Vitrinde bu hafta

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

Yazın renklerini üzerinize taşıyın

Ev tekstilinde renklerin markası Bella Maison, plajda, havuzda veya evinin bahçesinde şıklığından ve rahatlığından vazgeçmeyenlere ev giyim koleksiyonundan farklı kombin seçenekleri sunuyor. Özgün, konforlu ve şık tasarımlı ev giyim alternatifleri, Bella Maison’un plaj havlularıyla tamamlanıyor.

Yaz stilinizi tamamlayın

Prive Revaux’nun ünlü tasarımcıları, 2020 yazında vazgeçilmez klasiklerden ilham alarak modern dokunuşlarla oluşturduğu güneş gözlüğü modelleriyle tarzımızı yarattı. El yapımı yüzde 100 UVA/UVB korumalı polarize camlı güneş gözlükleri Atasun Optik’te yaz stilini tamamlamak isteyenleri bekliyor. 

Rengarenk plaj günlükleri

DeFacto, Plaj Günlükleri Koleksiyonu’nu beğeniye sundu. Renk ve desenleriyle göz kamaştıran koleksiyon deniz tutkunlarının favorisi olacak. Sarı, turuncu, yeşil ve kırmızının ağırlıklı olduğu rengarenk koleksiyon kadınlar için mayo ve bikinilerden plaj elbisesine, erkeklerde ise şorttan tişörtlere yüzlerce kombin seçeneği sunuyor.

Yaza özel indirim kampanyası

Nine West, yaza özel yüzde 50’ye varan indirim kampanyasını başlattı. Birbirinden göz alıcı modeller, en cazip fiyatlarla ninewest.com.tr’de ve tüm Nine West mağazalarından satışa sunuluyor. Terlikten, sandalete, dolgu topuklu ayakkabılardan sneakerlara kadar geniş ürün yelpazesi bulunan koleksiyonla yazın tadını keyifle çıkaracaksınız.

Tatil valizinizi Samsonite ile hazırlayın 

Samsonite, 1 Eylül’e kadar geçerli olacak ve valizlerden sırt çantalarına, kadın çantalarından aksesuarlara seçili ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerle sizleri bekliyor. En mükemmel seyahat arkadaşı Samsonite ile yaz valizinizi hazırlarken tüm eşyalarınızı kolayca sığdırabilecek, hafif, estetik ve renkli tasarımları sayesinde de rahatça seyahat edebileceksiniz.

Capcanlı mevsime uyanış

Twist, mevsimin getirmiş olduğu yetkiye dayanarak tüm enerjisini sokaklara taşımaya hazır! Farklı ilhamlarla tasarımlara hayat veren detaylar, sezonun stil kodunu baştan yazıyor ve şehirden sahillere doğru eğlenceli bir yolculuğa çıkıyor.

En özel parçalar Beymen’de

Yazın sıcak günleri kendini hissettirmeye başlarken, ünlü markalarının plaj koleksiyonları BEYMEN’lerde yerini aldı. Çiçek desenleri, geometrik desenlerden oluşan koleksiyonlar, göz alıcı renkleriyle gökkuşağının tüm tonlarını sahillere taşıyor.

 YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr