Vitrinde bu hafta

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

YELİZ COŞKUN / yeliz.coskun@aksam.com.tr

RUHUNUZA İYİ GELECEK TREND

İçimizi ısıtan sıcacık yaz aylarına da adım atmış bulunuyoruz. Dolaplarımızı adeta bir şenlik havasına büründürecek capcanlı renkler ve desenlerde elbiseler davetlerin vazgeçilmezi oluyorlar. Şık ve cıvıl cıvıl görünmek isteyen kadınların tercihi Oleg Cassini rengarenk bir koleksiyonla ruhu hep heyecanlı, göz alıcı kadınlara sesleniyor.

BU SEZON MODA TAYT

Spor giyim alanında yenilikçi tasarımlarıyla iddialı bir duruş sergileyen Yeni İnci, koleksiyonunda yer verdiği kısa tayt modelleriyle bu yazın modasına damga vuruyor. Birbirinden renkli ve gösterişli desenleriyle dikkatleri üzerine toplayan tasarımlar, farklı zevklere uygun birçok kombin imkânı sağlıyor.

TÜM TARZLAR BİR ARADA

Miu Miu gözlük koleksiyonu farklı tarzları yaratıcı şekilde bir araya getiriyor. Kalın kenarlı büyük boyutlu çerçeveler yerlerini sofistike elmasa benzer metal profillere bırakırken düz lensler modern bir stili ifade ediyor. Çerçeveler, özel elmas kaplama tekniği sayesinde mücevher dünyasını anımsatıyor.

TİŞÖRT MEVSİMİNE ‘MERHABA’ DEYİN

Yaz mevsiminin yükselen enerjisi ile tasarladığı tişört koleksiyonunu DeFacto, kadın, erkek ve çocukların beğenisine sundu. Her rengin kendi diline ve ruhuna özgü olarak tasarlanan koleksiyonda yediden yetmişe herkes kendi tarzına uygun tişörtü bulacak. Polo yaka ve çiçek desenli tişörtler erkeklerin vazgeçilmezi olurken, kadınlar halter yaka ve sloganlı tişörtleri en çok tercih ediyor.

FAİK SÖNMEZ’DEN PLAJ KOLEKSİYONU

Birbirinden iddialı trend parçalarla 2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nu açan Faik Sönmez plaj modasına yeni bir soluk getiriyor. Rengarenk kimonolardan, işlemeli tuniklere, nakışlı elbiselere kadar bir çok detayın yer aldığı koleksiyona canlı renkler ve doğal dokular hakim. 

MICHAEL KORS’TAN YILDIZ YAĞMURU

Michael Kors’un yeni modeli ışıltısıyla baş döndürüyor. Yıldız yağmuru izliyormuş hissi yaratan kadran, ışıltılı taşlarla süslü bezel ile daha da çarpıcı bir hale bürünüyor. 

LOFT İLE KENDİNİ EĞLENDİR

Loft, yaz enerjisini koleksiyonuna taşıyor. Şehrin cool festivallerine eşlik edecek cesur tasarımlar da her daim koleksiyonda yerini alıyor. SS20 koleksiyonu; sizi çölde bir gezintiye ya da tropik bir ormanda yürüyüşe davet ediyor.

YAZBUKEY’DEN ÖZEL MAKYAJ KOLEKSİYONU

20 farklı renkte tasarlanan Flormar Silk Matte Liquid Lipstick X Yazbukey koleksiyonu ipeksi dokusu ile dudakları kurutmadan mat ve kalıcı bir görünüm sunuyor.