Vitrinde bu hafta

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

EN GÜZEL BAYRAM BURADA

Bayramlık hediye alternatifleri, bayrama özel anne-çocuk ve baba-çocuk takımları ile aradığınız her şey bu bayram da Koton’da. Mağaza alışverişinde en üst düzeyde sağlık ve güvenlik tedbirlerini müşterileri için sağlayan Koton, koton.com ve Koton uygulamasından yapılacak online alışveriş ile sevdiklerinize temassız hediye imkanı sunuyor. 

YAZ İNDİRİMLERİ SON SÜRAT

Modern ve güçlü kadınların stilinden aldığı ilhamla koleksiyonlar hazırlayan Nine West’te yaz alışverişini keyfe dönüştüren indirim kampanyaları devam ediyor... “%50’ye varan indirime ek 2. ürüne + %40 indirim” kampanyası ile avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşatan Nine West, birbirinden göz alıcı modellerle kadınların tek adresi oluyor. 31 Temmuz’a kadar Nine West mağazalarında geçerli olan kampanya ile pek çok ürün en cazip fiyatlarla satışa sunuluyor.

ÖZEL DAVETLERE BEYAZ ŞIKLIK

Gelinlik modasını, gelin adaylarıyla buluşturan Vakko Wedding yeni ve özel koleksiyonu Vakko White Line ile after party, nişan, mezuniyet, evden çıkış, nikah, white nights gibi çeşitli davetler için özel tasarımlar sunuyor. Beyaz rengin ağırlıklı kullanıldığı tasarımlarda gümüş ve nude tonları da ışıltı, doğallık ve renk katıyor. 

YÜZDE 100 VEGAN AYAKKABI

Chekich, Fernando Muslera’dan Yasin Öztekin’e yeşil sahaların pek çok yıldızının ilk tercihi. Chekich, ürünlerinde hayvansal malzemeler kullanmıyor ve kendini “Yüzde 100 vegan marka” olarak tanımlıyor. 

TEK TUŞLA SAĞLIKLI KARIŞIMLAR

Fakir Dynamic, yazın bunaltan sıcaklarında sağlıklı ve serinleten karışımları tek tuşla hazırlama imkanı veriyor. Paslanmaz çelik bıçakları sayesinde buz kırma özelliği bulunan Dynamic ile detoks içecekleri hazırlamak çok kolay.

KİTAP KURTLARINA MÜJDE

“Bu yaz başka yaz!” diyen D&R, kaçırılmayacak kitap kampanyasıyla okurların yüzünü güldürüyor. 15 Temmuz’dan itibaren D&R mağazalarını ziyaret edenler, Can Yayınları’na ait kitaplara 9 TL’ye sahip oluyor!

BU İNDİRİM KAÇMAZ!

Ayakkabı, çanta, aksesuar ve deri giyim koleksiyonlarında seçili ürünlerde yüzde 60 indirime ek olarak ikinci üründe ekstra yüzde 50 indirim uygulayan Desa, yaz alışverişlerinde kaliteden vazgeçmeyen moda severlerin gardıroplarına davetiye çıkarıyor. 

YAZI YÜZEREK GEÇİRİN

Tommy Hilfiger mayo-bikini koleksiyonunda deniz teması ve kullanışı ögeler, işlevsel detaylarla markanın ikonik mirasına selam duran güçlü renk kombinasyonlarında buluşuyor. Markanın çarpıcı kırmızı, beyaz ve lacivert renk paleti, enerjik tonlar ve tamamı geometrik veya vintage Hawaii desenler gibi fark yaratan motiflerle canlanıyor.