıcı ve yatıştırıcı etkisiyle cildi arındırarak yeniliyor.


Çizgilere son 

Avène Physiolift Yeux Anti-Aging Göz Çevresi Gece Bakım Kremi; göz çevresinde görülen çizgileri giderir, cildi sıkılaştırır.

Zeytinyağı mucizesi 

Yüzde yüz yerli üretim olan ve SLS içermeyen Huncalife Nature ailesine yeni katılan zeytinyağı özlü şampuan ve saç bakım maskesiyle saçlarınız doğanın mucizesi zeytinyağının eşsiz nimetlerinden faydalanıyor.

Sezona damga vuracak 

İlklerin buluşma noktası Fashionist, 2016-2017 trendlerinin ilk kez sergilendiği defilelerle  moda profesyonellerini görkemli bir yolculuğa çıkardı. Fashionist, Abiye, Gelinlik ve Damatlık Trendleriyle Sezona Damgasını Vuracak…


Kayak sezonunun vazgeçilmezi 

Camper, dünyaca ünlü tasarımcı Romain Kremer’ın direktörlüğünde yarattığı ve ilhamını sezonun vazgeçilmezi “kayak mevsiminden” alan “Ski” modelleriyle 90’ların kayak modasına, çağdaş ve zamansız yorumlarla gönderme yapıyor.

Süper kahramanlar bileklerde

Swatch, ES WAR EINMAL kreasyonu süper kahramanları günlük yaşantımıza ve tabii ki bileklerimize taşıyor. Günlük hayatımızda daha fazla hayal kurmamızı sağlıyor. 

Büyüleyici gelenek 

Napoli Körfezi’nde, âşık bir adamın sevdiği kadının olağanüstü güzelliğini ve ona beslediği sevgiyi bir deniz kabuğuna işlemesiyle doğan büyüleyici Cameo geleneği, So CHIC… mağazalarında eşsiz ve zarif duruşlarıyla romantizmin en özel simgelerinden biri oluyor.


Keyifli geceler

Anneler ve kızları sımsıcacık bir sevgiyi birlikte, Yeni İnci ürünleriyle paylaşıyor. Sömestre tatilinde keyifli gecelere ve uzun sabah kahvaltılarına eşlik edecek pijama takımlarıyla annelerine benzemek isteyen kız çocukları Yeni İnci’nin ikili pijama takımlarıyla tıpatıp annesi olacak…


Bebekler mışıl mışıl uyusun 

Karaca Home, anne kucağı kadar sıcak, yumuşak, yastık ve yorgan çeşitleriyle bebeklerin geceyi mışıl mışıl uyumasını sağlarken genç odası ürünleriyle de erkek ve kız çocukların beğenisini kazanıyor.  

Suyun donmasını önler 

Camsil Antifirizli Oto Cam Suyu 22 derece soğuklara kadar, kış aylarında cam temizleme suyunuzun donmasını önler camda oluşan buzu eritir. Özel formülüyle  camdaki çamur,sinek,yağ vb kirliliği kolayca temizler ve net görüş sağlar.


Geleneksel lezzet 

Geniş ürün yelpazesiyle kadın-erkek, genç-yaşlı, herkesin damak tadına ve beğenisine uygun ürünler sunan Kenton, geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden bir olan salebi, sizlerle buluşturuyor.

Puzzle zamanı 

Evde keyifli vakit geçirmek isteyen çocukların tercih ettiği eğitici oyuncaklar arasında yer alan puzzle çeşitleri, yüzde 70’e varan indirimlerle Civil mağazalarında haftanın ürünü olarak yerini aldı.