Vitrinde bu hafta

YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en  doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

GÜNEŞİ KARŞILAYIN

Sezonun büyüsünü gün yüzüne taşıyan naif tasarımlar, Machka İlkbahar-Yaz 2020 Koleksiyonu’yla buluşuyor. Arzum Onan’ın marka yüzü olarak karşımıza çıktığı eşsiz bir ustalıkla hazırlanan koleksiyonda romantik etkili kırmızı ve pembeler, güneşin samimi tonlarından sarı ve turuncular mevsime sıcak bir karşılama yapıyor.

RUBİK KÜPTEN ESİNLENEN KOLEKSİYON

Global spor giyim markası PUMA, Rubik küpten esinlenilen bir koleksiyon için Rubiks markasıyla gücünü birleştirdi. Sevgilinize 14 Şubat’ta rengarenk bir hediye almayı düşünürseniz bu enerjik sneaker tasarımlar tam size göre.

UNUTULMAZ ZAMANLAR 

Fransız şıklığının sembolü Lacoste, “Croco Magic” saat koleksiyonu ile Sevgililer Günü için zamansız ve unutulmaz özel hediye seçeneği sunuyor. Beyaz renk kasası, petit pique dokulu kayışı ve 50 metreye kadar su geçirmez özelliğiyle 14 Şubat’ı unutulmaz kılmak isteyenlerin tercihi oluyor. Marka, tarzında fark yaratmak isteyen çiftler için klasik ve spor şıklığı bir arada sunuyor.

FOTOĞRAFLARIN ARTIK SESİ VAR!

Fujifilm Sevgililer Günü‘nde hediyesiyle fark yaratmak isteyenlere en yeni ürünü Instax Mini LiPlay’i sunuyor. Ürün, çektiğiniz veya akıllı telefonunuzda bulunan fotoğrafları altı keyifli filtre ve 30 farklı çerçeve ekleyerek, anında karta basılı olarak alabilmenize olanak sağlıyor. Model, sesinizi QR kod aracılığıyla kaydediyor.

STİL SAHİBİ OLANIN TERCİHİ

Mybestfriends 2020 Kış koleksiyonu 70’lerin mimarisi ve 80’lerin detaylarıyla tasarlandı. Kadının gücünü simgeleyen Mybestfriends stili Sevgililer Günü’nde gardırobunuza yeni bir anlayış kazandıracak.

KIRMIZI GÜLSÜZ ASLA!

Sevgililer Günü’nün yaklaşırken Osevio.com, geniş ürün çeşitliliğinden oluşan hediye seçeneklerini ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. Tasarım ve kutulu çiçekler, çiçek aranjmanları gibi alternatifli ürün gruplarıyla hizmet veren marka, Sevgililer Günü’nün ruhunu en şık şekilde gözler önüne seriyor.

HARLEY-DAVIDSON’DAN KALPLERİ ISITAN HEDİYELER

Kış aylarında ayakları sıcak tutarken tarzı da ön plana çıkaran Harley-Davidson botları maskülen, feminen ve klasik olmak üzere şık ve konforlu modelleriyle sevdiklerinizin kalbini de ısıtacak. Botlar, yüzde 30 indirimle 349 TL’den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor.

SAÇ RENGİNE AŞIK OLANLARA ÖZEL!

Schwarzkopf Professional’ın ilk renk kilitleyici saç terapisi serisi BC BONACURE pH 4.5 Renk Koruma ile sevgilisine 14 Şubat’ta harika bir sürpriz yapabilir. Seri, patentli pH 4.5 Teknolojisi ile yalnızca renklendirilmiş saçları korumakla kalmıyor, aynı zamanda mükemmel renkler için saçtaki renk pigmentlerini donduruyor.

SAĞLIĞINIZIN DESTEKÇİSİ KYANİ

Kyäni’nin gıda takviyesi ürünleri, sağlık ve cilt bakımı konusunda gelişmiş bir ürün yelpazesi sunuyor. Doğal kolajenden türetilmiş, maksimum emilim için hidrolize edilmiş HL5, vücudun protein ihtiyacına, kolay sindirim için hidrolize edilmiş kolajenle destek oluyor. FIT20 ise sporculara uzun süren enerji, çabuk toparlanma ve sağlıklı kas yapısı sunuyor.

14 ŞUBAT’IN RUHUNU YANSITAN TASARIM

Sevgililer Günü’nün ruhu Cotton Box ile yatak odalarını sarıyor. Vanessa Pink nevresim takımıyla romantizmin en zarif halini gün yüzüne çıkıyor.