Vitrinde bu hafta

YELİZ COŞKUN

yeliz.coskun@aksam.com.tr

Birbirinden şık kıyafetler, çanta, ayakkabı ve aksesuarlar… Büyüleyici ve derin bir etki yaratmak için makyaj, parfüm önerileri, en doğru adresler ve kampanyalar için sayfamıza bir göz atın, habersiz kalmayın!

KENDİNİ BULUTLARIN ÜZERİNDE HİSSET

Puma’nın hedeflerine cesur ve emin adımlarla ilerleyen güçlü ve enerjik kadınlar için tasarladığı sneaker modeli Rise, hafif, rahat ve yumuşak yapısı, gösterişli çizgileri ile yürürken adeta bulutların üzerinde hissettiriyor. Gösterişli sneaker, süet ve deri karışımı üst yüzeyi, birinci sınıf materyalleri, özgür, havalı duruşu ve renk kombinasyonlarıyla rahatlık ve tarzı birleştiriyor.

KLASİK HEDİYENİN ADRESİ 

Shoes&More’un bu sezonunda her tarza uyan geniş bir koleksiyon yer alıyor. Hem moda trendlerine uygun hem de zamansız klasik bir Sevgililer Günü hediyesi arayanlar için çok seçenek var. Gündüzden geceye rahatlık sunan portföy, bel çantası, gece çantası modellerinde de  animal print, rugan, deri malzemeler hatta tezat renkler bir arada sunuluyor.

14 ŞUBAT’A ÖZEL KOLEKSİYON 

NetWork’ün Sevgililer Günü için sınırlı sayıda ürettiği kapsül koleksiyon ilhamını, geçtiğimiz Mart ayında 20. yılını kutlayan Matrix filminden ve filmin ikonik deri kostümlerinden alıyor. Derinin dış giyimle başlayan yolculuğu, Sevgililer Günü Koleksiyonu’nda elbiselere, pantolonlara, eteklere, bralette’lere, body’lere uzanıyor. Oyuna aksesuarlar da dahil edilince ortaya, NetWork dilinde yorumlanmış, cesur bir Sevgililer Günü Kapsül Koleksiyonu çıkıyor.


İHTİŞAMIN YENİDEN KEŞFİ

Saat&Saat farkıyla sunulan Michael Kors, görkemli tasarımıyla ‘Şıklık yarışında ben de varım’ diyor. Her yanı ışıltılı taşlarla özenle bezenen Michael Kors, zarafetinin altında güçlü bir kalp taşıyor. Baştan çıkaran bir çekiciliğe sahip Michael Kors, iddialı kadınların tercihi oluyor. 

HEM ŞIK HEM ÇEVRECİ

Yenilikçi bot modelleri, şıklığı kadar işlevsel- liğiyle de öne çıkan tekstil ve dış giyim ürünleriyle Sevgililer Günü’nde Timberland kış koleksiyonunda aradığınız her şey var. Bu kış klasik Timberland botlar suni kürk detaylarla tamamlanan kırmızı, beyaz, pudra pembe, kiremit, gri gibi renklerle de karşımıza çıkıyor. Su geçirmez modeldeki astar ve bağcıklar ise geri dönüştürülmüş malzemelerden üretildi.