Vitrin'de bu hafta!

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Güvenle kullanın 

Yeni Avène Tolerance Extreme Emülsion’un hassas ciltlerin günlük bakım programında tüm ihtiyaçlarına cevap verecek bütünsel bir içeriği vardır. Nazik sütsü yapısı sayesinde cilde anında nüfuz ederek yüksek bir toleransla cildi nemlendirir. Minimum içeriğiyle en hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilir.

Özel koleksiyon 

Sezonu yansıtan renkleri, özel koleksiyonları, tırnak ve cilt bakım ürünleri ve aksesuar gruplarıyla vazgeçilmeziniz olan Flormar’da indirim günleri başladı. Flormar, fondötenden ruja, allıktan maskaraya, tırnak ürünlerinden cilt bakım ürünlerine kadar seçili ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim kampanyasıyla güzellik tutkunlarını büyüleyecek.

Har daim güzellik 

Fransız dermokozmetik markası Leerac, cildi maksimum seviyede nemlendirmek ve nefes almasını sağlamak için geliştirdiği Hydragenist serisiyle şehirli kadının günlük hayatın koşuşturmasında her daim güzel görünmesine olanak tanıyor. 

Taze bir soluk 

Munich, kış aylarına özel kampanyasıyla dikkat çekiyor. Aynı ürünlerden sıkılanlar için taze bir soluk olma mottosuyla yola çıkan Munich; yüzde 25 indirimle tarzıyla fark yaratmak isteyenlerin gardroplarına giriyor. 

Yenilik rüzgârları 
Yemek takımlarından süs eşyalarına, havlulardan, yastıklara aklınıza gelecek tüm ihtiyaçlarınızın kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer Home, yeni yılda seçili ürünlerdeki yüzde 50’ye varan indirimle evlerde yenilik rüzgârları estirecek.

Kayışlar dikkat çekiyor 
Ferre Milano 2016 kış koleksiyonunda renkli kadranlar ve renkli kayışlar dikkat çekiyor. Lacivert bu sezonun trend rengi olarak göze çarparken hem kadranda hem de kayışta sıklıkla kullanılıyor. Yeşil, füme, kahverengi gibi renkli 
kadranların ön planda olduğu koleksiyon, metal ve deri kayış alternatifleri sunuyor.

Şehre dönüş
Modern ve şehirli kadının vazgeçilmez markası NGSTYLE, kış aylarında da kadınların vazgeçilmezi oluyor. 2015-2016 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Şehre Dönüş ile NGSTYLE, şehir hayatının yoğun temposunda tarzından ödün vermeyenlere şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. 

Stilinizle fark yaratın 
Topshop İlkbahar- Yaz 2016 sezonunda genç ve dinamik tasarımlarıyla trendleri belirlemeye devam ediyor. Stiliyle fark yaratanların markası Topshop, İlkbahar-yaz sezonunda 90’ların tarzından ilham alan sokak hikâyeleriyle modaseverleri büyülüyor.

Renkli tasarımlar 
Coca-Cola Light, Türkiye’de Maid in Love markasının yaratıcısı Hande Çokrak ile işbirliği yapan Mudo FTS64 markasıyla bir araya geldi.

İlham fildişinden 
So CHIC… şehirli moedern kadının her anına eşlik eden gümüş takı koleksiyonlarına yepyeni bir koleksiyon daha ekliyor. İlhamını fildişinden alan IVORY koleksiyonu, farklı dokusuyla So CHIC…’in en çok satanlar listesine yükseklerden giriş yapıyor.

Tarzınızı tamamlayın 
Güçlü duruşlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi seven erkekler, Dockers by Gerli’nin kış koleksiyonunda yer alan military botlarla tarzlarını tamamlıyor. Özgüvenli adımlar için Dockers by Gerli, military bot koleksiyonunu trendleri takip 
eden erkeklerin beğenisine sunuyor.

Ateşi ve tutkuyu temsil ediyor 
Ayyıldız, tutku, enerji ve ateşi temsil eden “kırmızı” ile gücü ve bağımsızlığı temsil eden “siyah” rengin buluşmasıyla hazırladığı yeni koleksiyonuyla 2016 yılında da kadınları cezbetmeye devam edecek.  

