Vitrinde bu hafta

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR
aysun.yildiz@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Göz kamaştırın

Her bir kadın ferdinin kendi tarzını ve yaşam stilini yansıtan; modern, sade ama aynı zamanda göz kamaştıran bir aksesuar serisi olan Le Carose el yapımı tasarımlarını modaseverlere sunuyor.

Nem kazanın 

Kışın sert koşullarında cildimiz bizden biraz daha ilgi bekliyor. ‘Sağlıklı bakım herkesin hakkı’ diyerek yola çıkan COSMED’in etkili ve kaliteli ürünleri kuruyan cildimizin ihtiyacı olan nemi ona geri kazandırıyor. Kış süresince de ışıltılı ve yumuşacık bir cilde sahip olmanın keyfini yaşamak isteyenler için, COSMED’in 3 temel bakım önerisi bulunuyor.

Kişiye özel 

Doğal taşların gümüş ile harmanlanıp yepyeni formlara dönüştüğü MER’S, her tarz ve zevke hitap eden modaya davetkâr tasarımlarıyla kişiye özel takı modası deneyimi yaşatıyor.

Görücüye çıktı

Farklı desenler, sıra dışı çizgiler ve bunları destekleyen güçlü tasarımlarıyla moda ve stil sahibi kadınların gardıropları için fark yaratmayı amaçlayan Nocturne 2015-2016 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile görücüye çıktı.    

Yeni blog piyasada

Sibel Aral, moda hakkındaki tüm bilgilerini, deneyimlerini, trendleri ve moda hakkındaki ipuçlarını, yeni açtığı blogu modajour.com'da paylaşıyor. Türkiye'nin en büyük moda markalarından birinin tasarım yöneticiliğini de yapan Sibel Aral, özellikle "kıvrımlı ve yuvarlak hatlı" kadınların, beden yapılarına uygun giyinmeleri yönünde araştırmaları ve uygulamalarıyla da tanınıyor.

İhtiyaçları karşılayın

Kadın, erkek ve aksesuarda 7’den 70’e tüm ailenin ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayan ürün çeşitliliğine sahip C&A, 2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nu indirimli fiyatlarla sunuyor. 

Vazgeçilmez seçenekler 

Okullarda şık ve rahat olmak isteyen öğretmenlere zamansız ve vazgeçilmez seçenekler sunan LC Waikiki Formal Giyim Koleksiyonu 21-22-23 ve 24 Kasım tarihlerinde öğretmenlere özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor.


Sayısız model

Faik Sönmez’e yeni sezonda soft renkler hâkim… Şık ve son derece zevkli kıyafetlere sahip koleksiyonda kışın ağırlığını, griliğini hafifleten ve soğuk günleri ısıtan, rengârenk ve dopdolu sayısız model var.

Temel çizgiler 

TAG Heuer tarafından tasarlanan, Intel teknolojisiyle desteklenen ve Android Wear işletim sisteminin sunduğu olanaklardan faydalanan “TAG Heuer Connected” görücüye çıktı. Diğer akıllı saatlerden farklı olarak klasik bir şıklık sunan “TAG Heuer Connected” firmanın klasik saat modellerinden Carrera’dan temel çizgiler taşıyor.

Renklerden ilham alıyor 

Bu yaz birbirinden çarpıcı mücevher tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren Rayna’ss Jewellery, aksesuar severleri 

yepyeni bir koleksiyonuyla büyülemeye hazırlanıyor. Yaptığı tüm tasarımlarda duygu ve enerjiyi ön plana çıkaran Rayna’ss bu kez renklerin gücünden ilham aldı.

Alışılmışın dışında

Kadranındaki şeffaf pencere nedeniyle dünyada “açık kalpli” saat olarak bilinen Claude Bernard minimalist, ultra modern ve alışılmışın dışındaki yapısıyla hayranlık uyandırıyor.

Rahat trikolar 

Lufian, 2016 kış koleksiyonundaki yüzde 100 yün degrade baskılı ipliklerle süslenmiş saç örgülü modern ve rahat trikolar ve yine yüzde 100 yün, balıksırtı dokularla zenginleşen pantolonlar sezonun en çok konuşulan parçaları arasında yer alıyor. 

İlk hibrit saat Casio’da

Casio, dünyadaki 6 istasyondan gönderilen radyo dalgalarını ve GPS sinyallerini algılayarak zamanı ayarlamaya yarayan ilk komple metal hibrit zaman ölçümleme sistemini Oceanus OCW-G1000 modeline uyarladı.

Kopmalara engel 

URBAN Care Biotin & Keratin Dökülme Karşıtı ve Güçlendirici saç bakım serisi, zarar görmüş keratin tabakasını yeniden yapılandırarak saçlarda oluşan kırılma ve kopmaları engellemeye yardımcı olur ve hızlı uzamasını destekler.

Saray şıklığı

Türkiye’nin sevilen markası Çilek; bebek, çocuk ve genç odalarıyla herkesin beğenisini kazanıyor. Saray şıklığını 

odasında görmek isteyen küçük hanımlar için Sultan serisini tasarlayan Çilek, detayları ve aksesuarlarıyla, görenleri tarihi bir yolculuğa çıkarıyor.

Mutluluk her yerde 

Ülker, 71. yılını geride bırakırken mutluluk tarifini de tüketicileriyle birlikte yeniden oluşturdu. Her yaştan tüketicisini ve en çok da gençleri dinleyen Ülker, yeni iletişim kampanyasını “Mutluluk Her Yerde” felsefesi üzerine oturttu.

Son teknoloji

Ürün portföyünü tamamen yenileyen ve geliştiren Conti Küçük Ev Aletleri, yeni seri Quartz ısıtıcıları ile size soğukları unutturuyor. Hem ergonomik tasarımları hem de son teknoloji ürünleriyle Conti, yepyeni ürün gamını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Kışın en favori ürünlerinden olan Conti Quartz ısıtıcılar, tüm kış boyunca içinizi ısıtıyor.

Her geçen gün büyüyor

Türkiye’deki güzellik ve kişisel bakım yolculuğuna 10 yıl önce başlayan Watsons bugün 50’den fazla şehirde 200’e yakın mağazasıyla her geçen gün büyümesine devam ediyor. 10 yıldır güzellik ve kişisel bakım alanında, cilt bakımından makyaja, saç bakımından erkek bakımına, parfümden vücut bakımına kadar dünyaca ünlü markaları müşterileriyle buluşuyor.

Güvenli kullanım

ReLips’le, Türkiye’de ilk defa evde dudak büyütme modası başladı. Vakum sistemini kullanan ürün, dudaklara istenen dolgunluğu anında kazandırıyor. Ürünün etkisi kişiden kişiye değişse de bir ila dört saat arasında sürüyor. 
Ürünle elde edilen vakumun bir parmak hareketiyle sonlandırılabilmesi, güvenli kullanım imkânı sağlıyor.

İndirim başladı

Hayatının her anında lüksü tercih eden, fark yaratmayı seven ve rahatlığında ödün vermeden şık olmak isteyen, şehirli ve modern kadına hitap ediyor GIZIA. Sonbahar kış sezonunda dantel detaylar ve Swarovski taşlarla zenginleştirilmiş elegan tasarımlar, ipek gömlek ve elbiseler, farklı kalıplarda eteklerle yalınlığın şık detaylarla bütünleştiği bir koleksiyon sunuyor.