Vitrinde bu hafta

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

TROPİKAL GÜZELLİK

Stil sahibi kadınları geniş renk skalasında özgün tasarımlarla buluşturan Gizia, yeni sezonda renkli, dinamik ve çarpıcı bir koleksiyon sunuyor. Yeni tasarımlar motifler ve floral desenlerle, aplike nakışlar ve payetli işlemelerle süsleniyor. 

GERÇEK BİR MÜCEVHER

Yakut saat indeksleriyle bir bütünlük oluşturmak için Seamaster Aqua Terra Jewellery, 18K Sedna altın tokayla tamamlanan parlak kırmızı deri kayışıyla sunuluyor. Kendine güvenen, kırmızı giymeyi ve tüm bakışları üstünde toplamayı seven kadınlar için mükemmel bir seçim.

FONKSİYONEL ŞIKLIĞIN ADRESİ

Sinem Babacan’ın ‘More Than’ adını taşıyan koleksiyonunda fonksiyonellik yine ön planda. Koleksiyon, şıklığını gündüzden geceye taşımak isteyen kadınlar için de sürprizler sunuyor. Uçuş uçuş elbiseler, yarasa kollar, şalvar ve tulumlar yine Sinem Babacan yorumuyla birleşerek zamansız kadın figürünü başrole taşıyor.

BAYRAM TATİLİNİN STİL ADIMLARI 

Ayakkabı Dünyası bayram tatilinizdeki zamansız modelleriyle şıklığınızın tamamlayıcısı oluyor. Seçili ürünleriyle yüzde 60 net indirimlerin olduğu bayram özel kampanyası ile kaçırılmaz fırsat sizi bekliyor. Çocuk koleksiyonu, bayram tatilinde çocuklara istediklerini tam anlamıyla veriyor. 

KOŞUCULARA ÖZEL KOLEKSİYON: SONIC 3

Salomon’un spor ayakkabı teknolojilerinde ilklere imza atmış dünyaca ünlü tasarımcı ve pediatrist ekipleriyle geliştirdiği Sonic 3 ailesi; Opti-Vibe teknolojisi ile koşuculara hız, denge, ekstra güven ve enerji sağlıyor.

EN TATLI İKRAMLIKLAR

Yaz mevsimine özgü tatlarla güncellenen yeni BEYMEN kolonya, lokum setleriyle bayram sevincinize ortak oluyor. 40 yıllık hatırı olan Türk Kahvesi ve bu lezzetli geleneğin tamamlayıcısı damla sakızlı lokumdan oluşan BEYMEN Türk Kahvesi ve Lokum Seti bu bayram da dostluklarınızı pekiştiriyor.

TAM BİR BAYRAM ŞIKLIĞI

Bayrama çok az kaldı. Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics’te bayram coşkusu, rengarenk, dinamik ve başarılı stillerle yaşanıyor. Gömleklere ek olarak gofre jogger pantolon ve ceket takımları da size yazın takım giymenin en rahat halini sunuyor. Altınyıldız Classic’in lacivert, bordo ve mavinin öne çıktığı marin temasını yansıtan şortlarını, gömlek ya da tişörtlerle kombinleyebilirsiniz.