Yeniden yapılanma 
Elidor’un dünyaca ünlü saç uzmanı Thomas Taw ile birlikte geliştirdiği Elidor Onarıcı ve Yeniden Yapılandırıcı Serisi'nin 7/24 Şekillendirici Kremi, elektriklenme ve kabarmayı önleyerek saçınıza istediğiniz şekli kolayca verebilmenizi sağlıyor.

Pürüzsüz bir cilt için 
Pürüzsüz bir cilde sahip olmanın yolu, cildi doğru bir şekilde temizlemekten geçiyor. 100 yıllık İtalyan markası Deborah Milano arındırıcı yüz temizleme jeli, cildi kurutmadan makyaj ve fazla yağı anında temizliyor.

Konfor yükseliyor 
Zaman Makinesi sistemi bugüne kadar kullanılan ve kullanıcılardan geçer not almış uygulamaların etkinliğini artıran ve konforunu yükseltmeyi hedefleyen bir dizi yenilikleri içerir.

Temizlik derdine son 
TAÇ’ın yenilikçi markası TAÇ Inova, stor temizleme derdine son veriyor ve Kendini Temizleyen Stor Perde’yi sunuyor. Bu mucizevi ürün sıvı lekeleri üzerinde tutmuyor; is, ortam kiri, yemek buharı gibi olumsuzluklarda kendini ışıkla temizliyor.

İyileştiren teknoloji
“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, yeni özel kadeh tutucu aparatıyla narin şarap ve şampanya kadehlerini güvenle yıkamanızı sağlıyor.

Ütü yapmak artık daha kolay
Singer, ütü alanında da yeniliklerini sürdürüyor.  Singer’in SB2040 Kazanlı, Fanlı Ütü Masası Sistemi, hanımlara ütü yaparken büyük kolaylık sağlayacak özelliklerle geliyor.

Yemeyen kalmasın 
Domino’s Pizza, yapılmayanı yaptı ve pizzalarını 6,90 TL’den başlayan fiyatlarla sunmaya başladı. Bu benzersiz fiyat sayesinde, Türkiye’de Domino’s Pizza’nın leziz mi leziz pizzalarını yemeyen kalmayacak. Ocak ayı boyunca sürecek kampanya Gel-Al’da geçerli olacak.

Geçmişten esintiler 
Stilinizi yansıtan aksesuarlarla evinizin dekorasyonuna özgün dokunuşlar yapmak mümkün.. Zamansız tasarımlara imza atan Koleksiyon, modern çizgiler, retro esintiler, geçmişten izler taşıyan puf modelleriyle mekânlara hareket getiriyor.

Huzur için
İstanbul’a 1,5 saat uzak mesafede, Sapanca Gölü kıyısında yer alan Richmond Nua Wellness-Spa, 17 Ocak Pazar gününe kadar sürecek “Bestseller Günleri”nde özel bakım ve terapi programlarını yüzde 15 avantajlı sunuyor.


Hormonsuz domatesler 
Hasanbey.com’da dalından yeni koparılmış o özlediğiniz kokusu üzerinde esmer, pembe ve kırmızı domatesler ile cherry domatesler; kütür kütür salatalık ve çıtır biberler toprakta ve serada hormonsuz bir şekilde yetiştiriliyor. Siz sipariş verdiğiniz anda dallarından toplanıyor ve aynı gün adresinize gönderiliyor. 

Şık desenler 
Papia’nın yenilenen Decor Peçete Serisi, birbirinden renkli ve şık desenleriyle sofraların tarzını değiştiriyor. Sofralarını küçük dokunuşlarla renklendirmek isteyenler, Papia Decor Peçete Serisi’nin yeni koleksiyonunu tercih ediyor.

Oyuncak hediye 
Türkiye’nin en büyük hızlı servis restoran zinciri Burger King®’de, Kids Menü lezzetleriyle “Alvin ve Sincaplar” oyuncakları hediye!