Vitrinde bu hafta

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

OSMANLI ESİNTİLİ ŞIKLIK

DeFacto, Osmanlı Dönemi’nin en güzel eserlerinden esinlenerek yepyeni bir koleksiyon hazırladı. Hat, ebru, tezhip ve minyatür sanatından ilham alınarak hazırlanan koleksiyon tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Tişörtten gömleğe, kaftandan, eteğe, elbiseden bağcıklı pantolonlara kadar dönemin şıklığını yansıtan bol ve dökümlü gömlekler erkeklerin, kaftanlar ise kadınların favorisi.

ÖMÜR BOYU DESEN GARANTİSİ

Porland, sır içi ve sır altı üretim tekniğiyle ürettiği porselen ürünlerini ömür boyu desen çıkmama garantisiyle kullanıcılarla buluşturuyor. Porland’ın özgün üretim yöntemleriyle ürettiği bu ürünlerin renkleri ve desenleri bozulmuyor, aşınmıyor ve hep aynı görünümünde kalarak ömürlük kullanım sağlıyor.

GÜN BOYU IŞILDAYIN

L’Oréal Paris’in yenilenen su bazlı renkli nemlendiricisi Skin Paradise, ıslak bitişiyle cilde nemlenmiş, tazelenmiş ve canlı bir görünüm veriyor. SPF 20 içeriği ile cildi güneşin zararlı etkilerinden her an koruyan Skin Paradise Su Bazlı Renkli Nemlendirici, aloe, zencefil ve güvercin ağacı özleri içeren formülüyle nemin cilde nüfus etmesini sağlıyor ve cilt bakımını tamamlıyor. 

İDDİALI TASARIMLAR SONBAHARA HAZIR

Casual tarzıyla her sezon trendlere uyum sağlayan modeller sunan Loie, yenilikçi ve farklı kombinler yaratmaktan çekinmeyen kadınlara birbirinden şık ve zamansız modelleriyle eşlik ediyor. 

YALINLIĞIN GÜCÜNÜ DKNY İLE KEŞFET

DKNY, yeni modeliyle sadeliği kendine düstur edinmiş kadınların kalbini çalıyor. Saatin bej deri kayışı, rose gold rengindeki kasası yalınlığın estetiğini gözler önüne seriyor. Altın ve yeşil tonlarını buluşturan kadran ise saatin zarafeti tamamlıyor. Yıllarca keyifle kullanılabilecek bir tasarıma sahip DKNY’ın yeni modeli, abartısız şıklığın adı oluyor.

ALTINDAN GELEN IŞILTILI BAKIŞLAR

Sinoz 24K Gold Göz Maskesi altının anti-aging ve nemlendirici özelliği ile ağrısız acısız sadece birkaç dakikada ışıltılı bakışlar sunuyor.

MODUNUZU YÜKSELTECEK YAZ ELBİSELERİ

Beymen Club 2020 Yaz koleksiyonu, farklı tarz ve modellerdeki elbiseleri ile yaz stilinizi tamamlıyor. Çizgili poplin gömlek elbiseler ve konforlu tasarımlarıyla gün boyu hareket özgürlüğü sunuyor.