Vitrinde bu hafta

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.t

YOLLARIN YENİ İKONU VESPA 946 

Vespa, geride bıraktığı 74 yılını, Christian Dior ile yaptığı işbirliği ile taçlandırdı. İkonik Vespa 946’nın güncel bir yorumu olan yeni modelin aksesuarları, bir el sanatları atölyesinin titizliğiyle İtalya’da üretildi.

ŞIK VE KORUYUCU MASKE SİZE GÖRE

İlk olarak Siperlikli Şapkaları müşterilerine sunan Boyner, yüz maskelerini de koruyucu ürünler koleksiyonuna ekledi. Yüzde 100 pamuk kumaştan üretilen ve yıkanabilir özelliğe sahip olan maskeler, rahat ve esnek yapıları sayesinde her bedene uyum sağlıyor.

SPORUN GÜCÜ BU KOLEKSİYONDA

PUMA, Unity koleksiyonuna imza attı. Koleksiyonla birlikte PUMA, U.N Covid-19 Dayanışma Müdahale Fonu’na bağış yapma sözünü verdi. Modelde bulunan nötr taban tasarımı ve mavi, kırmızı, sarı, yeşil tonlarıyla öne çıkan ayakkabılar; Future Rider, Ralph Sampson, RS-2K, RS-X³ ve Cali Sport her koşulda şıklığı ve konforu sağlıyor. 

HER YERDE SAĞLIKLI BESLENMENİN YOLU

Arzum Foodie Elektrikli Modern Sefer Tası, odağımıza hijyeni aldığımız bugünlerde güven veren bir yol arkadaşı oluyor. İki yemek kabı olan Foodie ile birden fazla yemeği 12 dakika gibi kısa bir sürede ısıtabilirsiniz. Dilerseniz buharda pişirebileceğiniz tüm lezzetleri ofise taşıyabilirsiniz.

KADINLARIN YENİ GÖZDESİ KOLAJEN

Morina Balığı kaynaklı kolajen sayesinde cilt nemini artıran, elastikiyeti ve sıkılığı destekleyen, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına yardımcı olan Naturalift, içeriğinde yoğun olarak bulunan prolin ve glisin amino asitleri ile vücudun kendi kolajen üretimini teşvik ediyor. Ürün, saç ve tırnakları sağlıklı görünümüne kavuşturuyor.

DOĞADAN GELEN HUZUR 

Bambi Yatak, 7 bölgeli süngeri sayesinde vücudun 7 ayrı bölgesini destekleyen Latex Therapy ile konfor sağlıyor. Delikli yapısı ile havayı sirküle eden Latex Therapy yatak; omurga şeklini korumanın yanı sıra paket yay sistemiyle hareket rahatlığıyla kesintisiz uykunun anahtarı oluyor.

HER EVE BİR BARİSTA

Evde mükemmel kahveler yaparak “Evinizin baristası” olmaya ne dersiniz? Tchibo’nun kahve tutkunlarına yeni tam otomatik çekirdek kahve makinesi Esperto Latte, süt köpürtme fonksiyonu ile hayatı kolaylaştıracak. Esperto Latte, hem indirimli fiyatla hem de Barista Espresso 1 kilo çekirdek kahve hediyesiyle kahve tutkunlarıyla buluşuyor.