Vitrinde bu hafta

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

YÜKSEK DOZ STİL BURADA

adidas, yılbaşı hediyenizi unutulmaz kılmanızı sağlayacak stil dozu yüksek seçenekler sunuyor. Yılbaşının ruhunu en iyi yansıtan kırmızı, yeşil ve beyaz renklerin oluşturduğu hediye seçenekleri ile sizi bekliyor. Sevdiklerinize verilecek en ikonik ve zamansız hediye kesinlikle bir Superstar. Rutin hediyelerden sıyrılmak isteyenler için ‘Yılbaşı Özel’ seçenekler adidas Online Shop’ta.

SICAK BİR KIŞ İÇİN EN TREND PARÇALAR

BEYMEN, klasik stilden ödün vermeyenler için yün ve kaşe zamansız palto ve kaban seçenekleri rafine siluetler sunuyor. Yeni koleksiyonlarındaki farklı renk, desen ve dokulardaki dış giyim seçenekleriyle erkeklerin dinamik ve güçlü siluetlerine eşlik ediyor.

ZUM İLE SONBAHAR STİLİNİ KEŞFEDİN

ZUM, şehrin enerjisinden ipeğin özgün ve sanatsal zarafetinden ilhamla tasarlanan sonbahar kış koleksiyonuyla kendine güvenen şehirli kadınların stilini her ortamda farklı kılıyor. Güçlü kadınlardan ilham alan koleksiyonda toprak renkleri sonbaharın ruhunu taşırken, mavi, yeşil, turuncu gibi canlı ve sıcak renkler romantik bir hava estiriyor.

YENİ YILA EN RAHAT ADIM

Elle Shoes, her adımınızda sizinle... Yeni koleksiyonun gözdesi sıcacık puffer detaylı botlar, metalik efektli sneakerlar, nano teknolojik çizmeler, kumaş miksleriyle yorumlanan patchwork stilettolar yeni yılın en iddialı yenilikleri arasında. Adımlarınızla her an yıldız etkisi yaratacak pırıltılar bu koleksiyonda.

HACİMLİ SAÇLAR İÇİN YENİ SERİ 

Elidor, farklı saç ihtiyaçlarına cevap veren geniş ürün portföyüne Elvin Levinler ile birlikte geliştirdiği yepyeni bir ürün serisi ekledi. Nar çekirdeği yağı ve C vitamini içeren özel formülüyle saçları ağırlaştırmadan, gün boyu hacmini koruyor.

YENİ YIL KIRMIZISI YANI BAŞINIZDA

Penti, yeni yıl ruhunu ve enerjisini yılbaşı koleksiyonuna taşıyor. Romantik ve çarpıcı detaylarla karşımıza çıkan kırmızı saten pijamalardan yumuşacık ev ayakkabılarına uzanan geniş bir yelpaze sunan Penti, yeni yılda da hep sizinle.

UZMANLAR BİR TIK UZAĞINIZDA

SkinCeuticals, zorlu pandemi sürecinde kadınların cilt bakımları konusunda uzman desteği almalarını sağlayan uygulaması “SkinCeuticals Master Tavsiyeleri” ile destek sunuyor. Bakım hakkında bilgi almak isteyenlar, internet üzerinden randevu formunu doldurarak ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanabiliyor.